Life

A apărut revista Taifasuri 887! Interviu zglobiu cu „Gianinuța” din „Las Fierbinți”, frumoasa Anca Dumitra! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 887: editorial Fuego, interviu zglobiu Anca Dumitra, frumoasa, dar „naiva”, elegant spus, „Gianinuța” din „Las Fierbinți”! Horoscop de război, Ucraina, Rusia, Putin. Vedete, rețete, concurs!
16.06.2022 | 09:25
A aparut revista Taifasuri 887 Interviu zglobiu cu Gianinuta din Las Fierbinti frumoasa Anca Dumitra Editorial Fuego Secrete de vedete retete horoscop concurs
Exclusiv în revista TAIFASURI 887 editorial Fuego, interviu Anca Dumitra, „Gianina” din „Las Fierbinți”! Horoscop de război, Ucraina, Rusia, Putin. Vedete, rețete, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un super-concurs cu premii de dus în… vacanță! Numai în revista TAIFASURI 887!

A apărut revista TAIFASURI 887! Interviu zglobiu cu „Gianinuța” din „Las Fierbinți”, frumoasa Anca Dumitra! Editorial Fuego! Horoscop de război, Ucraina, Rusia, Putin. Vedete, rețete, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 887, cu suflet despre… suflet!

„Sufletul nostru răzbate de multe ori dincolo de orice obstacol care-i apare în cale. Am fost mereu uimit de puterea noastră, a oamenilor, de regenerare, de felul în care alegem să ne revenim și să regăsim motorul care să facă să continue întregul maraton”

„Suntem ca o carte deschisă pe care n-ai cum să nu o citești, pe care vin mereu și pleacă tot felul de catrene, dar care-și păstrează imprimată, cu litere mici, doar ce o definește și ce i-ar așeza ulterior în descriere o amplă și frumoasă căldură”

„M-am gândit să vă vorbesc despre suflet. Mulți încadrează acest concept într-o fabulație și cred ei foarte tare că mintea este cea care dictează și că rațiunea nu are nicio legătură cu simțirea și cu emoția pe care sufletul nostru o produce ori de câte ori iubește, trăiește, crește, moare puțin câte puțin. Eronat! Sufletul este…”

Ce este sufletul în concepția lui FUEGO, prin ce a trecut sufletul său până la starea actuală, care este aceasta, aflați numai din editorialul său din numărul 887 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 16 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 887

  • Un interviu zglobiu cu Anca Dumitra, „naiva”, elegant spus, Gianinuța din serialul-oglindă al societății românești, „Las Fierbinți”. Tânără, frumoasă și debordând de talentat, Ancuța Gianinuța a intrat în inimile multor români. Cum s-a dus la castingul pentru „Las Fierbinți”, cum a ajutat-o regretata Stela Popescu, cine este iubitul ei discret, aflați numai din revista TAIFASURI 887!

coperta revista Taifasuri 887

  • Războiul din Ucraina din perspectiva astrologiei japoneze. Un cunoscut numerolog avertizează asupra nenorocirii ce vine de la Est, din Rusia lui Putin. Aflați numai din revista TAIFASURI 887 care va fi cea mai periculoasă lună din 2022!
  • Bradley Cooper, un… „Maestro” al transformărilor! Superstarul hollywoodian se „adaptează” fizic uluitor pentru rolurile sale, ajungând aproape de nerecunoscut. Vedeți și aflați totul despre cea mai recentă performanță a sa, schimbarea incredibilă a înfățișării într-un film pe care îl și regizează, numai în revista TAIFASURI 887!
  • Fobii ale celebrităților față de… animale! Ce necuvântătoare nu suportă, ca să nu zicem de-a dreptul că le este frică de ele, vedete ca Nicole Kidman, Katie Holmes, Brad Pitt, Justin Timberlake, Orlando Bloom, Eminem sau David Beckham, aflați numai din revista TAIFASURI 887!
  • Disney+, intrare strălucitoare în lumea streamingului din România! Mii de ore de filme, de seriale, de conținut original exclusiv, care nu pot fi vizionate altundeva, disponibile oriunde și oricând. Cum puteți ajunge să le savurați, aflați numai din revista TAIFASURI 887!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete consistente pentru brunch, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 887!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 887 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 16 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Am intrat în ultima lună în care puteți participa la un concurs de vis din revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați din revista TAIFASURI 887!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat, nici acum, când începe a patra rundă de imunizare!!!, contra COVID-19 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai lovește, totuși, ciudatul coronavirus SARS-CoV-2, sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT