Life

Revista Taifasuri 967! Ce spune „Vocea României”, Alexandra Căpitănescu. Editorial Fuego. Concurs nou! Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale!

Revista Taifasuri 967: Interviu exclusiv cu „Vocea României”, Alexandra Căpitănescu. Editorial Fuego. Religie, secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale. Concurs nou.
11.01.2024 | 13:03
Revista Taifasuri 967 Ce spune Vocea Romaniei Alexandra Capitanescu Editorial Fuego Concurs nou Vedete moda retete horoscop matrimoniale
Revista Taifasuri 967! Ce spune „Vocea României”, Alexandra Căpitănescu. Editorial Fuego. Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale! Concurs nou!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 967! Interviu exclusiv cu „Vocea României 2023”, Alexandra Căpitănescu. Un nou editorial FUEGO. Evlavie și religie. Dragoste și secrete de vedete. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs nou! Pe scurt, revista TAIFASURI 967!

A apărut revista TAIFASURI 967! Interviu exclusiv cu „Vocea României”, Alexandra Căpitănescu. Editorial Fuego. Religie, vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale. CONCURS NOU!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 967, despre secretul longevității sale.

Văd deseori în jurul meu oameni care nu au dorința de a munci, care așteaptă totul pe tavă și care nu înțeleg principiul conform căruia cea mai frumoasă bucurie din lumea aceasta este că muncești pentru fiecare parte a vieții tale.

Nu prea înțeleg eu cum își poate imagina cineva că poate avea ceva fără a depune efort, fără a trudi, fără a face sacrificii și fără a putea clădi, la propriu, satisfacțiile sufletului. Eu am învățat că dacă muncesc și-mi pun pe tavă priceperea, determinarea, dăruirea, pot ajunge sus. Și acesta este, de fapt, secretul longevității mele.

Nu știu cum li se pare unora sau altora, dar pentru a te menține, pentru a reuși să faci performanță, pentru a te întreține din muzică, este nevoie de…

De ce este nevoie pentru a face performanță, nu numai în muzică, în viziunea lui FUEGO, aflați numai din editorialul său din numărul 967 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 11 ianuarie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte de mare interes vă oferă TAIFASURI 967. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Vocea României este din nou rock! Vocea României este din nou din echipa lui Tudor Chirilă! Vocea României este Alexandra Căpitănescu! „Cântați ca și cum trăiți pentru asta!”, transmite Alexandra pasionaților de muzică. Cum a ajuns ea să cânte, cum a ajuns ea la „Vocea României”, cum a învățat să câștige de la Tudor Chirilă, ce planuri are, nu numai cu banii câștigați la „Vocea României”, aflați numai din interviul exclusiv acordat pentru revista TAIFASURI 967!

coperta 1 revista Taifasuri 967
NU ratați revista TAIFASURI 967 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți din copertă în copertă!

Nu-l uitați pe marele regizor, actor, scenarist, producător de film, colecționar, om de arte, nu doar de artă, Sergiu Nicolaescu! Revista TAIFASURI 967 vă prezintă în premieră colecția de arme a marelui cineast (atenție: nu doar cele din filmele sale!), care își transformase casa într-un veritabil muzeu: icoane vechi, măști tribale, mobilier de epocă unicat…

ADVERTISEMENT

Reperele majore ale înfrumusețării în 2024 surprind: cosmetice pentruu nopțile… pierdute, parfumare cu… neuroștiință, surse alternative de ingrediente… solul și insectele! Ce înseamnă astea, plus alte „minuni” ca să fiți mai frumoase (sau frumoși, de ce nu?!), aflați numai din revista TAIFASURI 967!

Ce ne așteaptă în 2024 din punct de vedere… numerologic, anul „lui 8” (faceți suma cifrelor din numărul anului), „anul puterii și echilibrului”, ce sentimente vor… exploda, care se… vindecă și care se consolidează, ce se întâmplă cu gradul de anxietate la nivel global, cu stresul mondial, ce comportamente periculoase proliferează, aflați de la numerologul Nelu Vicleanu, în exclusivitate din revista TAIFASURI 967!

ADVERTISEMENT

„Carte poștală de pe Pământ”, un film copleșitor, în uluitoarea Sferă din Las Vegas, o experiență senzorială uluitoare, în afara… propriului corp! Toate amănuntele „minunii”, numai în revista TAIFASURI 967!

Știți unde este peștera „Poarta lui Ionele” și ce fenomen unic ascunde? Știați că banala și „multifuncționala” țelină previne cumplita boală Alzeihmer? Știți ce efecte extraordinare are placebo, șocanta putere a minții umane? Știți cum să învățați copii să gestioneze furia prin exemplul vostru personal? Știți ce este „miaunismul”, noul curent în arta… pisicilor? Știți care este culoarea anului 2024 în modă? Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 967!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete indicate în dieta bolnavilor de colită! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 967!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revistei TAIFASURI 967! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 11 ianuarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Începe un nou concurs marca TAIFASURI! Aflați cum puteți participa!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori!” este noul concurs al revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 967, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 11 ianuarie! Nu-ți rata șansa! Citești și câștigi!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 967 al revistei TAIFASURI! Este joi, este revista TAIFASURI, este excelență, este câștig pe toate planurile!

ADVERTISEMENT