Sport

Cum se prezintă gazonul la derby-ul CFR Cluj – FCSB. Ce au spus Petrescu și Pintilii. Update

CFR - FCSB este derby-ul rundei cu numărul 24 din SuperLiga, însă condițiile de joc ar putea fi afectate din cauza ninsorii de la Cluj.
05.02.2023 | 20:49
Cu două ore înaintea derby-ul CFR Cluj - FCSB, gazonul de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” a fost curățat complet de zăpadă. Sursă foto: Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ
ADVERTISEMENT
05-02-2023
18:54

Cum au comentat Dan Petrescu și Mihai Pintilii starea gazonului

Antrenorii de la CFR Cluj și FCSB, Dan Petrescu și Mihai Pintilii, au comentat starea gazonului din Gruia înaintea derby-ului care va începe la ora 21:00. Ambii tehnicieni sunt nemulțumiți:

„Mi se părea normal să jucăm în alte condiții. Ca jucător am jucat cu Spartak Moscova. Dar ca antrenor, deși am fost și în Rusia, nu am prins așa ceva. În 700 de meciuri nu am mai jucat pe așa frig. Terenul arată bine, s-a muncit și de la club, fanii. Dar la așa frig e posibil orice”, a declarat Dan Petrescu.

„Mi-a zis Popică(n.r. – Marius Popa, antrenorul cu portarii de la FCSB) că la poartă e înghețat”, a fost și mesajul lui Mihai Pintilii.

05-02-2023
17:19

Gazonul din Gruia a fost curățat de zăpadă

Cu două ore înaintea derby-ul CFR Cluj – FCSB, gazonul de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” a fost curățat complet de zăpadă.

”Zăpada abundentă, care a căzut de ieri dimineață, nu ne-a demoralizat! Am muncit, toți cei din club, împreună cu Peluza Vișinie, timp de două zile, pentru ca terenul să fie în cele mai bune condiții posibile pentru meciul de azi!”, se arată într-o postare a clubului din Gruia pe pagina de Facebook.

 

CFR Cluj primește vizita FCSB-ului în meciul retur din SuperLiga, duminică, 5 februarie, de la ora 21:00. Campioana României caută să își consolideze poziția de lider în campionat, însă gazonul le-ar putea pune probleme ambelor echipe.

Ninsoarea îi dă bătăi de cap lui CFR Cluj înaintea derby-ului cu FCSB

Încă din urmă cu o zi, zăpada le-a dat bătăi de cap gazdelor și a fost nevoie de intervenția salvatoare a fanilor pentru a ajuta la degajarea zăpezii de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. În ultimele ore, în Ardeal a continuat să ningă, astfel cele două echipe se vor duela pe un gazon greu.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj este optimist și în ciuda ninsorii, suprafața de joc va fi la parametrii optimi la ora jocului. Președintele campioanei României a dezvăluit că patronul CFR-ului, Neluțu Varga, a fost la stadion pentru a monitoriza situația.

„Stadionul a fost verde, impecabil. La o oră după ce a fost gata curățat, a început să ningă ca în Frații Grimm. Toată echipa, galeria a venit. Trebuie să bagi cu lopata.

ADVERTISEMENT

A fost și el (n.r – Ioan Varga, finanțatorul echipei) la stadion să vadă. Facem tot ce depinde de noi. Acum mai e zăpadă”, a declarat Cristi Balaj, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Cum se va prezenta gazonul la CFR Cluj – FCSB: „Va fi greu”

Cristi Balaj a precizat că drenajul gazonului este foarte bun, însă condițiile de joc vor fi grele din cauza temperaturii scăzute. „Drenajul este foarte bun, încălzirea funcționează perfect.

ADVERTISEMENT

Drenajul este impecabil. Terenul va fi foarte bun dacă nu va ninge. A fost impecabil. L-am finisat. Aveam grijă cu lopata în mână.

Cel mai sănătos ca să protejezi gazonul e cu lopata. Va fi greu meciul că e rece. N-ai ce să faci”, a mai spus Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

FCSB nu se va putea baza în derby-ul cu CFR Cluj pe Dawa și Coman, ambii suspendați și nici pe Sorin Șerban, care s-a accidentat la antrenament.

Dumitru Dragomir, profeția pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB: „Nimic nou sub soare…”

Dumitru Dragomir a prefațat derby-ul CFR Cluj – FCSB în cadrul ultimei ediții a emisiunii FANATIK, „Profețiile lui Mitică”. „Oracolul din Bălcești” este convins că CFR Cluj va câștiga derby-ul și, mai mult decât atât, este cea care la final se va încorona campioană.

„Joc frumos sau joc urât, câștigă CFR-ul! De la începutul campionatului merg pe mâna CFR-ului! Poate să-i bată dar…”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

„Se luptă și anul ăsta patru echipe și campionatul îl ia Dan Petrescu! Așa se întâmplă! Nimic nou sub soare…”, a mai spus fostul președinte al LPF, la emisiunea FANATIK „Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT