Life

Revista Taifasuri 943! „Bunica” Monica Ghiuță, viața din spatele scenei. Editorial Fuego, religie, rețete, horoscop!

Revista Taifasuri 943: Dor de „Bunica”. „Bunica” Monica. Monica Ghiuță. Viața din spatele scenei și ecranului. Editorial Fuego, secrete de vedete, religie, rețete, horoscop!
20.07.2023 | 10:44
Revista Taifasuri 943 Bunica Monica Ghiuta viata din spatele scenei Editorial Fuego religie retete horoscop
Revista Taifasuri 943: Dor de „Bunica”. „Bunica” Monica. Monica Ghiuță. Viața din spatele scenei și ecranului. Editorial Fuego, secrete de vedete, religie, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 943! Aflați totul despre viața frumoasei și delicatei actrițe Monica Ghiuță din spatele scenei și ecranului. De ce i se spunea… „Bunica”! Un nou editorial FUEGO. Noi rețete – și medicale, și culinare! -, farmacia verde, evlavie și religie, horoscop. Pe scurt, revista TAIFASURI 943!

A apărut revista TAIFASURI 943! Dor de „Bunica”. „Bunica” Monica. Monica Ghiuță. Viața din spatele scenei și ecranului. Editorial Fuego, secrete de vedete, religie, rețete, horoscop!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 943 despre Silvia Macrea, personalitate culturală marcantă a Sibiului.

„V-am mai spus, dragii mei, că există oameni în țara aceasta care mută munții, la propriu, cu activitatea lor. Oameni admirabili, pe care eu îi respect și care mă uimesc cu puterea lor de a transforma comunități, de a face evenimente, de a așeza lucrurile și a făuri frumosul.

Un astfel de exemplu este minunata Silvia Macrea de la Sibiu, personalitate marcantă, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul-Junii” Sibiu, coregraf cu experiență și omul din spatele brandului de țară „Cindrelul-Junii Sibiului”.

Sunt impresionat de stilul său de lucru. Credeți-mă, nu stă o clipă locului, este…”

Ce este Silvia Macrea în viziunea lui FUEGO, aflați numai din editorialul său din numărul 943 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 20 iulie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 943. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Monica Ghiuță a fost o actriță frumoasă, delicată, cu un farmec aparte. Un nume de referință al scenei și ecranului. Voia să se facă doctoriță, dar a dat examen la Teatru. A câta oară a reușit, care a fost dragostea secretă a vieții sale, cum a devenit… „Bunica”, aflați numai din revista TAIFASURI 943!
coperta revista Taifasuri 943
Nu ratați revista TAIFASURI 943 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Atenție! Consumul de alimente înainte de culcare afectează calitatea somnului și procesul de digestie! Când putem mânca ultima masă a zilei, ce trebuie să conțină și, mai ales, cât, aflați de la nutriționista Cristiana Popa, numai din revista TAIFASURI 943!
  • „Prințesa pop” Kylie Minogue dezvăluie în revista TAIFASURI 943 cum reușește să-și păstreze o siluetă de vis la 55 de ani. Mersul pe jos este numai unul dintre „secrete”. Aflați-le pe celelalte din revista TAIFASURI 943!
  • Insolația este una dintre cele mai frecvente afecțiuni în timpul verii nu numai la oameni, ci și la… câini! Aflați cum puteți evita acest pericol și pleiada de neplăceri aferentă din sfaturile date, în exclusivitate, de medicul veterinar Elena Bonea în revista TAIFASURI 943!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete inedite de supe „de casă”!  PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 943!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 943 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 20 iulie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

ADVERTISEMENT

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT