Life

Revista Taifasuri 964! Andrea Marin vs fiica sa, Ana! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, matrimoniale!

Revista Taifasuri 964: Andrea Marin, față în față cu fiica sa, Ana. „Duo-interviu” de Sărbători. Editorial Fuego, dragoste și secrete de vedete, rețete, horoscop, matrimoniale.
14.12.2023 | 12:09
Revista Taifasuri 964 Andrea Marin vs fiica sa Ana Editorial Fuego Vedete retete horoscop matrimoniale
Revista Taifasuri 964! Andrea Marin vs fiica sa, Ana! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, matrimoniale!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 964! Cu un interviu „la dublu”, mamă-fiică, „între” Andreea Marin și fata sa, Ana. Cu un nou editorial FUEGO. Cu dragoste și secrete de vedete. Cu noi proceduri medicale. Cu rețete inedite din farmacia verde. Cu evlavie și religie. Cu horoscop. Cu anunțuri matrimoniale. Cu agenda culturală a week-end-ului. Pe scurt, revista TAIFASURI 964!

A apărut revista TAIFASURI 964! Andrea Marin, față în față cu fiica sa, Ana! Editorial Fuego! Dragoste și secrete de vedete! Modă! Rețete! Horoscop! Matrimoniale!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex și complet, cântă, compune melodii și versuri, pictează, promovează folclorul autentic prin spectacole grandioase, cu mai vedete ale muzicii noastre mioritice.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 964, în care explică „De ce am drag de Crăciun”.

ADVERTISEMENT

Gata! S-a instalat perioada aceasta magică în care fiecare din noi avem alte sentimente, devenim mai empatici față de problemele și de nevoile celor de lângă noi, dăruim cadouri, zâmbete, mai multă dragoste și atenție.

Încercăm să lăsăm la o parte egoismul și să vedem dincolo de tot ce ne urâțește pe parcursul anului. Eu consider că perioada Sărbătorilor scoate ce este mai bun la noi. Nu cu scop demonstrativ, ci ca pe-o normalitate pe care e firesc să o avem.

Toată lumea se plânge că e falsitate de Crăciun. Eu n-aș zice asta. Aș spune doar că oamenii au acum un prilej, au un scop, au un țel din a arăta ceva, din a demonstra și într-o vreme în care fiecare e mult „prea pe turta lui”, nu strică să te gândești și la cei din jur.

Apoi, de Crăciun înțelegi mai bine că…

Ce înțelegem mai bine de Crăciun aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 964 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 14 decembrie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte de mare interes vă oferă TAIFASURI 964. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Interviu „la dublu”, mamă-fiică, „între” Andreea Marin și Ana Bănică, fata sa, care împlinește 16 ani pe 15 decembrie. Descoperiți o relație specială, foarte interesantă, fără prejudecăți sau false pudori, cu planuri comune, dar și proiecte personale, pe scurt multe… „Surprize, surprize”! Exclusiv în revista TAIFASURI 964!

ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 964 cu Andreea Marin
NU ratați revista TAIFASURI 964 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți din copertă în copertă!

Nu mai puțin de 7 idei ca să nu fiți singuri de Sfintele Sărbători ale nașterii Mântuitorului Iisus Hristos și în noaptea dintre ani vă dă life coach Cătălina Tăgârță, exclusiv în revista TAIFASURI 964!

Poveștile cu adevărat de… basm ale cele mai longevive cupluri, cu peste… 70 de ani de conviețuire în iubire neîncetată, lecții „vii” despre adevăratele dimensiuni ale unei relații de cuplu „construită” pe baze solide. Aflați-le secretele numai în revista TAIFASURI 964!

ADVERTISEMENT

Robbie Williams nu-ți poate imagina „o viață în care să nu-i am alături pe câinii mei”. Câți… sunt aceștia, ce caracteristici speciale are fiecare și până unde merge iubirea celebrului cântăreț pentru ei, aflați numai din revista TAIFASURI 964!

Ați auzit de Platoul Meledic, minunea… stranie și spectaculoasă de pe Valea Slănicului, 55 km de Buzău? Dar de orășelul de turtă dulce din Centrul Comercial Drumul Taberelor din București? Câte formule de exfoliante naturale pentru călcâie și tălpi știți? Câte medicamente naturale din conifere folosiți? Știți să preveniți tulburările de alimentație care se extind rapid în rândul copiilor și adolescenților? Dar regulile de siguranță pentru momentul în care copilul primește primul său telefon mobil inteligent? Cunoașteți semnele care anunță „cancerul sângelui”, cumplita leucemie? TOATE aceste le găsiți NUMAI în revista TAIFASURI 964!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete de bomboane făcute în casă pentru bradul de Crăciun!, PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 964!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 964 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 14 decembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT