Life

Revista Taifasuri 971! O familie la înălțime: Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Editorial Fuego. Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!

Revista Taifasuri 971: Interviu „la dublu” cu Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs.
08.02.2024 | 12:07
Revista Taifasuri 971 O familie la inaltime Monica Davidescu si Aurelian Temisan Editorial Fuego Vedete moda retete horoscop matrimoniale concurs
Revista Taifasuri 971! O familie la înălțime: Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Editorial Fuego. Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 971! Interviu „la dublu” cu un cuplu… la înălțime: Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Editorial FUEGO. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs nou, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 971!

A apărut revista TAIFASURI 971! O familie la înălțime: Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs, premii, bani!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 971 despre speranță, „apă bună pentru suflet”.

Se spune că viața este animată de speranță, de așteptări, de dorințe și de un soi de vise către care tindem. Unii fac asta toată perioada existenței lor, neajungând la un liman. Alții în schimb, și aceștia sunt de apreciat, muncesc, trudesc, pun la bătaie parte din suflet și din ani, pentru a reuși să îndeplinească măcar puțin.

În ambele categorii speranța joacă un rol determinant. Ne place să sperăm. La orice, oricum, în orice formă, crezând cumva că asta ne va ajuta în vreun fel. Ei bine, involuntar, acesta este adevărul.

Oamenii care speră, care se animă permanent de speranța că se va întâmpla ceva, că vor face sau vor cunoaște, sunt cei care au încredere în ei, care reușesc să fie performanți, care văd partea plină a paharului și sunt pozitivi.

Speranța, după cum am mai zis, este ca o apă bună pentru suflet. Fără filtre, fără curățări, ea ajunge să fie…

Ce ajunge speranța să fie aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 971 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 8 februarie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte de mare interes vă oferă revista TAIFASURI 971. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Interviu „la dublu” cu un cuplu… la înălțime, și la propriu, și la figurat: Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Împreună de 30 de ani! Secretele uni mariaj care face „majoratul” în iunie, cum a început dragostea lor, cum împacă un program profesional solicitant cu viața de familie, pe cine moștenește fiica lor de 13 ani, Dora, cum a căzut Monica de pe… scenă, când și cum a refuzat Aurelian să… cânte, cum arată copii lor… patrupezi plus alte și alte aspecte inedite din „istoria” celor doi artiști, într-un interviu exclusiv din revista TAIFASURI 971!

coperta ravista Taifasuri 971 Monica Davidescu si Aurelian Temisan
Nu ratați revista TAIFASURI 971 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți din copertă-n copertă!

Nunțile din 2024 vor fi, cu adevărat, ca-n… povești! 3 zile și 3 nopți! Ce costume se poartă, începând cu… mireasa, ce coafuri trebuie „construite”, ce aranjamente florale trebuie să împodobească „sala de bal”, cu ce începe marea petrecere și cu ce se încheie aflați numai din revista TRAIFASURI 971!

ADVERTISEMENT

Perioada 9 de foc în astrologia chineză anunță expansiunea… inteligenței artificiale! Noua eră Feng Shui în care am intrat aduce schimbări emoționale profunde și oportunități de neratat pentru reconectarea la sine, dar și la energiile superioare. Aflați-le numai din revista TAIFASURI 971!

Atenție mare la rasele de câini nepotrivite pentru… persoanele în vârstă! Luați în calcul când vă alegeți prietenul blănos nivelul de energie al fiecărei rase, nevoile sale zilnice și nu în ultimul rând, mărimea „tovarășului”. Care sunt rasele total contraindicate Seniorilor și de ce, aflați numai din revista TAIFASURI 971!

ADVERTISEMENT

Știți câte „lacăte” are cea mai complexă încuietoare din lume, aflată la ușa sacristiei din biserica fortificată din Biertan? Dar „secretul” slăbirii durabile prin coaching? Ori metodele infailibile pentru combaterea somnolenței matinale? Gesturi extraordinare de celebrare a iubirii, că tot suntem în februarie, luna iubirii?  Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 971!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete din cartea de bucate a cunoscutului actor Robert Downey Jr. pentru hrana… viitorului, care-l menține în formă pe „Iron Man”! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 971!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 971! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 8 februarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

A început un nou concurs marca TAIFASURI! Aflați cum puteți participa!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori!” este noul concurs al revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 971, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 8 februarie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 971!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 971 al revistei TAIFASURI! Este joi, este revista TAIFASURI, este excelență, este câștig pe toate planurile!

ADVERTISEMENT