Life

Număr nou al revistei Taifasuri! Aflați unde și-au petrecut Sărbătorile vedetele din showbiz! Poze fabuloase din destinații de milioane! Editorial Fuego, rețete, horoscop, concurs nou!

Exclusiv în revista TAIFASURI: editorial Fuego, poze fabuloase și povești de vis cu vedetele din showbiz în destinațiile de milioane în care și-au petrecut Sărbătorile! Rețete, horoscop, concurs nou, surprize!
20.01.2022 | 08:55
Numar nou al revistei Taifasuri Aflati unde siau petrecut Sarbatorile vedetele din showbiz Poze fabuloase din destinatii de milioane Editorial Fuego retete horoscop concurs nou
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un nou concurs cu premii de dus în… vacanță!

A apărut revista TAIFASURI 166! Aflați unde și-au petrecut Sărbătorile vedetele din showbiz! Destinații de milioane, poze fabuloase, povești de vis! Editorial Fuego, rețete, horoscop, concurs nou, surprize!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 866, despre… suflet! Începutul și sfârșitul a toate.

„N-am mai povestit de multă vreme despre suflet. Al vostru ce face, cum e? Când v-ați uitat ultima oară cu atenție la el și i-ați acordat câteva clipe de atenție?”

ADVERTISEMENT

„ Cu toții avem un set de griji pe care-l cărăm după noi, avem necazuri, trăiri și neliniști, dar multe dintre astea se cauzează și faptului că n-avem puțină grijă de suflet, de ce îi oferim, de dragostea pe care o putem pune la pachet pentru el”

„Sufletele noastre sunt emoții. Au nevoie de apă bună ca să crească, ca să-și găsească liniște și alinare, au nevoie de atenție și poate cel mai important, au nevoie de acea Sinceritate Necondiționată, cu «S» și «N» mare”

ADVERTISEMENT

„Atât timp cât nu vom recunoaște ce nevoi avem, ce ne împlinește, ce ne deranjează la alții, care-i bucuria supremă, cum ne face rău cineva, cum putem îndrepta asta, niciodată sufletul nostru nu se va oglindi într-un adevăr”

Cum spune FUEGO că a rezolvat problema cu sufletul său, ce face în continuare pentru a se menține împăcat cu sine, aflați numai din editorialul său din numărul 866 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 20 ianuarie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 866

coperta revista Taifasuri

  • Pericolele pe care le ascund botoxul și acidul hialuronic vi le dezvăluie și vi le explică pe larg medicul Iuliana Cîrcu într-un interviu de o sinceritate dură numai în revista TAIFASURI 866!
  • Pentru ce organ vital este grăsimea abdominală un risc major – atenție: indiferent de greutatea corporală! – aflați numai din revista TAIFASURI 866!
  • Aveți mare grijă: apariția depresiei înaintea vârstei de 60 de ani crește semnificativ pericolul de a dezvolta tulburări psihice grave, cum ar fi demența senilă sau Alzheimer! Aflați cum puteți să vă protejați de la psihologul Liviu Elefterie, dintr-un interviu aflat numai în revista TAIFASURI 866!
  • Celebrități cu… diformități! Aflați numai din revista TAIFASURI ce defecte fizice au celebrități perfecte precum Mark Walberg, Denzel Washington, Forest Whitaker sau Owen Wilson!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete speciale cu carne de… struț, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 866!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 866 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 20 ianuarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Concurs nou în revista TAIFASURI! La TAIFASURI… în vacanță! Abonează-te ca să nu ratezi șansa!

ATENȚIE! A început un nou concurs de vis în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 866!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT