Sport

MM Stoica, prima reacție după venirea lui Edi Iordănescu la FCSB: ”N-am crezut”

MM Stoica și Edi Iordănescu au trecut peste toate problemele din trecut și managerul general a salutat venirea antrenorului la FCSB.
19.08.2021 | 18:33
MM Stoica prima reactie dupa venirea lui Edi Iordanescu la FCSB Nam crezut
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exlusivitate venirea lui Edi Iordănescu la FCSB, noul antrenor al ”roș-albaștrilor” primind garanții că patronul nu va interveni asupra deciziilor sale.

În conferința de presă în care a fost prezentat oficial, tehnicianul a dezvăluit că una dintre cererile sale a fost ca managerul general să se întoarcă pe bancă.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui MM Stoica după ce FCSB l-a adus pe Edi Iordănescu

FANATIK a anunțat în exclusivitate că MM Stoica a fost omul care a insistat cel mai mult la Gigi Becali pentru aducerea lui Edi Iordănescu la FCSB, deși, inițial, finanțatorul a încercat să-l convingă pe Mirel Rădoi.

La scurt timp după de Iordănescu jr. a spus că l-a convins pe managerul general să revină pe bancă alături de el, Stoica a postat un mesaj pe contul de Facebook: ”N-am crezut că există ceva sau cineva care-mi poate reda motivația profesională. Bine ai venit, Edi!”

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a reușit să se impună în fața jucătorilor încă de la primul antrenament. Din informațiile FANATIK, jucătorii au fost super entuziasmați după prima ședință de pregătire în care antrenorul le-a ținut un discurs motivațional.

Tehnicianul nu a crezut că Becali îl va convinge

FANATIK a fost prezent la baza de pregătire a FCSB-ului de la Berceni, unde Edi Iordănescu a susținut prima sa conferință de presă și a observat un detaliu extrem de interesant. Tehnicianul a venit și la întâlnirea cu jurnaliștii cu celebra sa agendă în care își ține notițele în timpul partidelor.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a povestit faptul că nu a crezut niciun moment că va fi convins de Gigi Becali să o preia pe FCSB și a dezvăluit că momentul crucial a fost acela în care patronul nu a fost interesat de ce clauze sunt în contract.

Iordănescu nu s-a ferit să le transmită fanilor că el este garantul viitoarelor succese ale echipei și că își dorește să împărtășească cu ei viitoarele reușite. În discursul său, noul antrenor al vicecampioanei FCSB a apelat la răbdarea suporterilor și a reiterat ideea că rolul lor este unul extrem de important în viața oricărei echipe, cu atât mai mult pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Iordănescu nu-l va avea la dispoziție pe Alex Crețu

În cadrul discuției cu presa, Edi Iordănescu a atins și punctul fierbinte care îl reprezintă conflictul dintre FCSB și CSA Steaua și a cerut ambelor părți să ajungă la un numitor comun pentru că toată lumea iubește culorile ”roș-albastre”.

Chiar dacă îl susține pe Edi Iordănescu, actualul antrenor al echipei Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, este de părere că șansele de reușită ale tehnicianului la FCSB depind în mare măsură de Gigi Becali și dacă acesta își va ține promisiunile.

Intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali, Alexandru Crețu este hotărât să plece de la FCSB în ciuda schimbărilor de pe banca tehnică. Din informațiile FANATIK, jucătorul l-a sunat pe patron și l-a anunțat că își dorește rezilierea contractului. Becali a și-a dat acordul pentru despărțirea de Crețu și l-a informat pe președintele Valeriu Argăseală să pregătească toate actele.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,65 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT