Life

Revista Taifasuri 904! Georgiana Lobonț dezvăluie cum a urcat drumul anevoios spre succes! Editorial Fuego! CD Puiu Codreanu! Rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 904: editorial Fuego, interviu cu Georgiana Lobonț despre succes la 28 de ani, CD cu melodii noi ale lui Puiu Codreanu, rețete, horoscop, concurs!
13.10.2022 | 13:20
Revista Taifasuri 904 Georgiana Lobont dezvaluie cum a urcat drumul anevoios spre succes Editorial Fuego CD Puiu Codreanu Retete horoscop concurs
Revista Taifasuri 904! Georgiana Lobonț dezvăluie cum a urcat drumul anevoios spre succes! Editorial Fuego! CD cu melodii noi ale lui Puiu Codreanu! Rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu un interviu savuros despre succes la 28 de ani cu Georgiana Lobonț! Cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop! Plus un super CD cu melodii noi ale lui Puiu Codreanu! Numai cu revista TAIFASURI 904!

A apărut revista TAIFASURI 904! Georgiana Lobonț dezvăluie cum a urcat drumul anevoios spre succes! Editorial Fuego! CD cu melodii noi ale lui Puiu Codreanu! Rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 904, în care face o analiză profundă a vieții noastre, „îngropată” pe zi ce trece în… tehnologie! Prea multă tehnologie care ne dezumanizează…

„Uneori am impresia că suntem roboți fără sentimente, că nu mai avem rațiune, că nu mai simțim emoții, că nu mai știm să trăim și să ne bucurăm de anumite lucruri simple. Totul se rezumă la banale saluturi și nu mai comunicăm cum trebuie între noi.

Nu știu cât conștientizați asta, dar eu mă uit în jurul meu de multe ori, la o masă și mai bine de jumătate din oamenii prezenți stau cu ochii în telefon.

Apoi la concerte, oamenii, mulți dintre ei, sunt focusați pe filmarea momentelor, pe pozat și înregistrat și mai puțin pe trăirea momentelor.

Nu mai vorbesc despre petrecerea timpului liber cu diverse activități, pentru că multe dintre ele au fost înlocuite cu vizualizarea mesajelor de pe rețelele sociale sau cu trimiterea unor poze și filmulețe pe diverse aplicații”

Ce aspecte reale și dureroase din viața noastră dusă din ce în ce mai mult în virtual a mai punctat FUEGO, aflați numai din editorialul său din numărul 904 al revistei săptămânale TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Care a apărut joi, 13 octombrie, la toate punctele de difuzare a presei din România!

Ce alte subiecte incitante mai puteți citi în revista TAIFASURI 904

  • Interviu savuros cu îndrăgita interpretă de muzică populară și de petrecere Georgiana Lobonț! Aflați din revista TAIFASURI 904 care este viața din spatele succesului la 28 de ani, cât de greu a fost drumul până aici, care și cine a fost prima e dragoste și în ce se regăsește artista „de milioane” din ce în ce mai mult acum!

coperta 1 revista Taifasuri 904

  • Mari influențe africane în moda europeană! Forme avangardiste, gamă de culori care schimbă percepția pe podiumurile occidentale, încărcătură simbolică imensă! Amănunte în tendințe aflați din revista TAIFASURI 904!
  • Cele mai ingenioase reutilizări ale unor vechi clădiri! Nici nu vă închipuiți ce au ajuns unele imobile abandonate, care urmau să fie demolate, printr-un noroc… arhitectonic, de „reutilizare creativă”. Vedeți rezultatele în revista TAIFASURI 904!
  • Profeții apocaliptice… îndeplinite! Oameni aleși de Dumnezeu au prevenit omenirea cu secole în urmă despre ce nenorociri vor lovi omenirea. Noi, astăzi, avem privilegiul și ghinionul să le confirmăm prezicerile. Aflați-le din revista TAIFASURI 904!
  • Sfaturi pentru gestionarea melancoliei… de toamnă! Povestea primului bărbat de pe coperta ediției britanice a celebrei reviste „Vogue”! Cu cine adoră Demi Moore să… doarmă! Ce este postul… intermitent! Povestea adevărată, din prezent, a…  „Fierarului de la castel”, unul dintre ultimii meșteșugari de acest fel – sunt alte subiecte incitante din revista TAIFASURI 904!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete de la Andrei Roșu, fost compnent al cunoscutei formații „Gaz pe foc”, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop 2022, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 904!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 904 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 13 octombrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Nu ratați un CD cu melodii noi ale îndrăgitului Puiu Codreanu! Haideți „La Ibiza și Dubai”, în exclusivitate cu revista TAIFASURI 904!

NUMAI împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi un CD cu cele mai recente melodii ale cunoscutului interpret al muzicii de petrecere Puiu Codreanu! Haideți în premieră „La Ibiza și Dubai”! Numai cu revista TAIFASURI 904! Tiraj limitat!

Atenție! Cereți CD-ul vânzătorului dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 904. Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48. Audiție plăcută!

CD Puiu Codreanu cu revista Taifasuri

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați din revista TAIFASURI 903!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă cât mai bântuie ciudatul virus COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT