Life

Revista Taifasuri 952! Ileana Sărăroiu, legenda morții fulgerătoare! Editorial Fuego! CD de colecție! Religie, vedete, rețete, horoscop!

Revista Taifasuri 952: Ileana Sărăroiu, povestea unei cariere fulminante și legenda unei morți neașteptate! Editorial Fuego, CD de colecție, religie, vedete, rețete, horoscop.
21.09.2023 | 10:34
Revista Taifasuri 952 Ileana Sararoiu legenda mortii fulgeratoare Editorial Fuego CD de colectie Religie vedete retete horoscop
Revista Taifasuri 952! Ileana Sărăroiu, legenda morții fulgerătoare! Editorial Fuego! CD de colecție! Religie, vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 952! Cu povestea impresionantă carierei fulminante și a unei morți neașteptate care a născut o legendă macabră: Ileana Sărăroiu! Cu un nou editorial FUEGO! Cu secrete de vedete! Cu noi proceduri medicale! Cu rețete inedite din farmacia verde! Cu evlavie și religie! Cu dezvăluiri istorice! Cu horoscop! Cu agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! Cu un CD de colecție! Pe scurt, revista TAIFASURI 952!

A apărut revista TAIFASURI 952! Ileana Sărăroiu, povestea unei cariere fulminante și legenda unei morți fulgerătoare! Editorial Fuego, secrete de vedete, evlavie și religie, dezvăluiri istorice, rețete inedite, horoscop, matrimoniale! CD de colecție și… suflet!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex și complet, cântă, compune melodii și versuri, pictează, promovează folclorul autentic prin spectacole grandioase, cu mai vedete ale muzicii noastre mioritice.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 952 despre educație, un subiect amplu și… spinos!

ADVERTISEMENT

Educația nu e ceva care să vină pe o rază dimineața, nu e destin, nu ține de providență și nu se face pe butuci. Educația este un cumul ce ține de familie, de propria persoană, de mediu, de prieteni, de cărți citite, de lucruri urmărite, de anii de acasă, de anii de școală și poate cel mai important, educația merge mână în mână cu ceea ce numim generic caracter.

Mulți nu prea mai au educație sau nu știu ce este aia. Alții așteaptă minuni de la stat, de la televizor, de la muzică, de la nu știu ce erou salvator, uitând că de fapt baza e în familie și la școală. Tinerii se educă prin valori.

Cineva spunea recent, un puști imberb cu pretenții de mare star, că societatea asta românească…

Cum vede FUEGO acest subiect atât de important și ce este convins că ar trebui făcut pentru îmbunătățirea deficitului de educație din societatea noastră, aflați numai din editorialul său din numărul 952 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 21 septembrie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte incitante vă oferă TAIFASURI 952. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Ileana Sărăroiu este un nume uriaș al culturii românești, o artistă totală, iubită de milioane de români, plecată mult, mult prea repede din lumea care îi construise un adevărat piedestal de admirație și apreciere. Povestea carierei sale fulminante și a morții fulgerătoare, practic în mijlocul oamenilor care o adorau și care a creat o legendă, din păcate macabră, vă este oferită, în detaliu, de revista TAIFASURI 952!

ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 952, Ileana Sararoiu
NU ratați revista TAIFASURI 952 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Prietenia este, fără doar și poate, o componentă esențială a vieții. Care influențează major și sănătatea noastră fizică, nu numai psihică. Cum acționează asupra tensiunii arteriale, asupra sistemului imunitar, asupra greutății atât de rebele la majoritatea dintre noi, asupra oboselii cronice sau diabetului, aflați numai din revista TAIFASURI 952!

Cele mai bizare motive de… procese în instanță! De la o cafea prea… fierbinte la drepturile de autor ale unei… maimuțe! Aflați și alte ciudățenii de prin tribunale numai din revista TAIFASURI 952!

ADVERTISEMENT

Celebritatea naște… inspirație! Aflați din revista TAIFASURI 952 care sunt cele mai exotice specii necuvântătoare „botezate” după… celebrități! Musca Beyonce, viespea Lady Gaga, șarpele Harrison Ford, păianjenul Barack Obama, molia Donald Trump – le găsiți pe toate în revista TAIFASURI 952!

Știți unde este în România noastră frumoasă Brambura Park și… „Casa cu susul în jos”? Dar ce destinații de vis aveți la îndemână în… Europa de Est în această toamnă? Ce este… „dieta de 3 ore”? Sau cum revoluționează îngrijirea sănătății… inteligența artificială? Cu ce înlocuiesc miresele Generației Z… rochia albă de mireasă și „Marșul nupțial”? Sau ce este rochia… „de ceai”, vedeta sezonului? De ce sărută creștinii ortodocși… icoanele? Aflați toate acestea din revista TAIFASURI 952!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete ale chef-ului Jose Andres! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 952!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 952 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 21 septembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Nu uitați surpriza TAIFASURI: CD de colecție! Și suflet!

Da, CD de colecție! Și suflet! Cel mai recent album al îndrăgitului interpret de folclor autentic Georgel Nucă: „Doamne, rău m-ai blestemat”. Numai cu revista TAIFASURI 952! Atenție, tiraj limitat!

Cereți vânzătorul CD-ul dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 952! Reclamații la numărul de telefon 031 / 432.69.48.

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT