Life

A apărut revista Taifasuri 899! „Casa Dragonului” vs „Stăpânul inelelor”, șocul cinematografic al toamnei! Editorial Fuego! Concurs nou, rețete, horoscop!

Exclusiv în revista TAIFASURI 899: șocul cinematografic „Casa Dragonului” vs „Stăpânul inelelor”! Editorial Fuego! Rețete, horoscop! Concurs nou!
08.09.2022 | 08:00
A aparut revista Taifasuri 899 Casa Dragonului vs Stapanul inelelor socul cinematografic al toamnei Editorial Fuego Concurs nou retete horoscop
A apărut revista Taifasuri 899! „Casa Dragonului” vs „Stăpânul inelelor”, șocul cinematografic al toamnei! Editorial Fuego! Concurs nou, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu anunțul unui nou concurs! Le găsești pe toate numai în revista TAIFASURI 899!

A apărut revista TAIFASURI 899! „Casa Dragonului” vs „Stăpânul inelelor”, șocul cinematografic al toamnei! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop! Concurs nou!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 899 despre o mare artistă „de pus la rană”.

„A scrie despre oameni nu-i neapărat cel mai ușor exercițiu și nici cea mai simplă metodă de a arăta recunoștința. A așeza cuvintele potrivite despre personalități și caractere este mult mai greu decât și-ar imagina cineva, pentru că riști să fii subiectiv sau să vezi dintr-o optică diferită ceea ce poate exprima acel om.

Eu îmi asum acest risc și iubesc să-mi notez sentimentele și gândurile despre cei la care țin, pe care-i apreciez sau care mi-au schimbat, mai mult sau mai puțin, viața în bine. Și toate aceste editoriale nu sunt ode, sunt pur și simplu trăiri, scrise în stilul meu, cu ceea ce simt despre fiecare om.

Spre exemplu, una dintre marile artiste pe care le știu de la începuturile mele artistice este…”

Cine este  marea artistă „de pus la rană” pe care o admiră din tot sufletul și cu tot sufletul FUEGO aflați numai din editorialul său din numărul 899 al revistei săptămânale TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte incitante mai puteți citi în revista TAIFASURI 899

  • Două seriale-colos și… colosale au apărut „la braț” în acest sfârșit de vară: „Casa Dragonului” și „Stăpânul Inelelor. Inelele Puterii”. Aflați din revista TAIFASURI 899 ce audiențe record, de milioane… de spectatori au avut în prima zi după lansare, ce războaie, ce iubiri, ce trădări, ce uneltiri, ce aventuri, ce personaje uimitoare veți putea vedea în cele două mega-producții!
  • Interviu mai mult decât… tradițional cu o artistă care duce tradițiile Maramureșului Istoric în toată lumea! Năstăcuța Iuga are o ascensiune fulminantă în lumea inegalabilă a folclorului românesc. Aflați în exclusivitate din revista TAIFASURI 899 cum este această „moroșancă faină” în spatele scenei, unde era când a cântat prima dată, cu cine cântă cel mai bine, cine-i face textele și liniile melodice, care este obiceiul cu care începe fiecare petrecere de nuntă maramureșeană!

coperta 1 revista Taifasuri 899

  • Adevărate miracole: supraviețuiri incredibile în infernul din World Trade Center! Dezvăluiri cutremurătoare la 21 de ani după cel mai mare atac terorist săvârșit în SUA, cumplitele atentate care au ras de pe fața pământului Turnurile gemene din New York! Citiți amintirile supraviețuitorilor în revista TAIFASURI 899!
  • Imensa vedetă Oprah Winfrey își iubește animăluțele de companie ca și când ar fi proprii ei copii. Cine sunt cei 5 câini care o fac fericită, cum au ajuns în paradisul oferit de „Lady O”, ce dietă au, cine-i antrenează zilnic și, mai ales, ce moștenire colosală îi așteaptă, aflați numai din revista TAIFASURI 899!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete irezistibile de zahăr ars! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS horoscop 2022! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 899!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 899 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 8 septembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI !

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 899!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă cât mai bântuie ciudata pandemie de COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste...
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de...
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel! Soţia lui Cristi Borcea nu s-a uitat...
Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel! Soţia lui Cristi Borcea nu s-a uitat la bani
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
CÂND vin PENSIILE în luna IUNIE. Se DAU mai MULȚI BANI
CÂND vin PENSIILE în luna IUNIE. Se DAU mai MULȚI BANI
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și...
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar fi cerut sute de mii de euro pentru a rezolva probleme în justiție
Vești foarte proaste de la ANM. Luna iunie, una de coșmar
Vești foarte proaste de la ANM. Luna iunie, una de coșmar
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce...
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce scor înregistrează Piedone și Firea
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are...
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are o istorie fascinantă