Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik Superliga, marți, 24 ianuarie! Totul despre derby-ul pentru locul 1, Farul – CFR Cluj! Cine sunt invitații

Marți, la Fanatik Superliga, Horia Ivanovici și invitații săi analizează derby-ul Farul – CFR Cluj. Emisiunea e live, exclusiv pe YouTube fanatik.ro, de la ora 10:30.
24.01.2023 | 10:22
Fanatik Superliga marti 24 ianuarie Totul despre derbyul pentru locul 1 Farul  CFR Cluj Cine sunt invitatii
Fanatik Superliga, show marca Horia Ivanovici, marți, de la ora 10:30, exclusiv pe Fanatik! Totul despre derby-ul pentru locul 1, Farul – CFR Cluj! Cine sunt invitații
ADVERTISEMENT

Fanatik Superliga „joacă” în al doilea sezon odată cu reluarea meciurilor din prima ligă a fotbalului românesc. Analiza fiecărei etape, cu invitați de marcă, fără menajamente și parti-pris-uri, în fiecare luni, marți și vineri, în exclusivitate pe FANATIK.

Fanatik Superliga, marți, 24 ianuarie, de la ora 10:30! Totul despre derby-ul pentru locul 1, Farul – CFR Cluj! Cine sunt invitații

Marți, 24 ianuarie, de ziua Micii Uniri, Fanatik Superliga unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe stadioanele românești.

ADVERTISEMENT

„Fanatikul” Horia Ivanovici, moderator și realizator al emisiunii, vă invită la „disecarea” firului din ce în ce mai firav al fotbalului românesc în 4X4, sub cunoscutul slogan „SĂ FACEM SHOW!”.

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 24 IANUARIE 2023

Veți putea savura analiza amănunțită a derby-ului pentru locul 1 în Superligă, ce s-a jucat luni seara la Ovidiu, între liderul Farul și principala sa contracandidată la titlu, CFR Cluj. Prietenii Gică Hagi și Dan Petrescu față în față, într-un meci pentru fotoliul de lider al Superligii.

ADVERTISEMENT

Nu va lipsi rubrica „Superfanii etapei”, cu… dumneavoastră, „fanaticii” fotbalului, suporterii totali, suporterii „de stadion”, cu iluziile dinainte de meciul favoriților și cu împlinirea lor sau… deziluziile trăite după fluierul final. Voi cu voi despre echipa iubită, la Fanatik Superliga!

Invitații lui Horia Ivanovici la Fanatik Superliga de marți, 24 ianuarie, vor fi Mihai Stoichiță, Dănuț Lupu, Robert Niță și Cristi Coste

Nu uitați: puteți urmări Fanatik Superliga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 24 IANUARIE 2023

Marți, 24 ianuarie, Horia Ivanovici va „mărunți” derby-ul Farul – CFR Cluj, dar și celelalte meciuri ale etapei 22, cu super-invitați fanatici după fotbal: Mihai Stoichiță, Dănuț Lupu, Robert Niță și Cristi Coste, șeful departamentului „Sport” al site-ului FANATIK.RO.

Horia Ivanovici vă invită să savurați Fanatik Superliga cu ajutorul sponsorului principal Superbet (sponsor, totodată, și al Superligii) și al sponsorului Premium Aqua Carpatica.

ADVERTISEMENT

Așadar, în fiecare luni, marți și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-o emisiune marca Horia Ivanovici.

Și nu uitați: în prima zi a săptămânii, adică în fiecare zi de luni, distrați-vă cu „Profețiile lui Mitică”! „Unu la unu” Horia Ivanovici cu Dumitru Dragomir! SĂ FACEM SHOW!

ADVERTISEMENT