Life

Revista Taifasuri 892! Interviu uimitor cu Artista Mignonă Incredibilă AMI! Lista câștigătorilor concursului „Cu Taifasuri… în vacanțe!”! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!

Exclusiv în revista TAIFASURI 892: editorial Fuego, interviu uimitor cu Artista Mignonă Incredibilă AMI! Lista câștigătorilor concursului „Cu Taifasuri în vacanțe!”! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop!
21.07.2022 | 11:41
Revista Taifasuri 892 Interviu uimitor cu Artista Mignona Incredibila AMI Lista castigatorilor concursului Cu Taifasuri in vacante Editorial Fuego Vedete retete horoscop
A apărut revista Taifasuri 892! Interviu uimitor cu Artista Mignonă Incredibilă AMI! Lista câștigătorilor concursului „Cu Taifasuri... în vacanțe!”! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu anunțul unui nou concurs! Numai în revista TAIFASURI 892!

A apărut revista TAIFASURI 892! Interviu uimitor cu Artista Mignonă Incredibilă AMI! Lista câștigătorilor concursului „Cu TAIFASURI… în vacanțe!”! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 892 despre apreciata artistă Ileana Șipoteanu

„Am admirat întotdeauna oamenii direcți, care știu să pună punctul potrivit într-o discuție și care nu se ascund după diferite pretexte dacă au ceva de spus. Asta e o trăsătură de caracter pe care nu o au foarte mulți și care arată nu doar educație, ci și un soi de asumare, care face atât de bine în zilele în care trăim, în care toată lumea laudă pe toată lumea, doar de conveniență.

Un astfel de om direct, despre care o să vă povestesc, este apreciata artistă Ileana Șipoteanu. Nu cunoaștem de ani și ani de zile, avem prieteni comuni, cercuri de cunoștințe care ne-au adus împreună și am avut ocazia să o văd dincolo de scenă. Ileana nu ezită să spună ce gândește și să-și argumenteze alegerile. Își susține întotdeauna părerile, iar asta este de admirat. O apreciez, dincolo de această sinceritate debordantă, pentru…”

Pentru ce o apreciază FUEGO pe Ileana Șipoteanu, aflați numai din editorialul său din numărul 892 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 21 iulie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 892

  • Super-interviu, uimitor prin forța emanată, cu Artista Mignonă Incredibilă AMI! O artistă cameleonică, un munte de talent și ambiție într-un „ambalaj” gingaș și frumos. Andreea Ioana Moldovan, numele „civil” al lui AMI, își dezvăluie secretele unui drum încercat de soartă spre succes. Prin ce a trecut, cum a reușit să depășească momentele grele, cine a ajutat-o, ce surprize pregătește admiratorilor, aflați, în exclusivitate, din revista TAIFASURI 892!
coperta revista Taifasuri 892
Exclusiv în revista TAIFASURI 892: editorial Fuego, interviu uimitor cu Artista Mignonă Incredibilă AMI! Lista câștigătorilor concursului „Cu Taifasuri în vacanțe!”! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop!
  • Cum au schimbat comportamentul consumatorului român criza pandemiei de COVID-19 și nenorocirea războiului declanșat de psihopatul Putin în Ucraina, cum încearcă lumea să se adapteze la o viață în care singura certitudine este… incertitudinea, aflați numai din revista TAIFASURI 892!
  • Știți cine este Chico, ofițerul… patruped? Și cum a apărut în poza… oficială? Dar de Elpida, noua senzație, tot patrupedă, de pe insula grecească Milos, paradis supranumit… „Insula piraților” ați auzit? Dacă nu, aflați-le poveștile uimitoare din revista TAIFASURI 892!
  • Branduri gigant și manevrele de culise. Mari companii, foarte cunoscute, Coca Cola și Volkswagen sunt doar două exemple, implicate în scandaluri publice și teorii ale conspirației. Ce au făcut aflați din revista TAIFASURI 892!
  • Cum să vă adaptați nuanța rujului cu ajutorul… inteligenței artificiale, totul despre tezaurul de nutrienți numit… pepene roșu, beneficiile mersului… desculț, unde și cum au devenit un succes uriaș neașteptat… scrisorile clasice de dragoste, aflați numai din revista TAIFASURI 892!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete uimitoare cu pui… de baltă! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 892!
ADVERTISEMENT

Aflați dacă plecați în Maldive cu TAIFASURI! Lista câștigătorilor concursului „La TAIFASURI… în vacanțe”!

În revista TAIFASURI 892 găsiți lista completă a câștigătorilor concursului „La TAIFASURI… în vacanțe!”. Verificați-vă… norocul! Și unde veți pleca în vacanță! Cu revista TAIFASURI!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 892 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 21 iulie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Cum, când, ce premii vă așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 892!

Metoda simplă prin care nu veți rata niciun număr al revistei TAIFASURI

IMPORTANT! Dacă vă este incomod sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă în plină recrudescență a ciudatei pandemii de COVID-19, sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT