Sport

A apărut revista Fanatik! Interviu premium cu Alexandru Ioniță, cât a câștigat Gigi Becali cu Steaua și culisele divorțului Halep-Iuruc!

Revista FANATIK din septembrie îți oferă un interviu cu Alex Ioniță, „acasă” doar la Rapid. Cât a câștigat Gigi Becali cu Steaua și FCSB. Culisele divorțul Halep-Iuruc.
19.09.2022 | 09:17
A aparut revista Fanatik Interviu premium cu Alexandru Ionita cat a castigat Gigi Becali cu Steaua si culisele divortului HalepIuruc
A apărut revista Fanatik pe septembrie! Interviu premium cu Alex Ioniță, „peste tot acasă” cu Rapid! Cât a câștigat Gigi Becali în 20 de ani de fotbal! Culisele divorțului Halep-Iuruc!
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! Un nou număr al revistei PREMIUM FANATIK, cea mai spectaculoasă revistă de sport din România, te așteaptă la punctele de difuzare ale presei cu 84 pagini de emoții neprefăcute și, mai ales…  neprefabricate, la doar 10 lei!

A apărut revista Fanatik pe septembrie! Interviu premium cu Alexandru Ioniță, „peste tot acasă” cu Rapid! Cât a câștigat Gigi Becali cu Steaua și FCSB! Culisele divorțului Halep-Iuruc!

Cu ce te poți delecta în acest număr din septembrie al revistei PREMIUM FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy „mustind” de reportaje, interviuri, dezvăluiri, povești adevărate, secrete din media, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei premium FANATIK, pe luna septembrie, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. 84 de pagini glossy la numai 10 lei!

  • Interviu premium cu Alexandru Ioniță, reîntors „acasă”, în „vulcanul” din Giulești. Dezvăluiri surprinzătoare ale „decarului” resuscitat de Adrian Mutu la Rapid după transferul greșit la CFR Cluj, gafa numită Universitatea Craiova și scandalul de dopaj de la Astra Giurgiu. În exclusivitate în revista FANATIK din septembrie!
ADVERTISEMENT
Alex Ioniță in revista Fanatik din septembrie
Alex Ioniță dezvăluie momente inedite din cariera, dar și din viața sa din afara stadionului ăn exclusivitate în revista FANATIK din septembrie!
  • Cât, cu cine, pe cine, cum, de unde a câștigat Gigi Becali în aproape 20 de ani de fotbal, cu Steaua și FCSB. Bani, nu glumă! Cifre, nu vorbe! Transferuri „bombă”, câștiguri „europene”, sezon de sezon într-o analiză FANATIK detaliată. Numai în revista FANATIK din septembrie!
  • Culisele divorțului bombă dintre Simona Halep și Toni Iuruc la numai un an de la căsătorie și cu numai două luni înainte de fastuoasa nuntă pregătită la Sinaia. Obsesia Simonei, ce n-a putut da la o parte, ce n-a putut uita Simona nici pentru Toni, află numai din revista FANATIK pe septembrie
  • 30 de ani de fotografie sportivă la cel mai înalt nivel! Interviu în fața obiectivului profesionist al sincerității cu „pozarul” Răzvan Păsărică, „Pasaris” pentru prieteni, despre bucuriile și necazurile din spatele porților de pe terenurile de fotbal, în exclusivitate în revista FANATIK din septembrie!
Razvan Pasarica in revista FANATIK din septembrie
Răzvan Păsărică a devenit… „Pasaris” în 30 de ani de „pozar” sportiv. Super-interviu în revista FANATIK din septembrie.
  • Totul despre noul sport-senzație din lume: teqball! Noua disciplină sportivă apărută acum 5 ani, în 2017, are ambasadori de seamă: Ronaldinho, Figo, Karembeu, Pires, Neymar. Ce român este secretarul federației internaționale de teqball, ce face federația română de teqball pentru viitorii campioni… mondiali și olimpici de la noi, unde și cum poți învăța noul sport, află numai din revista FANATIK pe septembrie!
  • Cum a făcut praf… depresia unul dintre cei mai buni luptători de MMA din lume, Steve Ray, cum arată și cât valorează colecția de mașini de lux a lui LeBron James, cum arată când… pozează „Regina” sexy de pe placa de skateboarding, superba braziliancă Leticia Bufoni – sunt alte subiecte incitante pe care le găsești numai în revista FANATIK din septembrie!
ADVERTISEMENT

Editoriale de nota 10 într-o revistă glossy de nota 10!

ATENȚIE! Sunt numai câteva dintre articolele pe care ți le oferă numărul din septembrie al revistei PREMIUM FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

Totul pigmentat cu editorialele „ascuțite” despre „cestiunile zilei” semnate de Horia Ivanovici, Cornel Dinu, Cristi Coste, Andrei Dicu, Silviu Ghering și Răzvan Nicolae, nume din fenomenul sportiv care nu mai au nevoie de nicio prezentare. „Săgețile” lor, în exclusivitate în noul număr din septembrie al revistei glossy FANATIK!

ADVERTISEMENT

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești numărul pe septembrie al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux! Numai 10 lei!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 10 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! Nu, nu emoție, ci emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium!

ATENȚIE! Revista glossy FANATIK apare lunar, ÎNTOTDEAUNA în jurul datei de 10 ale fiecărei luni. Pentru că este O REVISTĂ DE NOTA 10!

ADVERTISEMENT
Un portar cu 6 titluri la Steaua, mărturie terifiantă despre cutremurul din '77:...
Un portar cu 6 titluri la Steaua, mărturie terifiantă despre cutremurul din '77: „Noaptea, de sub pământ, se auzeau niște bătăi! A venit Ceaușescu”
”Rușinos!” Fosta iubită a lui George Clooney și partenerul ei, românul cu 15...
”Rușinos!” Fosta iubită a lui George Clooney și partenerul ei, românul cu 15 ani mai tânăr, goi-pușcă în văzul tuturor FOTO
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la limba română
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la limba română
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Motivul intim pentru care Raluka a refuzat să participe la Survivor. Artista a...
Motivul intim pentru care Raluka a refuzat să participe la Survivor. Artista a spus lucrurilor pe nume
Țările UE ar putea renunța la ora de vară. Ce a decis România
Țările UE ar putea renunța la ora de vară. Ce a decis România
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne...
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne dă fiori: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea”