Life

A apărut revista Taifasuri 934! Interviu exclusiv cu frumoasa Feli, „Adele a noastră”. Editorial Fuego. Religie. Rețete! Horoscop!! Concurs!!!

Exclusiv în revista Taifasuri 934: amplu interviu exclusiv cu frumoasa de mare succes Feli, „Adele a noastră”. Editorial Fuego, religie, rețete inedite, horoscop, concurs!
18.05.2023 | 08:59
A aparut revista Taifasuri 934 Interviu exclusiv cu frumoasa Feli Adele a noastra Editorial Fuego Religie Retete Horoscop Concurs
A apărut revista Taifasuri 934! Interviu exclusiv cu frumoasa Feli, „Adele a noastră”. Editorial Fuego. Religie. Rețete! Horoscop!! Concurs!!!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 934! Cu un amplu interviu, în exclusivitate, cu frumoasa de mare succes Feli, supranumită „Adele”. Cu un nou editorial FUEGO. Cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu religie, evident cu horoscop și concurs. Pe scurt, revista TAIFASURI 934!

A apărut revista Taifasuri 934! Interviu exclusiv cu frumoasa Feli, „Adele a noastră”. Plus editorial Fuego, farmacia verde, religie, rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 934 despre… amintiri!

„Nu sunt de felul meu un om nostalgic și nu-mi place să trăiesc în trecut. Merg pe premisa unei vieți trăite cu gândul la ce va urma, la ce am de făcut, la cum să devin mai bun și să evoluez, fără să rămân blocat în alte perioade mai mult sau mai puțin fericite ale vieții mele.

Dar chiar și așa, mă reîntorc mereu cu drag la amintiri. Consider că noi oamenii, fără amintiri, am fi ca niște epave, care se duc către larg, dar care uită să mai acosteze din când în când, pentru alimentarea cu puțin combustibil și pentru merinde.

Amintirile nu înseamnă tristețe sau durere, nu înseamnă rememorarea unui timp care a lăsat urme nefaste, ci înseamnă…”

Ce înseamnă amintirile pentru FUEGO aflați numai din editorialul său din numărul 934 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 18 mai la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 934. Atenție: numai câteva dintr-o super-ofertă consistentă!

  • Amplu interviu cu frumoasa Feli, nu numai frumoasă, dar și talentată, sensibilă și puternică în același timp.  Voce inconfundabilă, de mare succes la public, care a poreclit-o „Adele”, comparația cu celebra cântăreață, compozitoare și textieră britanică onorând cariera începută în Sebeșul natal cu o… rugăciune cântată la serbarea școlară din clasa a V-a. Cum a ajuns fetița din Sebeș… „Adele”, aflați numai din revista TAIFASURI 934!
coperta 1 revista Taifasuri 934
Nu ratați revista TAIFASURI 934 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Paternitatea la… senectute, o experiență copleșitoare! Eveniment rar, cu dezavantaje, dar, n-o să credeți dacă nu citiți, și cu avantaje. Toate riscurile și toate beneficiile procreării la vârste înaintate – celebrul actor Robert De Niro doar ce a devenit tată la 79 de ani – le puteți afla numai din revista TAIFASURI 934!
  • Șahul, materie alături de română și matematică în școli! Federația Română de Șah și-a lansat proiectul național „Educație prin șah” și a anunțat că „sportul minții” va putea fi studiat ca materie opțională de orice copil din ciclul primar. Care sunt beneficiile pentru învățării șahului de la vârste fragede, care sunt etapele până la implementarea acestui proiect curajos aflați numai din revista TAIFASURI 934!
  • Vedete care au slăbit nu câteva kilograme, ci zeci de kilograme! Adele, că tot am amintit de ea, Christina Aguilera, Shonda Rhimes, Jessica Simpson, John Goodman sunt doar câteva dintre celebritățile care au câștigat lupta cu surplusul de greutate. Aflați cum au reușit din revista TAIFASURI 934!
  • Care este povestea celor 7 sfinte împărătese din calendarul ortodox, ce piesă clasică de îmbrăcăminte domină moda masculină în 2023, cât de adânc a pătruns tehnologia oamenilor în lumea dragelor animale de companie, ce este periculoasa demență… digitală, cum puteți să reduceți glicemia și să preîntâmpinați perfidul diabet prin post intermitent combinat cu exerciții fizice, rețete simple cu coajă de portocală pentru un ten perfect – toate eceste subiecte le găsiți numai în revista TAIFASURI 934!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete inedite culese din vestitul, vastul și pitorescul bazar din Istanbul! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 934!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 934 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 18 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

CONCURS! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă pe vremea asta schimbătoare, de iarnă-primăvară, bântuită de viroze pulmonare, ba chiar și de reminiscențe încăpățânate ale ciudatului virus COVID-19, care nu ne lasă când credeam că am scăpat de nebunie-pandemie… ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

ADVERTISEMENT

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT