Life

A apărut revista Taifasuri 895! Interviuri cu zâmbet „la dublu”: Grațiela și Andrei Duban! CD de… șprițuri cu Armin Nicoară! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop!

Exclusiv în revista TAIFASURI 895: editorial Fuego, interviuri „la dublu” cu o familie numai zâmbet, Grațiela și Andrei Duban, CD de șprițuri cu Armin Nicoară! Vedete, rețete, horoscop! Numai în revista TAIFASURI 895!
11.08.2022 | 10:25
A aparut revista Taifasuri 895 Interviuri cu zambet la dublu Gratiela si Andrei Duban CD de sprituri cu Armin Nicoara Editorial Fuego Secrete de vedete retete horoscop
A apărut revista Taifasuri 895! Interviuri cu zâmbet „la dublu”: Grațiela și Andrei Duban! CD de... șprițuri cu Armin Nicoară! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu două interviuri captivante, Grațiela și Andrei Duban! Cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop! Plus un super CD de… șprițuri cu Armin Nicoară! Numai cu revista TAIFASURI 895!

A apărut revista TAIFASURI 895! Interviuri cu zâmbet „la dublu”: Grațiela și Andrei Duban! CD de… șprițuri cu Armin Nicoară! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop! Numai cu revista TAIFASURI 895!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 895 despre… sufletul lui!

„Nu vorbesc foarte des despre sufletul meu. E un fel de mister care-mi aparține doar mie și pe care rar vreau să-l împărtășesc. Totuși, pentru voi, cei care mă iubiți, o fac fără menajamente.

Sunt un cumul din trăirile care m-au marcat și care m-au întărit, am trecut și trec prin multe și fac față nedreptăților, chiar dacă ele uneori mă rănesc și mă pun la pământ de am impresia că nu voi mai reuși vreodată să mă ridic.

Am învățat din lovituri și succese, din căderi și renașteri că…”

Ce a învățat FUEGO din suișurile și coborâșurile carierei sale de 28 de ani, cum și-a „ancorat” sufletul în muzică, pictură și poezie, aflați numai din editorialul său din numărul 895 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 11 august, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte incitante mai puteți citi în revista TAIFASURI 895

  • Două interviuri „numai zâmbet” cu o familie din ciclul „Am văzut și români fericiți!”: Grațiela și Andrei Duban. Completați în fericire de „bijuteria coroanei”, fiul lor Armin. Ce dezvăluiri fac cei doi soți unul despre… celălalt, cum rezistă iubirea lor în spatele scenei și a reflectoarelor, cum se mențin tonici, efervescenți, plini de o incredibilă energie pozitivă, aflați în exclusivitate din revista TAIFASURI 895!
coperta revista Taifasuri 895
Exclusiv în revista TAIFASURI 895: editorial Fuego, interviuri „la dublu” cu o familie numai zâmbet, Grațiela și Andrei Duban, CD de șprițuri cu Armin Nicoară! Vedete, rețete, horoscop! Numai în revista TAIFASURI 895!
  • Sylvester Stallone nu a fost, de fapt nu este numai „Rambo” sau „Rocky”, ci și un mare, mare iubitor de animale. „Istoria” prietenilor săi necuvântători, de la durerea cu care și-a vândut un câine ca să supraviețuiască (pe care l-a răscumpărat cu o sumă „sensibil” mai mare când s-a îmbogățit…) până la cei mai vechi companioni, care îi sunt alături de… 40 de ani, aflați numai din revista TAIFASURI 895!
  • Ce alimente uzuale și gustoase sunt recomandate pentru combaterea obezității, ce obiceiuri „estivale” contribuie puternic la creșterea apetitului și, în consecință, a greutății, aflați numai din revista TAIFASURI 895!
  • Secretele frumuseții impecabile și pe… caniculă! Rutina zilnică de înfrumusețare a oricărei femei are nevoie de reguli stricte în timpul căldurii excesive din această perioadă. Aflați-le numai din revista TAIFASURI 895!
  • Cum puteți scăpa de chelie, care este terapia momentului în stoparea căderii părului, ce influență majoră au treburile casnice asupra demenței și cumplitului Alzheimer, de ce a ajuns implantul mamar „o eroare medicală istorică”, ce actori cunoscuți își fac singuri cascadoriile, aflați numai din revista TAIFASURI 895!
  • IMPORTANT! Cum puteți obține GRATUIT un aparat auditiv – atenție, numai până pe 28 august! – aflați în exclusivitate din revista TAIFASURI 895!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete pentru deserturi ucrainene direct de la sursă, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 895!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 895 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 11 august! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Nu ratați un CD de… șprițuri cu Armin Nicoară! Numai cu revista TAIFASURI 895!

NUMAI împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi un CD de… șprițuri cu Armin Nicoară și invitații săi.

CD Armin Nicoara cu revista Taifasuri
Armin Nicoară și invitații săi: „Ține-o, Doamne, pe regină!”. Numai cu revista TAIFASURI 895!

„Ține-o, Doamne, pe regină!” – album de colecție și de… petrecere cu Claudia Puican, Petrică Nicoară, Fane Bănățeanu’, Petrică Brundean și… Armin Nicoară cu saxofonul lui! Numai cu revista TAIFASURI 895! Atenție, tiraj limitat!

Cereți CD-ul vânzătorului dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 895. Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48. Audiție plăcută!

Concurs nou, ce trebuie să faceți ca să nu ratați șansa unor câștiguri de vis!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Cum, când, ce premii vă așteaptă, despre ce este vorba, aflați din revista TAIFASURI 895!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă în plină recrudescență a ciudatei pandemii de COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT