Life

Revista Taifasuri 965! De Crăciun, cu Alina Sorescu și picii ei! Editorial Fuego! Cadou de Sărbători calendarul creștin-ortodox pe 2024 + 3 CD-uri cu muzică de petrecere!

Revista Taifasuri 965: Alina Sorescu și picii ei, povești de Crăciun. Editorial Fuego. Cadou de Sărbători: calendarul creștin-ortodox pe 2024 + 3 CD-uri cu muzică de petrecere!
26.12.2023 | 11:17
Revista Taifasuri 965 De Craciun cu Alina Sorescu si picii ei Editorial Fuego Cadou de Sarbatori calendarul crestinortodox pe 2024  3 CDuri cu muzica de petrecere
Revista Taifasuri 965! De Crăciun, cu Alina Sorescu și picii ei! Editorial Fuego! Cadou de Sărbători: calendarul creștin-ortodox pe 2024 + 3 CD-uri cu muzică de petrecere!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 965! Cu Alina Sorescu dezvăluind într-un super-interviu povești adevărate, de Crăciun și nu numai, despre picii ei, naturali și… artistici! Cu un nou editorial FUEGO. Cu dragoste și secrete de vedete. Cu noi proceduri medicale. Cu rețete inedite din farmacia verde. Cu evlavie și religie. Cu horoscop. Cu anunțuri matrimoniale. Cu agenda culturală a week-end-ului. PLUS, cadou de Sărbători, calendarul creștin-ortodox pe 2024 + 3 CD-uri cu muzică de petrecere! Pe scurt, revista TAIFASURI 965!

A apărut revista TAIFASURI 965! Alina Sorescu, pvești adevărate de Crăciun cu… picii ei! Editorial Fuego! Cadou de Sărbători: calendarul creștin-ortodox pe 2024 + 3 CD-uri cu muzică de petrecere! Dragoste și secrete de vedete! Modă! Rețete! Horoscop! Matrimoniale!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex și complet, cântă, compune melodii și versuri, pictează, promovează folclorul autentic prin spectacole grandioase, cu mai vedete ale muzicii noastre mioritice.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 965, în care dezvăluie cum „tragem linie și pornim de la capăt” într-un nou an.

ADVERTISEMENT

Finalul de an înseamnă întotdeauna prilejul de a trage o linie, de a ne pune semne de întrebare, de a face o evaluare a propriului suflet și a vedea dincolo de carcasă, dincolo de partea vizibilă.

Este momentul oportun pentru alte începuturi, pentru a ne da, la figurat, două palme „părintești” și a ne pune pe treabă serioasă dacă, exigenți cu noi înșine, conștientizăm că greșim, că nu suntem suficient de ancorați în propria realitate sau dacă simțim că nu ne-am atins toate țelurile anului care a trecut.

Nu e necesar nici să fim prea duri, dar cu o astfel de viziune, viața poate căpăta un alt sens. Dacă ne îmbătăm permanent cu apă rece și ne credem buricul pământului, nu vom putea niciodată evolua, nu vom putea lua ce este mai bun de la cei de lângă noi și nici nu vom înțelege care-s capitolele la care suntem corijenți.

Linia de final de an nu este…

Ce nu este „linia de final” în viziunea lui FUEGO, aflați numai din editorialul său din numărul 965 al revistei TAIFASURI! Care a apărut joi, 21 decembrie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte de mare interes vă oferă TAIFASURI 965. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Alina Sorescu spune că „Am fost un copil care și-a câștigat încrederea în sine prin muzică”. Drumul frumoasei artiste, de la grupul „Minisong” al regretatului Ioan Luchian Mihalea, la vedeta incontestabilă de azi, în 33 de ani de carieră (din cei… 37 ai vieții sale!), de la „Albana”, cum i-a spus celebrul Al Bano când au cântat împreună, la „Picii lu’ Soreasca”, proiectul ei de suflet în care își pune tot… sufletul, în interviul exclusiv oferit revistei TAIFASURI 965!

ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 965, cu Alina Sorescu
Nu ratați revista TAIFASURI 965 și cadoul de Sărbători!

Pe urmele Reginei Elisabeta a României, romantica scriitoare de succes Carmen Sylva, la 180 de ani de la naștere (pe 29 decembrie), prin locații iubite de aceasta în Europa, de la LLandudno (Țara Galilor) la Domburg (Țările de Jos) sau Varese (Italia). Numai revista TAIFASURI 965 vă poartă în această inedită excirsie… regală!

Cum gestionați stresul din preajma Anului Nou aflați numai din revista TAIFASURI 965, de la life coach Cătălina Tăgârță! Sfaturi de specialitate în exclusivitate! Asigurați-vă liniștea, calmul, buna-dispoziție de Sărbători cu „reguli” simple, dar eficiente!

ADVERTISEMENT

Previziuni extraordinare pentru Anul Nou 2024! Ce evenimente de senzație se anunță în anul viitor în spațiul inteligenței universale, ce se va întâmpla cu migrația și separatismul în Europa, ce mega-calamități naturale ne așteaptă, ce se va întâmpla cu psihopatul dictator Vladimir Putin, cine ne va fi următorul președinte al SUA, aflați numai din revista TAIFASURI 965!

Coafuri în vogă pentru petrecerile de Sărbători! Cocul împletit, aranjarea tip frânghie, coada-de-cal, bucle în valuri, Fancy Claw Clip, Bling Bling, volum ușor „dezordonat”, plete, plete, plete și mult… breton, aflați ce „se poartă” la acest sfârșit de an numai din revista TAIFASURI 965!

Atenție mare: „Tot ce-i frumos ori delicios pentru noi de Sărbători, poate fi periculos pentru animalele de companie”! Spune asta medicul veterinar Elena Bonea, într-un interviu exclusiv din revista TAIFASURI 965! Protejați-vă prietenii blănosi cu 4 lăbuțe!

Cum trebuie amplasat… bradul de Crăciun! Superstiții de Anul Nou din toate colțurile lumii! Brezaia, tradiție de Sărbători hibernale în satele Muscelului! Prezentare „oazei” Sovata, sănătatea curată în tradiții, distracții și atracții! Cel mai bun tip de mișcare pe… categorii de vârstă! Remedii naturale pentru o memorie… uimitoare! Sindromul… broaștei opărite nu-i o glumă! TOATE acestea, NUMAI în revista TAIFASURI 965!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete pentru meniuri de Revelion ale celui mai mare bucătar al tuturor timpurilor, francezul Auguste Escoffier! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 965!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 965 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 21 decembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Cadou de Crăciun: calendarul creștin ortodox pentru 2024 + 3 CD-uri cu muzică românească de petrecere! Numai cu revista TAIFASURI 965!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT