Life

Revista Taifasuri 961! Povestea emoționantă a lui Ioan Luchian Mihalea… Oanță și corul său unic, Song… Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, matrimoniale!

Revista Taifasuri 961: Povestea lui Ioan Luchian Mihalea... Oanță și corul său unic, Song. Editorial Fuego, dragoste și secrete de vedete, rețete, horoscop, matrimoniale.
23.11.2023 | 17:04
Revista Taifasuri 961 Povestea emotionanta a lui Ioan Luchian Mihalea Oanta si corul sau unic Song Editorial Fuego Vedete retete horoscop matrimoniale
Revista Taifasuri 961! Povestea emoționantă a lui Ioan Luchian Mihalea... Oanță și corul său unic, Song... Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, matrimoniale!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 961! Cu povestea emoționantă, între sublim și tragic, a lui Ioan Luchian Mihalea… Oanță și corul său unic, Song… Cu un nou editorial FUEGO! Cu dragoste și secrete de vedete! Cu noi proceduri medicale! Cu rețete inedite din farmacia verde! Cu evlavie și religie! Cu horoscop! Cu anunțuri matrimoniale! Cu agenda culturală a week-end-ului! Pe scurt, revista TAIFASURI 961!

A apărut revista TAIFASURI 961! Povestea emoționantă a lui Ioan Luchian Mihalea… Oanță și corul său unic, Song… Editorial Fuego! Dragoste și secrete de vedete! Modă! Rețete! Horoscop! Matrimoniale!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex și complet, cântă, compune melodii și versuri, pictează, promovează folclorul autentic prin spectacole grandioase, cu mai vedete ale muzicii noastre mioritice.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 961 despre mentorul său, regretatul muzician George Grigoriu.

ADVERTISEMENT

Aveam vreo 15 ani jumate și, împreună cu mama, am venit la o preselecție la București, la TVR, pentru un concurs de talente. Mii de copii alături de noi și parcă atât de puține șanse, astfel că mama a hotărât să pună mâna pe telefon și să caute numele KERESTELY, să sune și să-l roage pe maestrul să mă vadă.

Zis și făcut! Am intrat la nea Joly în studio, am dat audiție, am cântat o piesă de-a lui, iar el a spus că e foarte prins cu activități ca să se poată ocupa de mine, astfel că a dat un telefon. Nu am știut cui, ne-a dat o adresă și am plecat într-acolo.

Când am ajuns, parcă văd și-acum casa, era somptuoasă în viziunea mea, ne-a deschis ușa o doamnă, iar în salon l-am găsit pe cel care avea să-mi ghideze pașii ani de zile la început de drum, maestrul GEORGE GRIGORIU…

…Un boier al muzicii, un compozitor de geniu, cu formidabile creații, cu activitate intensă, cu varietate componistică, cu șlagăre, cu muzică de film și poate cel mai important descoperitor de talente al României înainte de Revoluție.

Da, am fost…

Ce a fost FUEGO aflați numai din editorialul său din numărul 961 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 23 noiembrie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte de mare interes vă oferă TAIFASURI 961. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Povestea nefardată… emoționantă… între sublim și tragic, a lui Ioan Luchian Mihalea… Oanță și corul său unic, Song… Cum a creat acest fenomen muzical un copil crescut fără părinți, cum a „inventat” fratele mai mic, Minisong, ce artiști consacrați și-au început cariera sub bagheta sa dirijorală, cum a fost gonit, crunt, din această viață și ce premoniții a avut cu o zi înainte de cumplita crimă care i-a adus moartea… 4 pagini cutremurătoare și la 30 de ani de la dispariția sa fulgerătoare, numai în revista TAIFASURI 961!

ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 961 Ioan Luchian Mihalea
Nuratați revista TRAIFASURI 961 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți din copertă în copertă!

Aveți o pisicuță, sau mai multe, care vă face zilele mai frumoase? Dacă da, știți cum să protejați sănătatea pufoșeniei cu patru lăbuțe? Care sunt cele mai toxice alimente ce o pot îmbolnăvi? Atenție, chiar curiozitatea caracteristică îi poate fi fatală! Aflați mai multe despre interdicțiile din alimentația sa din revista TAIFASUIRI 961!

Atenție! Vulcani impresionanți care pot erupe în orice moment! Unde sunt aceste adevărate „bombe cu ceas”, ce îi face atât de periculoși și alte amănunte cu adevărat îngrijorătoare, aflați numai din revista TAIFASURI 961!

ADVERTISEMENT

Cele mai neașteptate obiecte trimise în… spațiul cosmic! Adevărate ciudățenii care duc mesaje ce acoperă toată gama dintre știință și… umor! Reprezentative, toate, pentru simbolistica umană, cu dorința de interacțiune cu alte forme inteligente de existență din Univers. Aflați care sunt acești mesageri pământeni numai din revista TAIFASURI 961!

Știți care este cel nai vechi cazino din România și când va fi reinaugurat? Dar ce este body ballet? Și că avocado reduce semnificativ riscul de diabet? Ați auzit de Ziua Celibatarilor și de ciudățeniile sale mondiale? Sau de Maranta leuconara, planta care… se roagă noaptea pentru toți cei din casa ei? Știți unde este casa simpaticului căpcăun Shrek, acum la dispoziția vizitatorilor? Aflați toate acestea, plus multe altele, numai din revista TAIFASURI 961!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete pentru delicioasa baclava! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 961!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 961 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 23 noiembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT