Life

Revista Taifasuri 889! „Iadul” câștigătorului Survivor, Alex Delea! 10 lucruri neștiute despre „racheta” David Popovici! Editorial Fuego! Plus ascuțitele gheare de bucătărie!

Exclusiv în revista TAIFASURI 889: editorial Fuego, „iadul” câștigătorului Survivor, Alex Delea, 10 lucruri neștiute despre „racheta” David Popovici”! Plus ascuțitele gheare de bucătărie! Numai cu revista TAIFASURI 889!
01.07.2022 | 14:49
Revista Taifasuri 889 Iadul castigatorului Survivor Alex Delea 10 lucruri nestiute despre racheta David Popovici Editorial Fuego Plus ascutitele gheare de bucatarie
A apărut revista TAIFASURI 889! „Iadul” câștigătorului Survivor, Alex Delea! 10 lucruri neștiute despre „racheta” David Popovici! Editorial Fuego! Rețete, horoscop, concurs! Plus ascuțitele gheare de bucătărie!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop! Plus ascuțitele gheare, indispensabile în bucătărie! Numai cu revista TAIFASURI 889!

A apărut revista TAIFASURI 889! „Iadul” câștigătorului Survivor, Alex Delea! 10 lucruri neștiute despre „racheta” David Popovici! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop! Plus ascuțitele gheare de bucătărie!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 889 despre o mare „voce” a muzicii ușoare românești.

„Scrisul mă relaxează, îmi dă posibilitatea să-mi pun mintea și sufletul la lucru și să mă exprim complet, fără griji, încercând să vă aduc și vouă un strop de bucurie din liniștea mea. De asta și scriu despre sentimentele mele și despre colegii mei minunați.

Mi se pare fascinant să pot să-mi exprim gândurile sincer despre cei care-și pun, ca și mine, sufletul pe tavă și care nu au neapărat nevoie de mulțumiri, ci de recunoaștere, de iubire și de siguranța că munca lor nu a fost și nu este în van.

Azi mă opresc la minunata doamnă a cântecului românesc, intersecția rafinamentului și-a eleganței cu talentul și inteligența artistică, doamna…”

Cine este „minunata doamnă a cântecului românesc, intersecția rafinamentului și-a eleganței cu talentul și inteligența artistică” despre care scrie FUEGO în editorialul său, aflați numai din numărul 889 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 30 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 889

  • Un interviu dureros de sincer cu Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022 de la Pro TV… Ce l-a traumatizat în „iadul” din „paradisul” dominican, ce… nu va face cu premiul de 100.000 de euro, cine este „Universul” lui și alte, și alte „secrete” care l-au ajutat să… supraviețuiască până la marele pot, aflați, în exclusivitate, din revista TAIFASURI 889!
  • David Popovici, „racheta”, „torpila”, „rechinul”, „fenomenul”, toate aceste apelative numai și numai de aur, a impresionat tot mapamondul cu performanțele sale, evident tot de aur. Aflați din revista TAIFASURI 889 numai 10 lucruri neștiute din viața sa dincolo de apa pe care a subordonat-o la Budapesta!

coperta revista Taifasuri 889

  • Fermecătoare actriță Diane Lane este… fermecătoare și la …jde ani! Cu o siluetă adolescentină, suplă și frumoasă ca acum 20 de ani! Cum a reușit să se mențină la înfățișarea de divă, care a ajutat-o în cariera sa hollywoodyană, aflați din revista TAIFASURI 889!
  • Ați auzit de „pilula antifoame”? Dacă nu, aflați din revista TAIFASURI 889 cum au reușit oamenii de știință să concentreze toate beneficiile exercițiilor fizice într-o singură pastilă!
  • Ce obicei foarte plăcut, la cină, poate preveni cumplitul diabet, idei inspirate de mărturii de nuntă, ce trăsături de pe față ne „trădează” calitățile, defectele și… strămoșii, poduri construite de… diavol în toată lumea sunt numai alte câteva dintre subiectele incitante din revista TAIFASURI 889!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete din gastronomia Afri-Fusion, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale! Numai PLUSURI în revista TAIFASURI 889!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 889 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 30 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Nu ratați ghearele! Ghearele de bucătărie! Numai cu revista TAIFASURI 889!

Numai împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi… gheare! Ascuțite! Care să vă ajute în bucătărie. „Meat clows”. Gheare pentru carne, vestite în toată lumea.

Gheare ascuțite cu care puteți prinde, împunge, rupe, tăia, servi orice bucată de friptură, oricât de fierbinte ar fi! De pe grătarul încins direct în siguranță în farfurie fără arsuri și… lacrimi! Americanii nu mai pot trăi, d-apăi mânca fără ele! Profitați de… ghearele oferite de revista TAIFASURI 889!

Revista Taifasuri 889: gheare de bucatarie

IMPORTANT! Dacă nu v-ați vaccinat încă împotriva coronavirusului SARS-CoV-2 și vă este frică să ieșiți din casă din cauza pandemiei de COVID-19, dacă vă este greu să vă deplasați, dacă nu puteți ori nu vreți să ieșiți din casă sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT