Life

A apărut revista Taifasuri 937! Adrian Pintea, ochii care nu se uită… amintiri cutremurătoare… care nu se uită… Editorial Fuego. Vedete! Rețete!! Horoscop!!! Concurs!!!!

Exclusiv în revista Taifasuri 937: amintiri cutremurătoare din viața tragic de scurtă a marelui actor Adrian Pintea. Editorial Fuego, religie, rețete inedite, horoscop, concurs!
08.06.2023 | 11:00
A aparut revista Taifasuri 937 Adrian Pintea ochii care nu se uita amintiri cutremuratoare care nu se uita Editorial Fuego Vedete Retete Horoscop Concurs
A apărut revista Taifasuri 937! Adrian Pintea, ochii care nu se uită... amintiri cutremurătoare... care nu se uită... Editorial Fuego. Vedete! Rețete!! Horoscop!!! Concurs!!!!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 937! Cu amintiri cutremurătoare din viața tragic de scurtă a marelui actor Adrian Pintea… Ochii care nu se uită… Ochii care nu se mai uită… Cu un nou editorial FUEGO. Cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu evlavie și religie, cu horoscop și concurs. Pe scurt, revista TAIFASURI 937!

A apărut revista TAIFASURI 937! Adrian Pintea, ochii care nu se uită… amintiri cutremurătoare… care nu se uită… Plus editorial Fuego, farmacia verde, religie, vedete, rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul-manifest al lui FUEGO din revista TAIFASURI 937 despre… faptă și răsplată!

„În viață ne asumăm fiecare acțiune pe care o întreprindem. Nu există hazard, nu există impuls, există doar alegeri pe care le facem, conștient sau inconștient. Suntem un produs al fiecărui moment în care ne decidem să facem niște mișcări. Oricât de tare am vrea ulterior să întoarcem timpul poate, nu mai e cu putință.

Poate și de asta e necesară mai multă asumare printre oameni, pentru că mulți se tem de repercusiuni, de consecințe, ascunzându-se mereu sub nevinovatul pretext al „sentimentelor”!

Nu este așa, dragii mei! Și sentimentele au minte și izvorăsc de undeva, sunt hrănite, sunt alimentate, sunt duse la un alt nivel conștient. Apoi mai e ceva ce oamenii uită cu desăvârșire să facă atunci când poate greșesc…”

Ce uită oamenii să dacă atunci când greșesc, aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 937 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 8 iunie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 937. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Adrian Pintea… „Ochi. Suflet. Multe cărți. Enorm talent. Melancolie cât încape. Cultură la fel”, îi aduce un omagiu trist amintirii dureroase Oana Pellea. Adrian Pintea… Transmitea prin privire mai multă emoție decât prin orice cuvânt rostit… După 16 ani de la plecare pe scena Raiului, revista TAIFASURI 937 vă dezvăluie momente esențiale din viața sa tragic de scurtă… Primele versuri, în școala generală… Primele proze, în liceu… Primul rol pe scenă, primul rol pe marele ecran… Iubire sa pentru cai și pentru muzică… Iubirile sale, de la o altă legendă a teatrului românesc, Irina Petrescu, mai mare cu 13 ani, la „karmica” vindecătoare de trup și suflet Lavinia Tatomir, cu 27 de ani mai tânără… Toate trăite cu patima alesului dăruit de Dumnezeu cu har sfânt… Citiți, amintiți-vă și lăsați liberă lacrima din colțul ochilor… „Ochi. Suflet. Melancolie cât încape”Adrian Pintea…
coperta 1 revista Taifasuri 937
NU ratați revista TAIFASURI 937 pentru că nici nu știți ce pierdeți!
  • Cum a reușit celebra Martha Stewart, legendă a televiziunii americane, scriitoare, femeie de afaceri să apară pe coperta celebrei reviste „Sport Illustrated” în costum de baie la… 81 de ani, și să lase cu gura căscată întregi generații din urma sa, aflați numai din revista TAIFASURI 937!
  • De la monumente la comori… adevărate tezaure, de fapt… au fost descoperite de câini excepționali. Aflați-le poveștile uimitoare, incredibile dar adevărate, numai din revista TAIFASURI 937!
  • Cele mai izolate comunități de pe Pământ, în contradicție totală cu uriașele aglomerări urbane, adevărate „stupuri umane”, nu numai că se simt bine așa, dar nu și-ar schimba statutul pentru nimic în lume! Aflați-le locurile și obiceiurile numai din revista TAIFASURI 937!
  • Știți ce sunt „sapiosexualii”? Sau cum să răcoriți casa fără aer condiționat? Sau ce legume conțin cele mai multe pesticide? Sau ce sunt produsele de îngrijire corporală din… praf și pulbere? Sau cum acționează măștile cu… lumini LED? Aflați toate acestea din revista TAIFASURI 937!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete speciale cu miere, PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 937!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 937 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 8 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

CONCURS! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă pe vremea asta schimbătoare, de iarnă-primăvară, bântuită de viroze pulmonare, ba chiar și de reminiscențe încăpățânate ale ciudatului virus COVID-19, care nu ne lasă când credeam că am scăpat de nebunie-pandemie… ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

ADVERTISEMENT

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT