Sport

Evenimentele zilei din sport, miercuri 17 noiembrie. Gigi Becali a anunțat că vinde FCSB. Implicată într-un scandal uriaș în Franța, soția lui Abidal se plimbă prin București

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de miercuri 17 noiembrie. Gigi Becali vrea să clubul FCSB. Soția lui Eric Abidal este cercetată pentru implicare într-o agresiune.
17.11.2021 | 23:14
Evenimentele zilei din sport miercuri 17 noiembrie Gigi Becali a anuntat ca vinde FCSB Implicata intrun scandal urias in Franta sotia lui Abidal se plimba prin Bucuresti
ADVERTISEMENT

În plin război cu proprii suporteri, finanțatorul vicecampioanei FCSB a anunțat că este dispus să renunțe la FCSB și să o vândă fanilor. Jucătorii însă, vrea să-i ”transfere” la altă echipă.

În Franța, autoritățile au declanșat o anchetă după ce o jucătoare de la PSG a fost bătută crunt, în plină stradă. Soția lui Eric Abidal este suspectată că ar fi planificat agresiunea.

ADVERTISEMENT

Patronul CFR-ului, Neluțu Varga, trebuie să achite o sumă uriașă pentru un împrumut de 1,2 milioane de euro

Patronul campioanei CFR Cluj, Neluțu Varga este somat să achite în regim de urgență nu mai puțin de 8,5 milioane de euro, pentru un împrumut de doar 1,2 milioane de euro, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

FANATIK a aflat că Neluțu Varga a împrumutat suma de 1,2 milioane de euro, în 2019, însă suma nu a încasat-o în bani, ci în moneda virtuală Bitcoin.

ADVERTISEMENT

Împrumutul trebuia returnat până cel târziu pe 30 ianuarie 2020, însă, între timp, moneda virtuală a ajuns să valoreze de 7 ori mai mult, iar finanțatorul campioanei are mari probleme financiare și nu poate restitui împrumutul.

Gigi Becali este dispus să vândă FCSB, dar nu în orice condiții

Liderul suporterilor roș-albaștrilor, Gheorghe Mustață, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că fanii din Peluza Nord sunt dispuși să cumpere clubul FCSB de la Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri nu ar zice nu tranzacției, dar nu include în afacere și jucătorii legitimați la gruparea vicecampioană, pe care vrea să-i ”transfere” la altă grupare din Liga 1, unde ar vrea să investească.

”Să vină cu investitorul ăla minune, pe care v-a zis că l-a găsit peste noapte, și să îmi facă dovada că are banii pentru vânzarea echipei.

ADVERTISEMENT

Nu știu, le dă afaceristul ăla banii, pun ei bani ca ăia de la Dinamo, nu mă interesează. Să-mi facă dovada că au 10 milioane de euro.

Îi transmit să-și găsească cât mai repede și alți jucători pentru că eu îmi iau jucătorii cu mine, dar și toți juniorii”, a anunțat Gigi Becali.

MM Stoica se mută la altă televiziune. Va fi cel mai bine plătit analist

Managerul general al vicecampioanei FCSB, Mihai Stoica, va activa ca analist TV la Telekom Sport. Este a doua aventură în media a oficialului roș-albaștrilor care, în trecut a colaborat cu Digi Sport.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate și remunerația pe care oficialul celor de la FCSB o va încasa. ”Suma corectă” a colaborării cu Telekom Sport este 5.000 de euro lunar.

Mirel Rădoi, cerut insistent la echipa națională

Fotbaliștii care au participat la ultimele acțiuni ale echipei naționale, care au coincis și cu ultimele apariții ale lui Mirel Rădoi în calitate de selecționer, îl cer pe acesta înapoi.

”Tricolorii” fac presiuni pe lângă oficialii FRF să-l convingă pe Rădoi să accepte un nou angajament pe banca României.

”12 jucători ne-au cerut să rămână Rădoi. A venit căpitanul și mi-a cerut mie și președintelui să stea de vorbă cu noi. Au cerut să îl convingă să continue. O să mai avem o discuție cu el la finalul săptămânii viitoare”, a declarat Mihai Stoichiță.

FRF nu se grăbește să numească un nou selecționer. Rațiunile sunt de ordin financiar

Echipa națională a României a rămas fără selecționer după ultimul meci din grupa J din preliminariile pentru Cupa Mondială, Mirel Rădoi anunțând că nu mai ia în calcul o eventuală colaborare cu FRF.

Nici Forul prezidat de Răzvan Burleanu nu se grăbește să numească un nou selecționer. Cu atât mai mult cu cât până în luna iunie a anului viitor ”tricolorii” nu vor mai disputa niciun meci oficial.

FANATIK a făcut calculele și a descoperit că FRF face o economie de 150.000 de euro dacă nu numește un selecționer mai devreme de luna februarie a anului viitor.

CSO Filiași va juca ”acasă” cu U Craiova în Cupa României, pe stadionul ”Ion Oblemenco”

CSO Filiași este marea surpriză a actualei ediții a Cupei României. Micuța grupare doljenă a eliminat, între altele, pe UTA Arad și FC Hermanstadt.

În sferturile de finală o va înfrunta, conform tragerii la sorți, pe Universitatea Craiova. Meciul se va disputa pe stadionul ”Ion Oblemenco”, la cererea celor din Filiași.

Oficialii echipei din liga a treia au obținut acordul autorităților locale pentru organiza meciul pe stadionul emblemă al Olteniei. Meciul se va juca în 2 decembrie.

Noul fundaș dreapta al lui Dinamo, austriacul Gluhakovic a debutat pentru ”câini” în victoria 2-1 cu Astra

Dinamo București s-a impus cu scorul de 2-1 în meciul test disputat miercuri, în compania formației din eșalonul secund Astra Giurgiu.

În garnitura lui Mircea Rednic a evoluat, din primul minut, și austriacul Petar Gluhakovic, noul fundaș dreapta al trupei din Ștefan cel Mare.

Golurile au fost marcate de Bani (min. 11) și Sorescu (25), pentru Dinamo, respectiv Dragu (24), pentru giurgiuveni.

Soția lui Eric Abidal apare pe lista suspecților într-o agresiune

Jucătoarea Kheira Hamraoui, de la PSG, a fost bătută crunt de doi indivizi, în plină stradă, iar poliția a declanșat o anchetă.

Prima persoană reținută a fost chiar coechipiera victimei, Aminata Diallo, eliberată ulterior de polițiști. Între timp, pe lista suspecților care ar fi putut pune la cale atacul sălbatic, a apărut Hayet Abidal, soția lui Eric Abidal.

Deși cei doi se aflau în București în momentul agresiunii, polițiștii i-au inclus pe lista suspecților celor care ar fi orchestrat atacul asupra fotbalistei.

Hiannick Kamba, fotbalistul care și-a înscenat moartea, a fost condamnat la închisoare

Un tribunal din Germania l-a acuzat pe Hiannick Kamba de fraudă și, alături de soția lui, va petrece următorii 3 ani și 10 luni după gratii.

Hiannick Kamba este acuzat că și-a înscenat moartea, în 2016, în complicitate cu soția lui, pentru ca aceasta să încaseze ulterior polița de asigurare de viață.

La patru ani distanță de la ”moartea” lui, Kamba a fost descoperit viu și nevătăman, muncind într-o companie energetică din Ruhr.

ADVERTISEMENT