Life

Revista Taifasuri 880! O… „bucurie” de interviu, în exclusivitate, cu îndrăgitul actor Dragoș Bucur! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 880: editorial Fuego, interviu de suflet cu Omul din spatele complexului și îndrăgitului actor Dragoș Bucur! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
28.04.2022 | 11:51
Revista Taifasuri 880 O bucurie de interviu in exclusivitate cu indragitul actor Dragos Bucur Editorial Fuego vedete retete horoscop concurs
Exclusiv în revista TAIFASURI 880: editorial Fuego, interviu de suflet cu Omul din spatele complexului și îndrăgitului actor Dragoș Bucur! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop și concurs cu premii de dus în… vacanță!

A apărut revista TAIFASURI 880! O… „bucurie” de interviu, în exclusivitate, cu îndrăgitul actor Dragoș Bucur! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 880, despre „o divă – Andrea Marin”.

„Am apreciat întotdeauna oamenii perseverenți, pentru care nu s-a inventat noțiunea de neputință și care-s permanent într-o cursă contracronometru cu propriul suflet, cu propria dezvoltare și cu țelurile înalte care trebuie duse neapărat la bun sfârșit cu decență și profesionalism”

„Nu-i vezi chiar la orice pas și credeți-mă, țara asta nu are chiar atât de mulți astfel de oameni, mai ales prin breasla numită generic și fad «showbiz»”…

„Unul dintre aceste exemple este celebra Andreea Marin. Eram la facultate, prin anii 90, când Andreea era deja chipul știrilor TVR, iar mai apoi, peste vreo câțiva ani, eram invitat în cea mai spectaculoasă emisiune de divertisment a românilor de la începutul anilor 2000 – «Surprize, surprize»”

Ce dezvăluiri face FUEGO despre relația cu Andreea Marin aflați numai din editorialul său din numărul 880 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 28 aprilie, la toate punctele de difuzare a presei din România!

ADVERTISEMENT

Iată doar câteva dintre subiectele pe care le puteți citi în revista TAIFASURI 880…

  • Super interviu, în exclusivitate, cu Omul din spatele complexului și foarte îndrăgitului actor Dragoș Bucur. Cum îmbină fericit succesul din familie cu succesul din film și din televiziune, aflați numai din revista TAIFASURI 880!

coperta revista Taifasuri 880

  • Capcanele sistemului de muncă hibrid. Atenție: munca de acasă șterge nociv granița dintre serviciu și viața personală. Aflați numai din revista TAIFASURI 880 cum puteți depăși acest pericol!
  • Meniurile cu care etern frumoasa „zeiță a cinematografiei italiene” Monica Bellucci slăbește în doar… 10 zile! Aflați dieta-minune doar din revista TAIFASURI 880!
  • Semnele timpurii ale diabetului de tip II. Aflați din revista TAIFASURI 880 ce „semnale” vă dă organismul pentru prevenirea, tratarea și reducerea riscurilor în fața acestei adevărate epidemii globale care a ajuns să fie diabetul!
  • Obiceiuri simple care mențin tinerețea creierului. „Arme” împotriva bolilor neurodegenerative, de la „simpla” anxietate la cumplitul Alzeihmer, găsiți în revista TAIFASURI 880!
  • Fenomenul caselor mici ia amploare în toată lumea. Economie, simplitate, respect pentru mediu. De ce, cum, de când, aflați numai din revista TAIFASURI 880!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete versatile de gofre, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 880!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată, complexă și fascinantă, 32 de pagini, în numărul 880 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 28 aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Nu ratați șansa unei vacanțe de vis, marele premiu al concursului din revista TAIFASURI! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 880!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat, nici acum!!!, contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă de frica pandemiei de COVID-19 (vedeți cum se „închide cercul” dacă nu v-ați vaccinat?) sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită:...
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
E gata: ”cuplul anului” e istorie! A anunțat despărțirea și a descris relația...
E gata: ”cuplul anului” e istorie! A anunțat despărțirea și a descris relația într-un singur cuvânt
Când vine aderarea terestră la spațiul Schengen. “Este un pas important înainte, după...
Când vine aderarea terestră la spațiul Schengen. “Este un pas important înainte, după 13 ani de așteptare”
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Femeia bătută în Centrul Vechi ar fi o prostituată. Agresorul, un cetăţean moldovean,...
Femeia bătută în Centrul Vechi ar fi o prostituată. Agresorul, un cetăţean moldovean, ar fi fost clientul ei
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu...
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu nevasta, pentru a trăi cu amanta
Informația pe care Putin o ține la secret din 2022. Ce nu vrea...
Informația pe care Putin o ține la secret din 2022. Ce nu vrea să se știe despre războiul din Ucraina
Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru
Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru
Programul Noua Casă 2024. Documente necesare și condiții de eligibilitate
Programul Noua Casă 2024. Documente necesare și condiții de eligibilitate
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista...
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista completă a concurenților
Anunţul TAS cu privire la Simona Halep. Campioana noastră s-ar putea retrage
Anunţul TAS cu privire la Simona Halep. Campioana noastră s-ar putea retrage
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6...
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6 ani de la fuga lui din România: și-a drogat victimele și le-a filmat. Inițial, a ajuns la Poliție ca victimă
Nouria Nouri, replică dură pentru Daniel Iordăchioaie, după ce s-a văitat că a...
Nouria Nouri, replică dură pentru Daniel Iordăchioaie, după ce s-a văitat că a crescut singur doi copii, după divorț: „Tatăl ? Știm cu toții cât se implică…”