Sport

Evenimentele zilei din sport, miercuri 3 noiembrie. Dennis Man, al treilea român la Galatasaray! Flavius Stoican a fost dat afară de la FC U Craiova 1948!

Fanatik vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de miercuri 3 noiembrie.
03.11.2021 | 22:56
Evenimentele zilei din sport miercuri 3 noiembrie Dennis Man al treilea roman la Galatasaray Flavius Stoican a fost dat afara de la FC U Craiova 1948
ADVERTISEMENT

Ziua de miercuri a fost una foarte bogată în evenimente sportive. Prima, în ordine cronologică, a fost aceea că mijlocașul român Dennis Man are șanse mari să treacă de la Parma la Galatasaray Istanbul, unde este dorit insistent de antrenorul Fatih Terim.

Spre prânz, tehnicianul Flavius Stoican a fost dat afară de la FC U Craiova 1948, iar selecționerul Mirel Rădoi l-a copnvocat la lot, pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein, din preliminariile Campionatului Mondial 2022 din Qatar, pe Enes Sali, mijlocașul Farului care pe 23 februarie va împlini 16.

ADVERTISEMENT

Acestea și multe altele sunt știrile zilei de marți, pe care FANATIK vi le prezintă în rezumat.

Dennis Man, al treilea român la Galatasaray!

Atacantul român Dennis Man a ieșit din vederile lui Enzo Maresca, antrenorul Parmei și sunt șanse mari să schimbe echipa în iarnă. „Fatih Terim mi-a zis că îl dorește pe Man. Pe el nu-l interesează unde e Parma, cum e Parma în clasament, el vrea jucătorul, îl vrea pe Man! Mi-a cerut să facem transferul!”, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

Man în dreapta și Moruțan în spatele vârfurilor ar fi ceva extraordinar pentru Fatih Terim. Dennis Man este o soluție și în acest moment, mai ales dacă în iarnă Parma va ști unde e în clasament și ce șanse are să repromoveze în Serie A”, a mai spus spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

Oficial: Flavius Stoican a fost dat afară de la FC U Craiova 1948!

Antrenorul Flavius Stoican a fost demis de la FC U Craiova 1948 după ce a nesocotit ordinele transmise din pușcărie de patronul Adrian Mititelu. „Flavius Stoican și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Bobi Verdeș va fi antrenor principal interimar”, au scris oficialii olteni pe pagina de Facebook a clubului. Stoican a fost demis la doar o lună după ce fusese instalat pe banca tehnică a echipei oltene în locul lui Adrian Mutu.

Numele lui Eugen Neagoe este unul dintre primele vehiculate pentru preluarea echipei. El a negociat cu Mititelu și după demiterea lui Adrian Mutu, însă atunci nu s-au pus de acord.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Neagoe s-a declarat dispus să reia negocierile cu FC U Craiova după ce postul de antrenor principal a devenit vacant în Bănie: „Nu ştiam că a plecat Stoican. Sunt puţin surprins pentru că nu ştiu ce s-a întâmplat. Dacă cei de la FC U Craiova vor să negocieze cu mine, ne punem la masă şi vedem”, a spus Neagoe pentru FANATIK.

Cine sunt arabii care se gândesc să investească la Dinamo!

Dinamo este în căutarea unor investitori puternici. Administratorul judiciar al societăţii, Răzvan Zăvăleanu, s-a deplasat în Dubai, acolo unde a avut întâlniri cu mai mulţi potenţiali investitori.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că un fond de investiţii internaţional, cu prezenţă puternică în Orientul Mijlociu, şi-a manifestat interesul pentru a investi la Dinamo, însă negocierile sunt la stadiul de tatonări şi deocamdată nu s-a pus problema despre bani.

Karim Benzema scrie istorie pentru Real Madrid

Golul prin care Karim Benzema a deschis scorul în partida Shakhtar Donetsk – Real Madrid a intrat direct în istoria Champions League. Întâlnirea din Ucraina contează pentru etapa a 4-a a fazei grupelor și poate avea implicații majore în calificarea în optimile de finală.

După ce a administrat un sec 5-0 în Ucraina, „galacticii” au pornit ca din tun și returul de pe Santiago Bernabeu. În minutul 14, Benzema a profitat de gafa imensă din apărea adversă și a intrat în istoria fotbalului cu golul 1.000 în Champions League al lui Real Madrid.

Răzvan Burleanu, anunț despre redeschiderea stadioanelor!

Președintele Federației Române de Fotbal a precizat că a avut o discuție cu CNSU și că a obținut o fereastră, declarând că sunt șanse ca suporterii să se întoarcă pe stadioane din 8 noiembrie. Totodată, el a spus și că fotbalul poate deveni un exemplu pozitiv pentru vaccinarea populației.

Burleanu a făcut un anunț despre redeschiderea stadioanelor, declarând că sunt șanse ca fanii să se întoarcă în tribune începând cu data de 8 noiembrie, ceea ce ar însemna și ca partida România-Islanda să se dispute cu fani.

Robert Glință, medalie de bronz la Europenele de natație în bazin scurt

Înotătorul român Robert Glință a reușit o nouă performanță remarcabilă reușind să câștige medalia de bronz în proba de 50 de metri spate de la Campionatele Europene în bazin scurt.

Sportivul de 24 de ani a fost cronometrat cu 22,74, ceea ce înseamnă nou record naţional. Glinţă a intrat în finală cu al şaselea timp, 23.13, el îmbunătăţindu-şi mult performanţele la această probă de la serii (23.23) la finală.

Medalia de aur i-a revenit rusului Kliment Kolesnikov, 21 de ani, cu 22,47, nou record al competiţiei. Pe locul a doilea s-a clasat italianul Michele Lamberti, cu 22,65, chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani.

Convocare surpriză la națională

Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat lotul de 26 de jucători pentru partidele cu Islanda și Liechtenstein din preliminariile CM 2022 Șase puncte ne-ar asigura locul al doilea și, implicit, prezența la baraj, obiectiv anunțat de Mirel Rădoi încă din startul acestei campanii.

În ce privește lotul ales de selecționer, marea surpriză o reprezintă Enes Sali, mijlocașul care deține, la 15 ani, recordul celui mai tânăr marcator al Ligii 1. Dacă își va face debutul în tricoul primei reprezentative, îl va „detrona” pe Cristi Manea și va deveni cel mai tânăr „tricolor” din istorie.

O parte din bunurile lui Diego Maradona, scoase la licitaţie

La aproape un an de la moartea lui Diego Maradona, În urma unei hotărâri judecătorește, mai multe bunuri ale campionului mondial din 1986 vor fi scoase la licitație pentru a putea fi plătite datoriile acumulate în timpul vieții.

Conform L’Express, care citează presa argentiniană, la licitație va fi scoasă casa părinţilor lui Maradona, două automobile BMW şi o scrisoare de la Fidel Castro. Licitaţia va avea loc la 19 decembrie, va fi online, şi este realizată cu acordul moştenitorilor fostului star al fotbalului.

Bunurile cu valoare sentimentală, cum ar fi tricouri oferite de alţi jucători, vor fi excluse de la această licitaţie. Tot în weekend-ul ce a trecut, argentinienii au lansat prima criptomonedă care poartă numele lui Maradona.

ADVERTISEMENT