Life

A apărut revista TAIFASURI 869! Culise „reality” din reality-show-uri! De la „Survivor” la „Asia Express”! Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs, surprize!

Exclusiv în revista TAIFASURI 869: editorial Fuego, 6 pagini de culise ale succesului obținut de reality-show-uri, de la „Survivor” la „Asia Express”, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs nou, surprize!
10.02.2022 | 10:50
A aparut revista TAIFASURI 869 Culise reality din realityshowuri De la Survivor la Asia Express Editorial Fuego secrete de vedete retete horoscop concurs surprize
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un nou concurs cu premii de dus în… vacanță!

A apărut revista TAIFASURI 869! Culise „reality” din reality-show-uri! De la „Survivor” la „Asia Express”! Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs, surprize!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 869, despre viața de zi cu zi. Pentru că „Fiecare zi e o lecție în plus”

Fiecare zi este o lecție în plus, este un motiv ca să ne dăm seama că suntem atât de mici și că avem atâtea de învățat.

Lumea din jurul nostru este asemenea unui mare și frumos abecedar, cu paginile deschise, care abia așteaptă să-l răsfoim și care ne dă câte o palmă când ne așteptăm mai puțin și când considerăm că le știm pe toate. De ce să nu ne recunoaștem slăbiciunile, oare?

Cred că e bine să încercăm să vedem dincolo de propriile păreri și să ascultăm, să luăm aminte și să încercăm să redescoperim în fiecare secundă noi și noi ipostaze, lucruri, oameni, sentimente, pentru a putea ajunge, la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, la acea înțelepciune la care toți tindem. Nu-i deloc greu, e nevoie de…

De ce crede FUEGO că este nevoie „pentru a putea ajunge, la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, la acea înțelepciune la care toți tindem”, aflați numai din editorialul său din numărul 869 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 10 februarie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce super-subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 869

coperta revista Taifasuri 869

  • Asaltul nemaivăzut al mașinilor electrice a declanșat o adevărată revoluție nu numai în tehnologie sau ecologie, dar și în… buzunare! Buzunarele noastre! Ce noutăți, oportunități, soluții, interdicții (auto, nu multitudinea celorlalte…) aduce anul 2022, aflați numai din revista TAIFASURI 869!
  • Știți cum se dezvoltă masculinitatea? Cum se ating cote ferme de… fermitate și determinare bărbătească? Dacă nu sau dacă aveți cel mai mic dubiu, risipiți-l citind sfaturile expertului în dezvoltarea inteligenței emoționale Zoltan Veres numai în revista TAIFASURI 869!
  • Sindromul de colon iritabil este cea mai frecventă tulburare digestivă din lume, a doua cauză a absenteismului la muncă. Cum poate fi controlată această afecțiune intestinală funcțională cronică, aflați de la medicul specialist gastroenerolog numai din revista TAIFASURI 869!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete spectaculoase cu coaste de porc, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 869!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 869 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 10 februarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! A început un nou concurs de vis în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 869!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT