Life

A apărut revista Taifasuri 938! Cine și cum l-a ucis pe… Mihai Eminescu! Editorial Fuego, farmacia verde, religie, vedete, rețete, horoscop!

Exclusiv în revista Taifasuri 938: Aflați cine și cum l-a ucis pe poetul nepereche Mihai Eminescu! Plus editorial Fuego, farmacia verde, religie, vedete, rețete, horoscop!
15.06.2023 | 09:35
A aparut revista Taifasuri 938 Cine si cum la ucis pe Mihai Eminescu Editorial Fuego farmacia verde religie vedete retete horoscop
A apărut revista Taifasuri 938! Cine și cum l-a ucis pe... Mihai Eminescu! Editorial Fuego, farmacia verde, religie, vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 938! Ipoteze tulburătoare și revoltătoare despre moartea lui Mihai Eminescu: cine și cum l-a ucis pe poetul nepereche! Un nou editorial FUEGO. Noi rețete – și medicale, și culinare! -, „farmacia verde”, evlavie și religie, horoscop. Pe scurt, revista TAIFASURI 938!

A apărut revista TAIFASURI 938! Cine și cum l-a ucis pe… Mihai Eminescu! Editorial Fuego, farmacia verde, religie, vedete, rețete, horoscop!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul-manifest al lui FUEGO din revista TAIFASURI 938 despre… floarea Gorjului – Maria Beatrice Băndoiu.

„Vă mărturisesc, dragii mei, că de ceva vreme nu mai sunt atât de mulți oameni care să mă surprindă plăcut, cu educația și caracterul lor. Se întâmplă ca surprinderea asta să fie în sens opus și să trăiesc mai degrabă dezamăgiri, decât revelații.

Dar chiar și așa, mai descopăr tineri care parcă nu se identifică în niciun fel cu perioada pe care o trăim, venind dintr-o lume a binelui, a onestității, trăind în viață și pe scenă o anume demnitate de la care nu se abat.

Un exemplu în acest sens este Maria Beatrice Băndoiu, o fată de toată isprava, pe care am avut bucuria zilele trecute să o cunosc mai bine, în cadrul unui concert, și dincolo de strălucirea reflectoarelor.

Ei bine, fata aceasta, care este un munte de talent, m-a surprins total. Nu prin calitățile vocale neapărat, care sunt incontestabile și pe care oricum le știam. Nu prin prestanța pe care o afișează când își așază costumul popular sau prin autenticitatea sa, pentru că acestea îi erau oricum carte de vizită, ci mai degrabă prin…”

Cu ce l-a impresionat Maria Beatrice Băndoiu pe FUEGO, aflați numai din editorialul acestuia din numărul 938 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 15 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 938. Atenție: numai câteva dintr-o ofertă consistentă!

  • La 134 de ani de la urcarea poetului național Mihai Eminescu la cer, într-o lume cu siguranță mai bună decât jungla de pe Pământ, împliniți pe 15 iunie, ipoteze tulburătoare și revoltătoare chinuie memoria sa. Cine a ordonat internarea sa la „nebuni”, cine a stabilit tratamentul „otrăvitor” ce i-a curmat destinul aflați numai din revista TAIFASURI 938!
coperta 1 revista Taifasuri 938
Nu ratați revista TAIFASURI 938 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Cele mai răsunătoare achitări ale unor vedete! Celebritățile nu au fost scutite niciodată de scandaluri, acuzații, procese, multe au ajuns la închisoare, multe au fost achitate, pe drept sau spre stupefacția și revolta tuturor. Michael Jackson, Snoop Dog, O.J. Simpson, Robert Downey Jr., Oscar Pistorius, Paris Hilton sau însuși președintele Bill Clinton sunt „cazurile” pe care le găsiți detaliate în revista TAIFASURI 938!
  • Cum au supraviețuit… câinii de la Cernobîl – lecție uluitoare de adaptare în mediul contaminat radioactiv încă după 37 de ani de la teribilul accident nuclear din 1986! Cum a fost oprită emblematica vânătoare de vulpi din Scoția după… 250 de ani! Cum trebuie să acționați în cazul în care cineva a fost… mușcat de un șarpe veninos! Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 938!
  • Locul din România care pare desprins dintr-un basm… japonez, cât de benefic este înotul terapeutic pentru copii cu nevoi speciale, cum acționează telemedicina în epilepsie, cum poate utilizarea internetului să reducă riscul de demență la vârstnici, cum scăpați de mentalitatea de a cumpăra doar produse ieftine, aflați numai din revista TAIFASURI 938!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete fastuoase de la finaliștii „Oscarurilor gastronomice”! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 938!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 938 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 15 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române! Este foarte simplu și nu vă ia mult timp.

ADVERTISEMENT

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT