Life

Revista Taifasuri 893! Super-interviu cu Alin Oprea și „Talismanul” care i-a schimbat viața. Câștigătorii concursului „Cu Taifasuri… în vacanțe!”! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!

Exclusiv în revista TAIFASURI 893: editorial Fuego, interviu impresionant cu Alin Oprea și „Talismanul” care i-a schimbat viața. Câștigătorii concursului „Cu Taifasuri în vacanțe!”! Secrete de vedete, rețete, horoscop!
28.07.2022 | 10:07
Revista Taifasuri 893 Superinterviu cu Alin Oprea si Talismanul care ia schimbat viata Castigatorii concursului Cu Taifasuri in vacante Editorial Fuego Vedete retete horoscop
Revista Taifasuri 893! Interviu impresionant cu Alin Oprea și „Talismanul” care i-a schimbat viața. Câștigătorii concursului „Cu Taifasuri... în vacanțe!”! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete! Dar și cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop! Atenție: cu anunțul unui nou concurs! Numai în revista TAIFASURI 893!

A apărut revista TAIFASURI 893! Interviu impresionant cu Alin Oprea și „Talismanul” care i-a schimbat viața. Lista câștigătorilor concursului „Cu Taifasuri… în vacanțe!”! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!”. Pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI. În care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul „Cu dor de Nicolae Dabija” al lui FUEGO din revista TAIFASURI 893 despre marele poet și scriitor din Basarabia, plecat la Dumnezeu prea repede…

„Anumite prietenii nu se uită niciodată și trec dincolo de timp, îmbogățindu-ne sufletul! Zilele acestea am făcut un gest firesc, din punctul meu de vedere, pentru memoria celui care mi-a fost mentor, prieten, colaborator, inspirație, marele poet și scriitor Nicolae Dabija, din Basarabia, personalitatea marcantă a culturii române, pe care l-am pierdut mult prea timpuriu, prea repede, prea curând, prea dureros… Astfel, am…”

Ce a făcut FUEGO pentru a cinsti memoria marelui om de cultură, marelui său prieten și mentor care a fost Nicolae Dabija, aflați numai din editorialul său din numărul 893 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 28 iulie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte incitante mai puteți citi în revista TAIFASURI 893

  • Un interviu impresionant prin dezvăluirile, dureroase, pe care le-a făcut fondatorul îndrăgitei trupe „Talisman”, Alin Oprea, despre muzică, destin și dragoste. Momentele grele prin care a trecut și cine este „Talismanul” căruia „pe umeri pletele-i curg râu” care l-a scos din marea cumpănă a vieții sale, aflați numai din revista TAIFASURI 893!
coperta Taifasuri 893
Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 893 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 28 iulie!
  • Xonia, frumoasa cântăreață născută din părinți români în Australia, participantă la ultima ediție „Survivor Romania”, dezvăluie într-un amplu interviu cum controlează boală autoimună cu care se „bate” zi de zi. Aflați prin ce momente grele a trecut, inclusiv la „Survivor Romania”, unde se simte „mai acasă”, în România sau în australia, ce bărbat își dorește alături, în exclusivitate din revista TAIFASURI 893!
  • Unde este cea mai înaltă statuie din Europa a Mântuitorului Iisus Hristos, ce particularități unice are, cine a ridicat-o și de la ce înălțime puteți privi peisaje de basm ale României noastre frumoase, aflați din revista TAIFASURI 893!
  • Vreți să pierdeți din greutate rapid? Citiți în revista TAIFASURI 893 totul despre dieta indiană! Plan nutrițional de numai 7 zile care ajută digestia și reduce semnificativ nivelul de grăsime din corp!
  • Toți vrem să trăim cât mai mult. Până la descoperirea mult-râvnitei „fântâni a tinereții”, aflați din revista TAIFASURI 893 ce metode simple, accesibile tuturor și, mai ales, eficiente de extindere a speranței de viață au descoperit oamenii de știință.
  • Citiți numai în revista TAIFASURI 893 despre salvări uluitoare ale unor animale scăpate ca prin minune din tragedii și catastrofe, bijuterii de record mondial, destinații atipice de vacanță în spațiul românesc recomandate de FUEGO, PLUS
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete de siropuri naturale, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 893!
ADVERTISEMENT

Aflați dacă plecați în Maldive cu TAIFASURI! Lista câștigătorilor concursului „La TAIFASURI… în vacanțe”!

În revista TAIFASURI 893 găsiți lista completă a câștigătorilor concursului „La TAIFASURI… în vacanțe!”. Verificați-vă… norocul! Și unde veți pleca în vacanță! Cu revista TAIFASURI!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 893 al revistei TAIFASURI! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 28 iulie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Cum, când, ce premii vă așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 893!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă în plină recrudescență a ciudatei pandemii de COVID-19, sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite! Și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
Verdict crunt din partea medicilor pentru sportiva scoasă din arenă plângând, în scaunul...
Verdict crunt din partea medicilor pentru sportiva scoasă din arenă plângând, în scaunul cu rotile
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă....
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă. Românul se întorcea din Spania. FOTO
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
Ce a păţit bătrânica traficantă de droguri din Ialomiţa. Pensionara era filată de...
Ce a păţit bătrânica traficantă de droguri din Ialomiţa. Pensionara era filată de câteva luni
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Covrigii, un pericol pentru sănătate. Cât de nocivă e mâncarea consumată peste tot...
Covrigii, un pericol pentru sănătate. Cât de nocivă e mâncarea consumată peste tot în România
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul...
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a...
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România