Life

A apărut revista Taifasuri 888! Interviu impresionant cu preotul neurochirurg Ștefan Mindea! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 888: editorial Fuego, interviu impresionant cu medicul din... altar, Ștefan Mindea! Care schimbă zilnic sutana de preot cu halatul de neurochirurg! Vedete, rețete, horoscop, concurs!
23.06.2022 | 11:51
A aparut revista Taifasuri 888 Interviu impresionant cu preotul neurochirurg Stefan Mindea Editorial Fuego Secrete de vedete retete horoscop concurs
A apărut revista Taifasuri 888! Interviu impresionant cu preotul neurochirurg Ștefan Mindea! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un super-concurs cu premii de dus în… vacanță! Numai în revista TAIFASURI 888!

A apărut revista TAIFASURI 888! Interviu impresionant cu medicul din… altar, Ștefan Mindea! Care schimbă zilnic sutana de preot cu halatul de neurochirurg! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 888 despre ia românească, cu drag de România noastră.

„Pe 24 iunie este Ziua Iei Românești. Aș zice eu că este un eveniment național sau cel puțin așa ar trebui să fie, pentru că în sine costumul popular face parte din identitatea noastră, ca un tot complet, ca un strigăt al străbunilor.

Portul nostru nu doar că e o parte de istorie, este un element care ne identifică, este adâncimea unor îndeletniciri, muncă la un loc cu tradiție și artă. Arta populară este cea care poate ține un echilibru și care poate păstra, chiar la modă, spiritul național!

Pentru mine, ia românească și costumul popular în sine, din toate zonele țării, reprezintă…”

Ce reprezintă ia românească și costumul popular în sine pentru FUEGO, aflați numai din editorialul său din numărul 888 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 23 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 888

  • Povestea incredibilă a medicului din altar. Interviu impresionant cu Ștefan Mindea, preotul profesor doctor neurochirurg care duce credința în Dumnezeu în sala de operație, care vindecă prin har și sufletul, și trupul… Exclusiv în revista TAIFASURI 888!
  • Ni se sting stelele… Pleacă dintre noi mari actori… Pagini de reverență înlăcrimată pentru regretații Valentin Uritescu și Alexandru Lulescu, un recviem cu amintiri inedite din viețile lor dedicate spectatorilor care i-au iubit atât de mult, găsiți în revista TAIFASURI 888

coperta revista Taifasuri 888

Interviu de… „supraviețuitoare” cu luptătoarea prin definiție Roxana Ciuhulescu! Culise în premieră din participarea la „Survivor”, gânduri, regrete, speranțe, planuri, carieră, familie numai în revista TAIFASURI 888!

ADVERTISEMENT

Destine tragice ale unor mari câștigători la… loterie! Echilibrul fragil dintre noroc și ghinion, între vis și fatalitate, „blestemul” banilor (prea?) mulți, în povești teribile, dar adevărate 100%, numai în revista TAIFASURI 888!

Alimente care mențin… silueta, ce fel de machiaj domină moda din această vară, un ghid de consultații și analize pentru o viață sănătoasă, ce este consilierea vocațională sau presopunctura Tsubo, cum se odihnesc cel mai bine cuplurile de îndrăgostiți, aflați numai din revista TAIFASURI 888!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete cu cele mai populare salate din lume, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 888!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 888 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 23 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

 

Nu ratați ultima lună de concurs pentru o vacanță de vis! Numai cu revista TAIFASURI!

ATENȚIE! Am intrat în ultima lună în care puteți participa la un concurs de vis din revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați din revista TAIFASURI 888!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat, nici acum, când a început deja a patra rundă de imunizare!!!, contra COVID-19 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai lovește, totuși, ciudatul coronavirus SARS-CoV-2, sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT