Life

Revista Taifasuri 902! Interviu cu o voce de peste Prut care a fost în… A.S.I.A.: Iana Novac! Editorial Fuego! Rețete, horoscop, concurs! Și CD… surpriză!

Revista Taifasuri 902! Interviu cu o voce de aur de peste Prut care a fost în... A.S.I.A.: Iana Novac! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, concurs! Și CD... surpriză!
29.09.2022 | 11:53
Revista Taifasuri 902 Interviu cu o voce de peste Prut care a fost in ASIA Iana Novac Editorial Fuego Retete horoscop concurs Si CD surpriza
Exclusiv în revista TAIFASURI 902: editorial Fuego, interviu cu o voce de aur de peste Prut care a fost în... A.S.I.A.: Iana Novac, rețete, horoscop, concurs, CD surpriză!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu un super-interviu cu o voce de aur de peste Prut care a fost în A.S.I.A., Iana Novac, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop! Plus un super CD… surpriză! Numai cu revista TAIFASURI 902!

A apărut revista TAIFASURI 902! Interviu cu o voce de aur de peste Prut care a fost în… A.S.I.A.: Iana Novac! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, concurs! Și CD… surpriză!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 902, despre „artistul cu cei șapte an de-acasă”, un foarte bun prieten din adolescență.

„Aveam vreo 17 ani, la Turda eram și am înființat un grup de teatru, pe care-l conduceam și alături de care dădeam spectacole speciale la Teatrul „Aureliu Manea” din oraș. Era o atmosferă unică, eram copii, n-aveam griji și ne doream, fiecare dintre noi, să devenim mari, să ajungem cunoscuți.

Acolo, la preselecție, a venit un tânăr, de vreo 14 ani, abil, descurcăreț, cu vorbele la el și cu fler aparte, gata sa intre în trupa noastră. Zis și făcut! Prima oară s-a ocupat de organizare și de prezentare, iar mai apoi, pentru că avea și are un talent deosebit la actorie, a început să joace în piese și să fie parte a grupului nostru. Tânărul respectiv era…”

Cine era tânărul talentat, acum un artist cunoscut, aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 902 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 29 septembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte incitante mai puteți citi în revista TAIFASURI 902

  • Super-interviu cu Iana Novac, moldoveanca de peste Prut care a intrat în România prin… A.S.I.A.! După perioada de pop-dance din celebra trupă a anilor 2000, Iana Novac a ales o carieră solo în pop-opera. Ce a reușit în cei 20 de ani de carieră pe care în sărbătorește cu un spectacol grandios, de la Academia de muzică pe care o conduce la… soț și copii, aflați în exclusivitate din revista TAIFASURI 902!

    coperta 1 revista Taifasuri 902
    Iată ce puteți citi în revista TAIFASURI 902!

  • Știați că micul dejun poate asigura… succesul profesional? De ce, cum, ce alimente sunt de mare folos, care este formula ideală, ce „combustibil” asigură condițiile ideale pentru reușite în meserie, aflați numai din revista TAIFASURI 902!
  • Atenție: „Înainte de a judeca, puneți-vă în «pielea» celuilat!” ne sfătuiește life coach Cătălina Tăgârță. Aflați numai din revista TAIFASURI 902 cum ar trebui să faceți observații celor din jur fără să vă faceți dușmani și să vă pierdeți prietenii!
  • Broșele regretatei Regine Elisabeta a II-a sunt fa-bu-loa-se! În revista TAIFASURI 902 vedeți și aflați totul despre o colecție legendară de bijuterii încărcate de simbolism unic, de farmec aparte dat de cea care le-a purtat de-a lungul celei mai vaste domnii a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.
  • Oameni căsătoriți cu… obiecte, misterul codurilor secrete… indescifrabile, cum își construiesc albinele Tetragonula stupii după principiile… cristalului, cum poate salva omniprezentul WhatsApp o relație de… iubire, când și cum poate fi bună… gelozia sunt numai câteva din alte subiecte incitante pe care le puteți citi în revista TAIFASURI 902!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete surprinzătoare cu… pere! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS horoscop 2022! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 902!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 902 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 29 septembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți! Și nu ratați un CD…surpriză!!

ADVERTISEMENT

Concurs nou în revista TAIFASURI, ce trebuie să faceți ca să nu ratați șansa unor câștiguri de vis!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Cum, când, ce premii vă așteaptă, despre ce este vorba, aflați din revista TAIFASURI 902!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă cât mai bântuie ciudatul virus COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT