Life

Revista Taifasuri 894! Super-interviu „fierbinte” cu Mihai Bobonete, „Bobiță” din „Las Fierbinți”! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!

Exclusiv în revista TAIFASURI 894: interviu cu Mihai Bobonete, „Bobiță” din „Las Fierbinți”! Rețeta succesului cu Gabriela, „șefa” de la „MasterChef”! Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, horoscop!
04.08.2022 | 11:58
Revista Taifasuri 894 Superinterviu fierbinte cu Mihai Bobonete Bobita din Las Fierbinti Editorial Fuego Vedete retete horoscop
Exclusiv în revista TAIFASURI 894: interviu cu Mihai Bobonete, „Bobiță” din „Las Fierbinți”! Rețeta succesului cu Gabriela, „șefa” de la „MasterChef”! Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu anunțul unui nou concurs! Numai în revista TAIFASURI 894!

A apărut revista TAIFASURI 894! Super-interviu „fierbinte” cu Mihai Bobonete, „Bobiță” din „Las Fierbinți”! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 894 despre muncă. Secretul succesului. Cu un exemplu concret de reușită bazat pe relația amintită.

„Trăim într-o lume în care parcă oamenii model nu mai sunt apreciați la justa valoare, o lume în care munca cinstită ajunge să fie nesemnificativă în fața imposturii la rang de virtute.

În lumea aceasta nu mai există modele, nu mai există o bună măsură și nici bucuria de a descoperi noi și noi motive de a ne înclina.

Ei bine, eu sunt fericit că în colțul meu de ziar din revista TAIFASURI am ocazia să-mi spun gândurile modeste și să vă povestesc despre cei pe care-i stimez și îi apreciez pentru ce fac și ce înseamnă ei în lumea despre care v-am spus mai sus”

Despre cine scrie FUEGO, exemplificarea succesului prin muncă cinstită, dedicată, nicidecum ușoară, aflați numai din editorialul său din numărul 894 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 4 august, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte incitante mai puteți citi în revista TAIFASURI 894

coperta revista Taifasuri 894
Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 894 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 4 august! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!
  • Rețeta succesului cu Gabriela Dima, „șefa” de la „MasterChef”! Povestea sa, rețeta sa favorită, ce și pe cine iubește cel mai tare, ce va face cu premiul de 50.000 de euro, ce alte „talente” mai are în afara bucătăriei, aflați în exclusivitate din interviul cu sufletul pe… masă din revista TAIFASURI 894!
  • Stilul japonez de design interior cucerește lumea! Care este conceptul de bază în jurul căruia se centrează, cum se armonizează spațiile, ce pași trebuie să urmați ca să ajungeți la un echilibru estetic special, specific tradiției nipone, aflați numai din revista TAIFASURI 894!
  • Povești extraordinare, toate reale!, despre salvări incredibile din valuri datorită unei specii unice și uimitoare din lumea animalelor! Cine sunt acești „salvamari”, cum comunică între ei și cum acționează în beneficiul omului, aflați numai din revista TAIFASURI 894!
  • Cum influențează orele fixe ale celor 3 mese principale zilnice orice dietă, ce recomandă specialiștii pentru un păr frumos și sănătos după vârsta de 50 de ani, leacuri naturale pentru afecțiunile pielii specifice sezonului cald, ce este cum vă feriți de agorafobie, cum trebuie să începeți dimineața pentru o zi cu energie pozitivă maximă – toate acestea le puteți afla din revista TAIFASURI 894!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS horoscop 2022! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 894!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 894 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 4 august! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Concurs nou, abonați-vă ca să nu ratați șansa unor câștiguri de vis!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Cum, când, ce premii vă așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 894!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă în plină recrudescență a ciudatei pandemii de COVID-19, sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink