Life

Revista Taifasuri 874! Îi merge strună lui… Strunilă! Interviu între mult alcool și locul 1 pe Netflix! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 874: editorial Fuego, cum a ajuns actorul Octavian Strunilă de la „mult alcool între extaz și depresie” pe locul 1 pe Netflix ca regizor, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
17.03.2022 | 11:35
Revista Taifasuri 874 Ii merge struna lui Strunila Interviu intre mult alcool si locul 1 pe Netflix Editorial Fuego vedete retete horoscop concurs
Revista Taifasuri 874! Îi merge strună lui... Strunilă! Interviu între mult alcool și locul 1 pe Netflix! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un nou concurs cu premii de dus în… vacanță!

A apărut revista TAIFASURI 874! Îi merge strună lui… Strunilă! Interviu între mult alcool și locul 1 pe Netflix! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 874, despre… o fată cu miere în glas!

Urmăresc, de ani buni, tot ce apare nou pe piața muzicală de la noi, indiferent de genuri. Îmi scapă multe lucruri, dar încerc să fiu informat și ancorat în realitatea momentului, încerc să înțeleg încotro se îndreaptă moda și cum arată generația care vine din spate.

Rămân oripilat uneori, alteori îmi plac multe producții, ori talente care au toate șansele să ajungă sus! Dintre cei pe care-i apreciez, pe care-i ascult și îi urmăresc, în sufletul meu se distinge o fată cu totul aparte”

Fiică de preot, cu o formare temeinică, cu valori stabilite clar, crescută în dragostea curată de simboluri, are o voce care mângâie, la propriu și care n-are cum să te lase indiferent. Este vorba despre…

…Despre ce „fată cu miere în glas” scrie FUEGO, aflați numai din editorialul său din numărul 874 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 17 martie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 874

  • Actor de succes, prezent în toate serialele de succes „Inimă de țigan”, „Regina” sau „State de România”, Octavian Strunilă are un of: „Mi-aș dori să fiu oprit pe stradă din postura de regizor…”. Cum a făcut pasul uriaș de la „mult alcool între extaz și depresie” la locul 1 pe Netflix ca… regizor, aflați dintr-un amplu interviu numai în revista TAIFASURI 874!

coperta revista Taifasuri 874

  • Nenorocirea războiului este din ce în ce mai aproape de noi… Agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei înaintează spre granițele României. Cum putem învinge frica de război, frica de moarte, cum putem face unui posibil dezastru, aflați dintr-un interviu în exclusivitate cu psihologul Alina Alexandru, numai în revista TAIFASURI 874!
  • „Războiul petrolului” a asasinat economic România sub cizma marilor puteri. Aflați din revista TAIFASURI 874 drumul dramatic al țării noastre de la una dintre cele mai mari exportatoare de petrol la abonată la import pe prețuri uriașe! Istorie care doare!
  • Ciobănescul Românesc Carpatin este un câine impozant prin statură, loial și foarte protector. Centrul de Reproducere, Îngrijire și Supraveghere a Câinilor de pază din Lepșa donează pui de Ciobănesc Românesc Carpatin. Aflați din revista TAIFASURI 874 cum puteți beneficia de această oportunitate!
  • Vedete care au cheltuit averi colosale pe operații estetice. Staruri celebre nu se împacă niciodată cu trecerea anilor, așa că apelează la „reconstrucția” propriei înfățișări pentru a păstra… aparențele! Aparențe care, de multe ori, înșală oricât de mult costă… Aflați din revista TAIFASURI 874 numele mari din lumea artistică mondială care se luptă cu timpul pe foarte mulți bani!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete tradiționale ucrainene, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 874!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată, complexă și fascinantă, 32 de pagini, în numărul 874 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 17 martie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Nu ratați șansa unei vacanțe de vis, marele premiu al concursului din revista TAIFASURI! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați din revista TAIFASURI 874!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat, nici acum!!!, contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă de frica recrudescenței pandemiei de COVID-19 (vedeți cum se „închide cercul” dacă nu v-ați vaccinat?) sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT