Life

Revista Taifasuri 853! Editorial Fuego! Super-interviu cu „meseriașii” Claudia Puican și Armin Nicoară + CD de colecție cu melodiile lor! Exclusiv!

Exclusiv în revista TAIFASURI 853: editorial Fuego, super-interviu cu „meseriașii” Claudia Puican și Armin Nicoară + CD de colecție cu melodiile lor și un mega-concurs cu premii auto!
14.10.2021 | 10:27
Revista Taifasuri 853 Editorial Fuego Superinterviu cu meseriasii Claudia Puican si Armin Nicoara  CD de colectie cu melodiile lor Exclusiv
Revista Taifasuri 853! Editorial Fuego! Super-interviu cu „meseriașii” Claudia Puican și Armin Nicoară + CD de colecție cu melodiile lor!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego,

este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată. Nu uitați și nu ratați sezonul 7, care a început din 10 octombrie!

A apărut revista Taifasuri 853! Nu ratați editorialul lui Fuego, un super-interviu cu „meseriașii” Claudia Puican și Armin Nicoară + CD de colecție cu melodiile lor și un mega-concurs cu premii auto!

FANATIK

vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 853 despre o realitate dureroasă a zilelor noastre: „abisul între oameni este mult prea pronunțat, cu foarte diferite și virulente opinii”. În special pentru că sunt mulți prea mulți care nu acceptă un adevăr elementar: nu le știm pe toate!

ADVERTISEMENT

„Lumea actuală ne-a împărțit. Nu că n-ar fi existat diferențe de opinie sau atitudini complicate până acum, dar în prezent abisul între oameni este mult prea pronunțat, cu foarte diferite și virulente opinii”

„Abordările sunt periculoase, se nasc erori și toți sunt buimaci cu opiniile, cu trăirile, cu nebunia care pune din ce în ce mai tare stăpânire pe noi. Nimic nu mai are siguranță, nimic nu mai poate fi privit cu seriozitate și fiecare secundă stă sub semnul hazardului”

„Dincolo de toate necazurile, de virus sau de schimbări haotice, cred că acesta este cel mai periculos lucru care se întâmplă. Mai ales pentru noi, românii, care n-am fost niciodată prea uniți și n-am încercat niciodată să luptăm cot la cot pentru ceva care ne putea face bine”

„Ni se pare că ne pricepem la toate și putem emite păreri medicale, păreri legate de drumuri, fotbal, muzică sau televiziune, doar pentru că am citit un articol pe Facebook, ne-am uitat la un post de știri sau am primit niște articole de pe site-uri fantomă, de la prieteni, pe rețele de telefonie”

„Pandemia prin care trecem e dură, nemiloasă, vine cu situații la care nu te aștepți și te lovește unde te doare cel mai rău, dar chiar și așa, nu e cazul să ni se pară nouă că le știm pe toate și putem lupta. Nicidecum!”

Tot ce crede și-și asumă Fuego despre imensa cumpănă pe care o trăim, care ne-a divizat și ne-a însingurat nemilos și ticălos, aflați citind întregul său editorial din numărul 853 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 14 octombrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte puteți citi în revista TAIFASURI 853

  • Un super-interviu cu super-meseriașii Claudia Puican și Armin Nicoară, un cuplu de poveste nu numai pe scenă, dar și în viața de zi cu zi. Secretele „de acasă”, cu bucurii și cu… gelozii, cine „cântă” mai… tare în familie, cine le organizează cântările pe bandă rulantă, ce noutăți pregătesc admiratorilor și altele, și altele despre viața lor de zi cu zi puteți afla numai din revista TAIFASURI 853!

coperta revista Taifasuri 853

  • Atenție mare: kilogramele în plus influențează major… părul! De ce, cum, unde, când, ce trebuie să eliminăm din alimentație, ce trebuie să adăugăm ca să avem o podoabă capilară cât mai… longevivă aflați din revista FANATIK 853!
  • Modă, modă, modă! Ce este… la modă, ce noutăți aduce toamna în modă, ce nu trebuie să lipsească doamnelor din garderobă, ce materiale se poartă, cu ce „desen” și în ce nuanțe aflați de la celebra Nora Seroussi, deținătoarea cunoscutului brand care îi poartă numele, dintr-un interviu oferit în exclusivitate revistei TAIFASURI 853!
  • Copii pe urmele mamelor… supermodele! După anii de glorie ai unor super-modele ca Heidi Klum, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Christie Brinkley sau Beverly Johnson, o nouă generație de staruri defilează pe podiumurile modei „high class”: fiicele și fii vedetelor amintite și a altor colege de… generația! Cine ridică noul val de „glamour”, aflați din revista TAIFASURI 853!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS un adevărat spectacol culinar în rețetele pentru toate gusturile propuse de celebrul chef James Martin, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 853 al revistei TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Nu ratați un CD de colecție cu Claudia Puican și Armin Nicoară! În exclusivitate cu revista TAIFASURI 853!

Și nu uitați surpriza pe care v-o oferă revista TAIFASURI 853: un CD de suflet în premieră națională și în exclusivitate cu melodiile cele mai populare ale cuplului Claudia Puican – Armin Nicoară: „Ține-o, Doamne, pe regină”.

Numai cu revista TAIFASURI 853 veți primi acest CD de excepție, pe care îi mai puteți asculta și pe Petrică Nicoară, Fane Bănățeanu’ sau Petrică Brundean.

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 853 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 14 octombrief! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT