Sport

Meciul U Craiova – Laci a mutat ședința Consiliului Local! Olguța Vasilescu: ”UEFA nu ne permite să intrăm în stadion”

Din cauza meciului U Craiova - Laci, ședința Consiliului Lccal a trebuit să fie mutată de pe stadionul Ion Oblemenco.
29.07.2021 | 22:08
Meciul U Craiova  Laci a mutat sedinta Consiliului Local Olguta Vasilescu UEFA nu ne permite sa intram in stadion
ADVERTISEMENT

Oltenii încearcă să se califice în turul trei preliminar la prima partidă cu Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică.

”Juveții” au fost învinși cu 1-0 în prima manșă, iar înfrângerea i-a fost fatală antrenorului Marinos Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

Ședința Consiliului Local, mutată de pe stadionul Ion Oblemenco din cauza partidei U Craiova – Laci

Venirea lui Laurenţiu Reghecampf a aprins flacăra speranţei în Oltenia, care aşteaptză cu încredere returul partidei U Craiova – Laci, dar jocul a creat mari probleme Consiliului Local.

Conform site-ului 3minute.net, Consiliul Local s-a întâlnit joi dimineață cu ocazia ședinței ordinare pe care primarul Lia Olguța Vasilescu dorea să o țină în sala de conferințe a stadionului, dar accesul le-a fost interzis de UEFA.

ADVERTISEMENT

Partida din Conference League se desfășoară sub egida forului continental, iar acesta a decis închiderea arenei pentru orice altă persoană care nu face parte din fenomen și nu va participa la meci, din cauza problemelor cu virusul Covid-19.

Ședința Consiliului Local a fost mutată

Primarul Lia Olguța Vasilescu a confirmat toate aceste informații, deși a părut iritată de faptul că nu poate intra pe stadionul pe care îl păstorește din funcția pe care o are.

ADVERTISEMENT

”Ne cerem scuze pentru organizarea ședinței de astăzi, dar abia luni am aflat că UEFA nu ne permite să intrăm în stadion, acolo unde ținem noi ședințele. Motivele sunt simple: Covid, pandemie, meciul de astăzi”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

În aceste condiții, ședința Consiliului Local a fost mutată în holul Centrului Multifuncțional Craiova, acolo unde este sediul de lucru al Primăriei Craiova. Și asta pentru că sediul principal se află în renovare pentru următorii 3 ani.

ADVERTISEMENT

Mateiu, scos din echipă de Reghecampf

La câteva zile după eșecul dureros cu FCSB, Andrei Ivan a fost supus unui examen medical amănunțit, iar FANATIK a aflat că jucătorul are o ruptură musculară de 15 cm, iar Laurențiu Reghecampf nu se va putea baza pe serviciile sale cel puțin o lună.

FANATIK a anticipat corect strategia lui Laurențiu Reghecampf pentru returul cu Laci, din turul doi preliminar al UEFA Conference League. Nicușor Bancu, căpitanul oltenilor, joacă în flancul stâng al atacului alb-albaștrilor.

Noul tehnician al oltenilor a ales să îl scoată din echipă pe Alexandru Mateiu, singurul fotbalist impresariat de Anamaria Prodan din lot. Este o decizie care crează o coincidență bizară, mai ales că Laurențiu Reghecampf se află în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan, cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, și în condițiile în care Mateiu a fost titular în toate meciurile oltenilor din noul sezon.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 1,93 este cota pentru “x la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT