Life

A apărut revista Taifasuri 882! Super-interviu cu super-simpaticul Pavel Bartoș! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs! Taifasuri!

Exclusiv în revista TAIFASURI 882: editorial Fuego, super-interviu cu super-simpaticul Pavel Bartoș, prezentatorul super-show-lui „Românii au talent”! Răsfățatul sorții! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
12.05.2022 | 11:05
A aparut revista Taifasuri 882 Superinterviu cu supersimpaticul Pavel Bartos Editorial Fuego vedete retete horoscop concurs Taifasuri
A apărut revista TAIFASURI 882! Super-interviu cu super-simpaticul Pavel Bartoș! Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs! Într-un cuvânt, TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop și concurs cu premii de dus în… vacanță!

A apărut revista TAIFASURI 882! Super-interviu cu super-simpaticul Pavel Bartoș! Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs! Într-un cuvânt, TAIFASURI!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 882, despre… FUEGO!

„Deseori mă întreb cum am reușit să-mi așez calea în viață, unde a fost momentul care mi-a dat voință și de unde puterea asta a mea de a trece peste anumite greutăți și a privi tot înainte. Ca la fiecare dintre noi, întrebările acestea devin retorice și-mi dau seama că eu, cel de azi, sunt o plăsmuire de dorință cu noroc, de șanse exploatate la timp cu evoluție. Să știți că n-am ajuns așa Fuego, peste noapte. Povestea mea nu e una ca în basmele frumoase de Andersen și n-are nicidecum aura unui parcurs împodobit doar cu frumos și binețe. Nu, absolut deloc!”

Ce răspunde FUEGO la întrebarea „Cine sunt eu?” aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 882 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 12 mai, la toate punctele de difuzare a presei din România!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 882

  • Pavel Bartoș nu mai are nevoie de nicio prezentate. Prezentatorul show-lui „Românii au talent” de la Pro TV, împreună cu îndrăgitul Smiley, dezvăluie într-un super-interviu universul său de acasă, unde este mult mai… tăcut decât pe scenă! De ce, aflați numai din interviul în exclusivitate din revista TAIFASURI 882!

coperta revusta Taifasuri 882

  • Părul scurt recucerește moda! Cum, de ce, prin ce, ce spun specialiștii în tunsori și coafuri, dar și vedetele de la Hollywood despre noul trend „clasic”, aflați numai din revista TAIFASURI 882!
  • Care sunt cele mai frecvente motive din cauza cărora angajații își dau demisia și cum puteți evita această situație neplăcută, aflați, documentat de sociologi și psihologi, din revista TAIFASURI 882!
  • Hollywood își crește „copii” cu reguli stricte. Aflați din revista TAIFASURI 882 ce vedete de prim rang din „Cetatea filmului” au fost escluse din „circuit”  în urma unor gesturi sau declarații… „politically incorrect”!
  • Ce vaccin ne va imuniza împotriva cumplitului Alzheimer, ce este masajul FOHOW, ce oligomineral esențial organismului combate îmbătrânirea, care sunt tendințele pentru nunțile anului 2022, de unde și cum au ajuns pe Pământ… caracatițele, aflați numai din revista TAIFASURI 882!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete rafinate de foie gras, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 882!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată, complexă și fascinantă, 32 de pagini, în numărul 882 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 12 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă la revista TAIFASURI ca să nu pierdeți nicio… șansă de „mai bine” în viața de zi cu zi!

ATENȚIE! Nu ratați șansa unei vacanțe de vis, marele premiu al concursului din revista TAIFASURI! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 882!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat, nici acum!!!, contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă de frica pandemiei de COVID-19 (vedeți cum se „închide cercul” dacă nu v-ați vaccinat?) sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române! Simplu și… eficient!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT