Life

A apărut revista Taifasuri 896! Loredana Groza, interviu curajos despre operații estetice și… manele! Editorial Fuego! Concurs nou, vedete, rețete, horoscop!

Exclusiv în revista TAIFASURI 896: super-interviu curajos cu Loredana Groza despre operații estetice și manele! Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, horoscop! Concurs nou!
18.08.2022 | 11:20
A aparut revista Taifasuri 896 Loredana Groza interviu curajos despre operatii estetice si manele Editorial Fuego Concurs nou vedete retete horoscop
A apărut revista Taifasuri 896! Loredana Groza, interviu curajos despre operații estetice și... manele! Editorial Fuego! Concurs nou, vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, acum „Madonna de România” Loredana Groza, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu anunțul unui nou concurs! Numai în revista TAIFASURI 896!

A apărut revista TAIFASURI 896! Loredana Groza, interviu curajos despre operații estetice și… manele! Editorial Fuego! Concurs nou, vedete, rețete, horoscop!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 896 despre folclor. Folclorul autentic, plin de culoare tradițională românească.

„Folclorul nu e nicio rușine, nu e o redută care trebuie recucerită și nici măcar un stil adresat unei categorii de public. Folclorul este identitatea unui neam, indiferent care ar fi acesta, mai vechi sau mai nou.

Folclorul izvorăște din înțelepciunea populară și chiar dacă lumea este într-o continuă evoluție, la fel ca folclorul, acesta nu trebuie să dispară din viețile noastre, din preocupările noastre și din felul în care alegem să ne cunoaștem țara și valorile neaoșe.

Eu cred că muzica populară, autentică, cu spirit decent și chiar cu linii melodice noi, prelucrate, are dreptul și are nevoie să fie permanent în urechile și pe buzele publicului. Mă veți întreba de ce? Pentru că…”

De ce avem nevoie de folclor, de muzica populară în opinia lui FUEGO, aflați numai din editorialul său din numărul 896 al revistei săptămânale TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

PLUS totul despre noua carte pe care o lansează FUEGO de ziua lui, pe 23 august! Numai în revista TAIFASURI 896! Care a apărut joi, 18 august, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte incitante mai puteți citi în revista TAIFASURI 896

  • Super-interviu curajos, ca toată cariera sa de 38 de ani, cu Loredana Groza! „Madonna de România” a depășit toate barierele și s-a reinventat permanent pentru a-și ține publicul aproape. Aflați secretele unei vieți cu multe… piedici, în exclusivitate din revista TAIFASURI 896!
ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 896
Exclusiv în revista TAIFASURI 896: super-interviu curajos cu Loredana Groza despre greutățile și bucuriile unei cariere de 38 de ani, operații estetice și… manele!
  • John Travolta are 68 de ani, este pe platourile de filmare de la 16 (!), 52 de ani de carieră în lumina orbitoare a succesului. Cum compensează marele actor faptul că îi este greu să țină dietă, prin ce metodă reușește să facă față rigorilor dure ale vieții de vedetă la Hollywood, aflați numai din revista TAIFASURI 896!
  • Viața uluitoare a ultimului dintre… primii piloți români de elicopter! A fost și pilot „prezidențial”, l-a dat jos din elicopter pe Ceaușescu! Aflați cum numai din revista TAIFASURI 896!
  • Știți care este terapia la îndemâna tuturor în aceste vremuri din ce în ce mai grele? Distractivă și… gratuită! Vă dezvăluie un cunoscut psiholog în revista TAIFASURI 896. Cuvântul-cheie este… râsul! Amănunte, numai în revista TAIFASURI 896!
  • Pietrele ciudate din Georgia, SUA, anunță cele 10 „porunci” construirea unei noi ordini mondiale pe Pământ. Teribila condiție de reducere masivă a populației este „scrisă” în mai multe limbi! Aflați din revista TAIFASURI 896 decalogul marii „resetări” a lumii!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete speciale cu salvie, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS horoscop 2022! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 896!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 896 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 18 august! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 896!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă în plină recrudescență a ciudatei pandemii de COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT