Fotbal international

Revista Fanatik pe noiembrie! Totul despre Mondialul din Qatar! Analize, interviuri, bani, stadioane, staruri, controverse! Gratuit, programul complet al CM 2022!

Revista FANATIK din noiembrie e dedicată Campionatului Mondial de fotbal din Qatar! Analize, bani, stadioane, staruri, controverse! Gratuit, poster cu programul complet al CM 2022.
06.11.2022 | 13:57
Revista Fanatik pe noiembrie Totul despre Mondialul din Qatar Analize interviuri bani stadioane staruri controverse Gratuit programul complet al CM 2022
A apărut revista Fanatik pe noiembrie! Totul despre Mondialul din Qatar! Analize, bani, stadioane, staruri, controverse! Gratuit, programul complet al CM 2022
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! Un nou număr al revistei PREMIUM FANATIK, cea mai spectaculoasă revistă de sport din România, te așteaptă la punctele de difuzare ale presei cu 84 pagini despre marea competiție a anului: Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022.

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Totul despre Mondialul din Qatar! Analize, interviuri, bani, stadioane, staruri, controverse! GRATUIT, programul complet al CM Qatar 2022

Cu ce te poți delecta în acest număr din noiembrie al revistei PREMIUM FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy despre balul mondial fotbalistic care se va desfășura între 21 noiembrie și 18 decembrie în Qatar.

ADVERTISEMENT

Reportaje, interviuri, dezvăluiri, povești adevărate, analize, pronosticuri, pariuri, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

84 de pagini glossy la numai 10 lei! Plus poster cu programul complet al Campionatului Mondial. GRATUIT!

ADVERTISEMENT

Super-exclusiv în revista FANATIK: super-reportaj la Mănăstirea Dumbrava cu „tata lu’ tata Puiu”, preotul care l-a „botezat” astfel pe Anghel Iordănescu

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei premium FANATIK, pe luna noiembrie, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei.

Super reportaj-interviu la Mănăstirea Dumbrava, mănăstirea „Generației de Aur”, cu omul care i-a spus prima dată „Tata Puiu” fostului selecționer Anghel Iordănescu, părintele Vasile Crișan.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri de suflet și de viață despre „Tata Puiu”, Mircea Lucescu, Bogdan Stelea, Dorinel Munteanu și alți idoli pe care România fotbalistică îi poartă și acum în inimă, dar și despre cum l-a cunoscut pe… Leo Messi, numai în revista FANATIK pe noiembrie!

Parintele Vasile Crisan in pagini revista Fanatik noiembrie
Părintele Vasile Crișan i-a spus prima dată „Tata Puiu” fostului selecționer Anghel Iordănescu. Aflați când și de ce din revista FANATIK pe noiembrie!

Exclusiv: interviuri cu Anghel Iordănescu, cu Iarina Demian, „muza” inegalabilului Iona Chirilă, cu Iosif Rotariu, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Gică Craioveanu

Anghel Iordănescu, „antrenorul secolului XX” în fotbalul românesc, dezvăluie, în exclusivitate, în revista FANATIK din noiembrie, cum putea fi Gică Hagi „Balonul de Aur” în 1994, după Mondialul istoric al „Generației de Aur” din SUA.

ADVERTISEMENT

Care a fost strategia câștigătoare în SUA ’94, cum își începeau „tricolorii” zilele de pregătire a turneului final, cum au fost repartizați în camere, ce au făcut cu numai două zile înainte de startul marii competiții, ce jucător regretă enorm și acum că n-a luat în America și alte dezvăluiri ale lui „Tata Puiu”, numai în revista FANATIK din noiembrie!

Cum l-a… enervat și l-a anihilat Iosif Rotariu pe cel mai bun fotbalist din lume, Diego Maradona, la campionatul Mondial din Italia, în 1990, ce i-a făcut acesta la sfârșitul meciului, cine l-a „băgat” la marcajul „Butoiașului atomic” și alte amintiri… mondiale, direct de la „Roti”, numai în revista FANATIK din noiembrie!

Ioan Chirilă, „patriarhul presei sportive” din România ne-a lăsat amintire, printre alte scrieri cu har ceresc, 8 cărți despre campionatele mondiale de fotbal. Cum le-a pus pe hârtie, cum era în viața de zi cu zi, ce privilegiu aveau copii, Ionuț și Tudor, când scria tata, unde îi plăcea să-și adune gândurile, visul său neîmplinit și alte dezvăluiri despre „Nea Vania” ne-a „dat din casă” iubirea vieții sale, admirabila actriță Iarina Demian, soția sa timp de 36 de ani. Aflați toate acestea din super-interviul exclusiv dat cu lacrimi în ochi revistei FANATIK din noiembrie!

Analiza amănunțită a celor 8 grupe ale turneului final, plusurile și minusurile fiecărei echipe, favorite la calificarea în optimile de finală și outsidere „turiste” în Qatar, numai în revista FANATIK din noiembrie!

Cât te costă să vezi „pe viu”, la locul faptei, cea mai mare competiție sportivă din 2022, prezentarea stadioanelor de 4 miliarde de dolari pe care se va disputa Mondialul, pictorial „de încălzire” cu competiția paralelă a celor mai sexy soții sau iubite ale vedetelor ca vor juca în Qatar sunt alte pagini inedite din revista FANATIK pe noiembrie.

Favoritele super-pariorilor Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Gică Craioveanu și Florin Răducioiu la Mondialul din Qatar le poți afla numai din super-revista FANATIK pe noiembrie!

„Greii” și… „grelele” din Supersocial, jucători și echipe, sunt gata de turneul final de Campionat Mondial care începe pe 21 noiembrie, gata sunt și cotele lor! Aflați-le numai din revista FANTIK pe noiembrie!

Editoriale de nota 10 într-o revistă glossy de nota 10!

ATENȚIE! Sunt numai câteva dintre articolele pe care ți le oferă numărul din noiembrie al revistei PREMIUM FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

Totul pigmentat cu editorialele „ascuțite” despre marele bal fotbalistic al lumii semnate de Horia Ivanovici și Răzvan Nicolae, dar și cu analiza „acidulată” a favoritelor din fiecare grupă mondială a specialistului incontestabil care este „Mister” Cornel Dinu. „Săgețile” lor, în exclusivitate în noul număr din noiembrie al revistei glossy FANATIK!

Nu rata posterul cu programul complet al Campionatului Mondial din Qatar! Numai cu revista FANATIK pe noiembrie! GRATUIT!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești numărul pe noiembrie al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux! Numai 10 lei!

Inclusiv posterul cu programul complet al Campionatului Mondial care se va desfășura între 20 noiembrie și 18 decembrie în Qatar. GRATUIT!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 10 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! Nu, nu emoție, ci emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium!

ATENȚIE! Revista glossy FANATIK apare lunar, ÎNTOTDEAUNA în jurul datei de 10 ale fiecărei luni. Pentru că este O REVISTĂ DE NOTA 10!

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Dezvăluire incendiară despre UDREA! Nimeni n-a bănuit: O femeie frumoasă și...
Dezvăluire incendiară despre UDREA! Nimeni n-a bănuit: O femeie frumoasă și...
Procesul secolului. Oana Roman și Vica Blochina, în fața judecătorilor
Procesul secolului. Oana Roman și Vica Blochina, în fața judecătorilor
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres...
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres la începutul lui 2024
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de...
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de 60.000 de euro
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!