Life

Revista Taifasuri 860! Editorial Fuego! Interviu „nemilos” cu fata… „Fiarei”! Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș! Vedete, rețete, concurs, surprize!

Exclusiv în revista TAIFASURI 860: editorial Fuego, interviu „nemilos” cu fata „Fiarei” Marius Lăcătuș, Dominique, actriță dincolo de renumele celebrului tată! Secrete de vedete, rețete inedite, concurs cu premii auto!
02.12.2021 | 10:18
Revista Taifasuri 860 Editorial Fuego Interviu nemilos cu fata Fiarei Dominique fiica lui Marius Lacatus Vedete retete concurs surprize
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. FUEGO este de doi ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul FUEGO nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată. Producție de suflet și simțire românească ajunsă la sezonul 7!

A apărut revista Taifasuri 860! Nu ratați editorialul lui Fuego! Exclusiv: Interviu interviu „nemilos” cu fata „Fiarei” Marius Lăcătuș, Dominique, actriță dincolo de renumele celebrului tată! Secrete de vedete, rețete inedite, concurs cu premii auto… Surprize!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 860. „Vreau o țară așa cum o merit!”, scrie Paul Surugiu despre România de Ziua Națională, 1 decembrie 2021, la 103 ani de la Marea Unire din 1 decembrie 1918.

ADVERTISEMENT

„Celebrăm România doar când ne aducem aminte, când ne convine sau când e Ziua Națională. În restul timpului, ce să vezi, nu mai e pe placul nostru, nu mai e cel mai potrivit loc și-am face orice ca să aruncăm cu noroi în ce are ea mai bun”

„Nu ne merităm țara. Nu merităm, de multe ori, să fim una cu ea. Mi se pare că a devenit o rușine să spun că sunt român, eu mă mândresc cu asta. Și nu pentru că nu aș simți asta, ci pentru că cei din jurul meu mă consideră expirat”

„E la modă să dai cu piatra, să fii împotriva curentului, să spui că nu te mai regăsești. Așa-i, nu avem cel mai fericit popor, dar țara e mândră și este, din păcate pentru noi, mânjită zilnic, lovită, pusă la colțul rușinii”

În ciuda curentului anti-patriotic globalizator „la modă”, FUEGO iubește România cu toată forța artistului complex care este. De ce? Aflați numai citind întregul EDITORIAL FUEGO din numărul 860 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 2 decembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 860

  • Interviu „nemilos” cu fata „Fiarei” Marius Lăcătuș, Dominique, care, la 26 de ani, este deja o actriță apreciată, pe care o puteți urmări în serialul… Aflați ce serial, dar și când a fost prima dată pe stadion să-și vadă celebrul tată, cum trebuie să fie bărbatul „ales”, ce este cel mai important pentru ea și alte „culise” inedite din viața ei numai în revista TAIFASURI 860!
ADVERTISEMENT

coperta revista Taifasuri 860

  • V-ați întrebat vreodată de ce îi doriți pe cei care vă resping? De ce vă atrag persoanele, locurile, situațiile care și în care nu sunteți apreciați așa cum ați dori? Aflați răspunsul de la specialiști în revista TAIFASURI 860!
  • Vine iarna, vine zăpada, vine frigul, prețurile gazelor, deci al căldurii a explodat în democrația noastră „originală”, ce-i de făcut? Aflați din revista TAIFASURI 860 câți bani puteți primi de la guvern, oricare ar fi acesta, pentru a vă instala panouri voltaice, care să „fure” din căldura Soarelui și să vă încălzească și sufletul, și trupul, și… contul! TAIFASURI nu vă uită, TAIFASURI vă ajută!
  • Povești teribile, chiar terifiante despre vieți… anterioare! Cazuri reale incredibile care confirmă teoria reîncarnării. Amintiri „imposibile”, dar reale, verificabile și… verificate ce duc spre o singură concluzie: da, există viață înainte de… viață! Convingeți-vă, faceți cunoștință cu „probele” vii, cu nume și prenume, din revista TAIFASURI 860!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete pentru Postul Crăciunului, cu un înlocuitor perfect al cărnii, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 860!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 860 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 2 decembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Ultima șansă de câștig! Revista TAIFASURI 860 vă oferă ultima șanse de câștig! Aflați cum puteți participa pe ultima sută de metri la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI 860!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT