Life

A apărut revista Taifasuri 936! Superba Majda dezvăluie secretele unei vieți în care a fost… bună la toate! Editorial Fuego. Vedete! Rețete!! Horoscop!!! Concurs!!!!

Exclusiv în revista Taifasuri 936: Superba Majda dezvăluie secretele unei vieți în care a fost... bună la toate! Editorial Fuego, religie, rețete inedite, horoscop, concurs!
01.06.2023 | 09:51
A aparut revista Taifasuri 936 Superba Majda dezvaluie secretele unei vieti in care a fost buna la toate Editorial Fuego Vedete Retete Horoscop Concurs
A apărut revista Taifasuri 936! Superba Majda dezvăluie secretele unei vieți în care a fost... bună la toate! Editorial Fuego. Vedete! Rețete!! Horoscop!!! Concurs!!!!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 936! Cu un super-interviu în care superba Majda Aboulumosha dezvăluie secretele unei vieți în care a fost… bună la toate! Cu un nou editorial FUEGO. Cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu evlavie și religie, cu horoscop și concurs. Pe scurt, revista TAIFASURI 936!

A apărut revista TAIFASURI 936! Superba Majda dezvăluie secretele unei vieți în care a fost… bună la toate! Plus editorial Fuego, farmacia verde, religie, vedete, rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul-manifest al lui FUEGO din revista TAIFASURI 936 despre visuri. Atenție: visuri, nu vise!

„A visa nu e neapărat ceva destinat unei anume categorii de oameni. Unii așa cred, că visătorii sunt mereu cu mintea prin nori, că nu au suficientă rațiune, că sunt multe prea romantici și că trăiesc într-o lume imaginară.

Nimic mai fals! Visatul este gratuit, este la îndemâna oricui și este cel mai bun și mai important stimulent din viețile oamenilor. Dacă visezi ceva, la ceva, atunci cu siguranță vei lupta mai mult și vei fi mai determinat să ajungi măcar la 5% din îndeplinirea visului tău.

Visurile sunt o apă bună pentru suflet, sunt o planificare cu statut boem a vieții noastre. Mă refer la visurile palpabile, cele pe care le putem avea, ne sunt la îndemână și le putem realiza.

Cred că multora le este teamă să caute această visare. Și nu mă refer la cai verzi pe pereți. Mă refer la visuri care…”

La ce visuri se referă FUEGO aflați numai din editorialul său din numărul 936 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 1 iunie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 936. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Frumoasă, talentată, curajoasă, ambițioasă, fascinanta Majda Aboulumosha le-a făcut pe toate: actriță în telenovele, concurentă în reality-show-uri, prezentatoare de emisiuni radio și tv, acum… gătește la ProTV, în cadrul bine-cunoscutului matinal „Vorbește lumea” și este vocea caldă de la Acasă Gold. O prezență exotică și captivantă, „Majda cea bună la toate” dezvăluie exclusiv în revista TAIFASURI 936 secretele reușitelor sale într-o viață care nu a răsfățat-o mereu…
coperta 1 revista Taifasuri 936 cu Majda Aboulumosha
Nu ratați revista TAIFASURI 936 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Uluitoarele încrucișări de animale – leul-jaguar Jaglion, ursul Grizzly polar Grolar, pisica-tigru Savannah, lama-cămilă Cama, capra-oaie Geep, zebra-măgar Zonkey – cu care oamenii de știință încearcă să îmbunătățească speciile care-și slăbesc linia evolutivă sau create, incredibil și inconștient, doar pentru controversate scopuri de… amuzament, le puteți afla „evoluțiile” din revista TAIFASURI 936.
  • Scrisori care au schimbat… cursul istoriei! Mary Stuart, regina Scoției decapitată la ordinul reginei Elisabeta I a Angliei, Abraham Lincoln, Charles Darwin, Martin Luther King, Iuri Vladimirovici Andropov, Adolf Hitler sunt nume implicate în poveștile unor scrisori celebre. Aflați-le din revista TAIFASURI 936!
  • Inteligența artificială creează chipurile de azi ale vedetelor… plecate demult la Dumnezeu! Cum ar fi arătat Marilyn Monroe, Prințesa Diana, Freddie Mercury, Michael Jackson, Prince, Janis Joplin sau Heath Ledger, vedeți în revista TAIFASURI 936!
  • Cum să vă creați acasă un colț de rugăciune! Femeia care nu… simte durerea, studiată pentru elaborarea de noi analgezice! Alimentele bogate în potasiu care reduc riscul de boli cardiovasculare! Locurile surprinzătoare în care poate să apară una dintre cele mai ucigătoare boli:  cancerul de piele! Maderoterapia, metoda simplă care elimină… celulita! Sunt doar câteva alte subiecte pe care le puteți citi în revista TAIFASURI 936!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete pentru prăjituri de casă mai… sănătoase, PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 936!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 936 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 1 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

CONCURS! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă pe vremea asta schimbătoare, de iarnă-primăvară, bântuită de viroze pulmonare, ba chiar și de reminiscențe încăpățânate ale ciudatului virus COVID-19, care nu ne lasă când credeam că am scăpat de nebunie-pandemie… ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la "taxa pe darul de nuntă". Ciolacu explică impozitul de 70% pe veniturile nejustificate
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei...
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei de la omul de afaceri care l-a denunțat
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui”...
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui” în actualul sezon
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate...
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate juca un rol de lider în UE” | EXCLUSIV
PEDEAPSĂ ANULATĂ pentru Simona Halep?! Anunț uriaș despre verdictul TAS
PEDEAPSĂ ANULATĂ pentru Simona Halep?! Anunț uriaș despre verdictul TAS
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura...
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura femeie care nu are dreptul să poarte costum de baie”
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000...
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a devenit virală pe rețelele de socializare
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar...
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar Pescobar jură că nu e nimic între ei: E mâna mea dreaptă!
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?