Life

A apărut revista Taifasuri 908! Interviu-eveniment cu „zâna tradițiilor”, Steliana Sima! Plus CD în premieră! Editorial Fuego! Rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 908: interviu cu „zâna tradițiilor”, îndrăgita Steliana Sima! Plus CD în premieră! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
10.11.2022 | 12:46
A aparut revista Taifasuri 908 Interviueveniment cu zana traditiilor Steliana Sima Plus CD in premiera Editorial Fuego Retete horoscop concurs
Revista Taifasuri 908! Interviu-eveniment cu „zâna tradițiilor”, îndrăgita Steliana Sima! Plus CD în premieră! Editorial Fuego! Rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO! Cu un interviu-eveniment cu „zâna tradițiilor”, Steliana Sima. Plus un super CD în premieră al îndrăgitei interprete de folclor autentic! Cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop 2022! Numai cu revista TAIFASURI 908!

A apărut revista TAIFASURI 908! Interviu-eveniment cu „zâna tradițiilor”, Steliana Sima! Plus CD în premieră al îndrăgitei interprete de folclor autentic! Editorial Fuego! Rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 908, despre un cuplu exemplar, un cuplu de senzație din lumea muzicii.

ADVERTISEMENT

„Există oameni și colegi în viața mea alături de care fiecare întâlnire e ca o poveste continuă, o istorie pe care o reluăm fix din locul în care am lăsat-o cu ceva vreme în urmă și care rămâne la fel de fascinantă.

Sunt un cuplu exemplar, o lecție despre cum să înveți, în timp, să conviețuiești împreună și să transformi dragostea într-un parteneriat fără roluri, fără învinși și învingători, ci doar cu respect enorm și o iubire care nu are limite.

Cred tare că dacă ar fi mulți așa ca ei, n-ar mai exista divorțuri sau conflicte în cuplu pe lume. Sunt o echipă, o mănușă și dau mereu dovadă de înțelepciune unul față de celălalt”

Despre cine este vorba, artiști foarte cunoscuți și îndrăgiți, aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 908 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 10 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 908. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Un interviu-eveniment cu îndrăgita interpretă a folclorului autentic Steliana Sima! Spune că oricine vrea să o cunoască trebuie să-i asculte cântecele pentru că în ele se confesează. S-a confesat și în revista TAIFASURI 908, unde și-a dezvăluit „culisele” carierei de succes, dar și ale unei vieți frumoase, în care a atins „nivelul” de… bunică! La câți ani, aflați din revista TAIFASURI 908!
ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 908
Amplu interviu cu îndrăgita interpretă de folclor autentic Steliana Sima, în exclusivitate în revista TAIFASURI 908! Plus CD în premieră!
  • O nouă „lecție” a „antrenoarei de viață”, ca să nu-i spunem, cosmopolit, „life-coach”, Cătălina Tăgârță, care ne învață cum să prioritizăm activitățile zilnice pentru a avea timp și pentru sufletul nostru. Sfaturile sale și… matricea Eisenhower de planificare zilnică a activităților le găsiți numai în revista TAIFASURI 908!
  • Atenție mare la impactul psihologic și emoțional generat de mutarea într-o casă nouă! Aflați din revista TAIFASURI 908 cum să diminuați efectele și cum să treceți cât mai repede și ușor peste acest inconvenient, ca să vă bucurați total de noul cămin!
  • Îmbucurător sau… înfricoșător, cercetările și inovațiile din domeniul… omului invizibil se depărtează de SF și se apropie tot mai mult de realitate. Unde și cum, aflați din revista TAIFASURI 908!
  • Știți ce este „tehnica Bowen”, benefică în potolirea durerilor de spate? Dar „tehnica Powder” din machiajul profesionist? Sau „gutierele Clear Correct”, transparente spre… invizibile, dar foarte eficiente în corectarea multor anomalii dento-maxilare? Ori unde găsiți un restaurant exclusivist și exclusiv pentru… câini? Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 908!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete de supe și ciorbe ardelenești, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop 2022, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 908!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 908 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 10 noiembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Nu ratați un CD în premieră al îndrăgitei Steliana Sima! „Îmi văzui băiatul mire”, în exclusivitate cu revista TAIFASURI 908!

NUMAI împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi cel mai recent CD al Stelianei Sima, cu melodii în premieră care vă vor mângâia sufletul.

„Îmi văzui băiatul mire” se bucură prin cânt Steliana Sima. Și vă poate bucura și pe dumneavoastră, iubitori de folclor autentic, dacă, foarte simplu, cumpărați revista TAIFASURI 908! Tiraj limitat!

CD Steliana Sima
Nu ratați cel mai recent un CD al Stelianei Sima, cu multe cântece în premieră! Numai cu revista TAIFASURI!

Atenție! Cereți CD-ul vânzătorului dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 908. Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48. Audiție plăcută!

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE! Un nou concurs vă așteaptă să-l câștigatți în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 903!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă cât mai bântuie ciudatul coronavirus (mult prea… „mondial”) COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT