Life

Exclusiv. Toni Iuruc confirmă divorțul de Simona Halep: “Am hotărât de comun acord să ne despărțim!”

Toni Iuruc a vorbit în exclusivitate cu FANATIK despre divorțul de vedeta tenisului mondial Simona Halep.
07.09.2022 | 18:33
Exclusiv Toni Iuruc confirma divortul de Simona Halep Am hotarat de comun acord sa ne despartim
Toni Iuruc a vorbit despre divorțul de Simona Halep / Colaj Fanatik/Foto: Hepta/Instagram: @simonahalep
ADVERTISEMENT
08-09-2022
12:54

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț

La doar o zi de la anunțul despărțirii, Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț. Cei doi au mers la notar joi, 8 septembrie, unde au parafat despărțirea.

Vezi aici cum au fost surprinși, ce glumă a făcut Toni Iuruc, dar și ce prevede actul de divorț semnat de cei doi. 

08-09-2022
10:22

Toni Iuruc, la al treilea divorț. Decizie radicală luată după despărțirea de Simona Halep

Toni Iuruc a luat o decizie radicală, după ce a anunțat divorțul de Simona Halep. 

Vezi aici ce a hotărât omul de afaceri!  

08-09-2022
09:33

Dezvăluiri din intimitatea cuplului Simona Halep – Toni Iuruc: plănuiseră să facă primul copil abia peste 2 ani

Fanatik.ro a aflat, în exclusivitate, detalii din intimitatea cuplului Simona Halep – Toni Iuruc. Conform informațiilor noastre, jucătoarea de tenis și afaceristul aveau un plan bine pus la punct în ceea ce privește relația lor.
Care este motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc plănuiseră să devină părinți abia în 2024 vezi aici! 

08-09-2022
09:23

Cele mai amuzante mesaje și meme-uri după vestea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Vestea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc a stârnit imaginația internauților și a declanșat numeroase meme-uri și comentarii amuzante în social media. Pe cele mai amuzante, le poți vedea aici! 

08-09-2022
09:14

FANATIK, citat de mari publicații ale lumii, după ce Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep

Site-ul Fanatik.ro a fost citat de publicații din întreaga lume, după ce Toni Iuruc a confirmat, în exclusivitate, despărțirea de Simona Halep, la 11 luni de la cununia civilă. 

Vestea divorțului sportivei Simona Halep de afaceristul Toni Iuruc a făcut ocolul lumii. Vezi aici cum a reacționat presa internațională după anunțul despărțirii.

08-09-2022
08:57

Simona Halep, decizie radicală după divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep este decisă să facă mai multe schimbări majore în viața ei, după divorțul de Toni Iuruc.  Sportiva și-ar fi anunțat deja părinții să vrea să părăsească definitiv România. Unde vrea să se mute Simona Halep vezi aici! 

07-09-2022
16:29

Cine este avocatul care o reprezintă pe Simona Halep la divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep a decis cine va fi avocatul care o va reprezenta, la notar, în momentul divorțului de Toni Iuruc.

Fanatik a aflat, în exclusivitate, informații de culise despre despărțirea anului. Vezi aici cine este avocatul jucătoarei de tenis!

07-09-2022
15:28

E oficial! Simona Halep și Toni Iuruc divorțează

Contactat din nou de FANATIK, în jurul orei 18, Toni Iuruc, vizibil mâhnit, a acceptat să dea o scurtă declarație, prin care confirmă divorțul de Simona Halep.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

FANATIK a vorbit, în exclusivitate, cu Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, despre presupusul divorț de jucătoarea de tenis.

Primele declarații ale lui Toni Iuruc despre posibilul divorț de Simona Halep

Contactat de FANATIK, Toni Iuruc a vorbit, în exclusivitate, despre posibilul divorț de Simona Halep, eveniment anunțat de Prosport.

ADVERTISEMENT

”Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună de acum trei ani, cei doi căsătorindu-se pe 15 septembrie 2021, în Constanța. Căsătoria religioasă și petrecerea de după erau programate să aibă loc pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.

ADVERTISEMENT

”În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, spunea Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ce spune Nicolae, fratele Simonei Halep, despre posibilul divorț al sportivei de Toni Iuruc

Nicolae, fratele Simonei Halep, este unul dintre cei mai de încredere oameni din anturajul jucătoarei de tenis, el având grijă, alături de Stere, tatăl lor, de partea financiară a vieții sportivei. Contactat de FANATIK, Nicolae a fost foarte clar cu privire la situația relației dintre Simona Halep și Toni Iuruc.

ADVERTISEMENT

”Nu comentez, nu pot să comentez”, ne-a spus Nicolae Halep despre divorțul dintre Simona și Toni Iuruc, eveniment anunțat de Prosport. Până la această oră, în ciuda insistențelor reporterilor FANATIK, Stere Halep nu a răspuns apelurilor noastre pentru a răspunde cu privire la chestiunea despărțirii fiicei sale.

Conform informațiile apărute până acum, divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc ar avea loc la notar, iar chestiunea averii este una clară: fiecare pleacă din căsnicie cu ceea ce a intrat.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuric s-au căsătorit în 2021, după doi ani de relație

Aproape un an a durat mariajul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Cei doi și-au unit destinele pe 15 septembrie 2021, la Constanța, pe plaja clubului Fratelli. La vremea respectivă erau împreună de doi ani și, imediat după cununia civilă, la care au asistat câteva sute de oameni, a urmat o petrecere de zile mari.

Petrecerea de nuntă a început cu dansul mirilor, Simona Halep și Toni Iuruc dansând pe melodia Dragostea mea, urmată de Ți-am dat un inel, cântate de Dan Bittman. Cei doi miri au avut parte apoi de melodii machidonești, iar Loredana Groza a cântat, la rândul ei, câteva zeci de minute.

Petrecerea de nuntă s-a terminat spre dimineață, în jurul orelor 2.00, Simona Halep și Toni Iuruc plecând, de mână, spre casă. ”Mulțumim frumos pentru toate urările dumneavoastră. O seară plăcută! E ora 02.00, din păcate, petrecerea s-a terminat”, a spus Toni Iuruc după petrecerea de nuntă cu Simona Halep.

ADVERTISEMENT