Sport

Bogdan Stancu a uitat de FCSB și e cu gândul la petreceri! Cum a fost surprins în vacanță. Foto

Bogdan Stancu nu se mai gândește la FCSB și a plecat în vacanță, unde e pus pe petrecere
18.06.2021 | 08:49
Bogdan Stancu a uitat de FCSB si e cu gandul la petreceri Cum a fost surprins in vacanta Foto
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că vrea să îl aducă în această vară la FCSB pe „Motan”, însă sunt șanse mari ca atacantul să continue în Turcia la Genclerbirligi, mai ales că ar avea un salariu de aproape 50.000 de euro.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că pe lângă propunerea celor de la FCSB, Bogdan Stancu mai are alte două oferte, iar transferul la echipa lui Gigi Becali a intrat în impas, chiar dacă fotbalistul a spus că FCSB e singurul club din România la care va juca.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stancu, tot mai departe de FCSB! „Motanul” e în vacanță în Zanzibar, unde va petrece la un festival de muzică

Bogdan Stancu se află în vacanță și așteaptă alegerile pentru funcția de președinte la Genclerbirligi, în urma cărora va lua o decizie dacă va continua la echipa turcă. Între timp, atacantul a plecat în Zanzibar alături de familie și prieteni.

Bogdan Stancu isi petrece vacanta in Zanzibar, Tanzania. Sursa foto: captura cont instagram: Bogdan Stancu
Bogdan Stancu isi petrece vacanta in Zanzibar, Tanzania. Sursa foto: captura cont instagram: Bogdan Stancu.

De altfel, paradisul din mijlocul Oceanului a fost una dintre destinațiile preferate pentru fotbaliștii din Liga 1 și nu numai. Florin Tănase și Adi Popa au petrecut alături de iubitele lor o vacanță de vis în Tanzania, iar căpitanul FCSB-ului a profitat de ocazie și a cerut-o de soție pe Medeea Turcescu.

ADVERTISEMENT

Atacantul e pus pe petreceri și a promovat pe story un eveniment care va avea loc chiar în Zanzibar. Este vorba despre festivalul de muzică electronică Sunwaves Festival, care are loc în fiecare an în nordul stațiunii Mamaia și care anul acesta a fost mutat din cauza pandemiei pe superba insulă din Oceanul Indian. Festivalul are loc în perioada 17-21 iunie.

Bogdan Stancu se afla in vacanta in Zanzibar, Tanzania. Sursa foto: captura instagram Bogdan Stancu
Bogdan Stancu a promovat Festivalul Sunwaves pe pagina sa de instagram. Festivalul de muzica electronica are loc in Zanzibar in perioada 17-21 iunie. Sursa foto: captura instagram Bogdan Stancu.

Bogdan Stancu sărbătorește pe plajă în Zanzibar cu șampanie scumpă

Fostul jucător al FCSB care a fost transferat la Galatasaray pentru cinci milioane de euro, nu se sfiește să arunce cu banii în vacanță și s-a pozat pe instagram desfăcând o sticlă scumpă de șampanie, după un sezon lung și dificil: „Vei fi bine, uite cum iese soarele!”, sună versurile melodiei Here Comes the Sun în care jucătorul s-a regăsit.

ADVERTISEMENT
Bogdan Stancu se relaxeaza alaturi de prieteni in Zanzibar cu care imparte pe plaja o sticla de sampanie Moet. Sursa foto: captura instagram Bogdan Stancu
Bogdan Stancu se relaxeaza alaturi de prieteni in Zanzibar cu care imparte pe plaja o sticla de sampanie Moet. Sursa foto: captura instagram Bogdan Stancu.

Între timp, Gigi Becali s-a reorientat în încercarea de a aduce un atacant și negociază cu un vârf de la Viktoria Plzen și anume Zdenek Ondrasek: „Da, am negociat azi cu el! El a cerut un contract valabil doi ani, eu i-am spus că-i ofer doar pe un an. Dacă nu va fi de acord, aia e. Dar, nu cred. Voi avea răspunsul lui final în seara asta, dar eu cred că ne-am înțeles”, a spus Gigi Becali la DigiSport în această seară.

Pe lângă vârful din Cehia, Gigi Becali încearcă să ia doi atacanți de la Universitatea Craiova, informație dezvăluită în premieră de FANATIK. Este vorba despre Ivan Mamut și Reagy Ofosu, ambii intrați în dizgrație și nefiind pe placul lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Cum a arătat sezonul lui Bogdan Stancu la Genclerbirligi

Bogdan Stancu a evoluat în 24 de partide din Superliga Turciei, pentru Genclerbirligi, reușind șapte goluri și trei assist-uri. Atacantul în vârstă de 33 de ani este evaluat la 450.000 de euro conform transfermarkt și este sub contract cu Genglerbirligi din ianuarie 2019.

Jucătorul impresariat de Ioan Becali este ultimul tricolor care a înscris pentru România la un turneu final, în 2016,  când a marcat din penalty contra Franței și Elveției. „Motanul” a decis să se retragă de la națională în 2018, în timpul mandalui lui Cosmin Contra.

Bogdan Stancu are nu mai puțin de 52 de meciuri la echipa națională a României, la care a debutat pe 11 august 2010, cu Răzvan Lucescu, la 23 de ani. Atacantul a reușit să marcheze de 14 ori sub „tricolor” și are și cinci pase decisive. Fotbalistul e cel mai bun marcator al naționalei care se află încă în activitate, urmat de Gabriel Torje cu 11 goluri.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT