Life

Revista Taifasuri 942! Iubirea care „a ales nemărginirea”: Mirela și Cornel Fugaru. Editorial Fuego, religie, rețete, horoscop!

Revista Taifasuri 942: Povestea lui Cornel Fugaru, pioner al rock-ului în anii ’60 și marea sa iubire, Mirela. Editorial Fuego, farmacia verde, vedete, religie, rețete, horoscop!
13.07.2023 | 10:29
Revista Taifasuri 942 Iubirea care a ales nemarginirea Mirela si Cornel Fugaru Editorial Fuego religie retete horoscop
Revista Taifasuri 942! Iubirea care „a ales nemărginirea”: Mirela și Cornel Fugaru. Editorial Fuego, religie, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 942! Povestea lui Cornel Fugaru, pioner al rock-ului în România anilor ’60 și iubirea nemărginită decât de moarte cu Mirela Voiculescu. Un nou editorial FUEGO. Noi rețete – și medicale, și culinare! -, farmacia verde, evlavie și religie, horoscop. Pe scurt, revista TAIFASURI 942!

A apărut revista TAIFASURI 942! Iubirea care „a ales nemărginirea”: Mirela și Cornel Fugaru. Editorial Fuego, farmacia verde, religie, vedete, rețete, horoscop!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 942 despre spinoasa problemă a asumării faptelor.

„Așa e construită viață încât vrem, nu vrem, trebuie să ne asumăm repercusiunile acțiunilor noastre. Știu că mulți se ascund după deget, încercând să-și construiască propriul adevăr, în care cred.

Ei bine nu, de multe ori, realitatea este diferită față de cea pe care o conturăm noi și credem cu ardoare în ea. Realitatea are în ea și versiunea celorlalți, are consecințele a ce suntem și a tuturor alegerilor noastre. Nu se poate, involuntar, să spunem că are cineva, ceva cu noi, dacă noi suntem cauza, sursa acelui ceva.

Astfel, e nevoie de asumare. E nevoie să știm că dacă facem alegeri, dacă spunem sau nu spunem, dacă luăm decizii, dacă ne lăsăm duși de val, dacă nu ascultăm, rănim, lovim, uităm, ignorăm, trebuie să fim capabili să…”

De ce trebuie să fim capabili ca să ne asumăm faptele aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 942 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 13 iulie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 942. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Cornel Fugaru a fost un pioner al rock-ului în România anilor 1960. Muzician complet, de la compozitor la interpret, în viața căruia muzica și dragostea au mers mână în mână. Povestea iubirii sale care „a ales nemărginirea”, cum „spunea” unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale, povestea iubirii sale cu Mirela Voiculescu, devenită doamna Fugaru, și alte aspecte inedite din viața sa prea scurtă, aflați-le numai din revista TAIFASURI 942!
coperta 1 revista Taifasuri 942
Nu ratați revista TAIFASURI 942 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Știți cum să vă dezvoltați cariera? Cum să aveți succes fără să fiți un „vânzător” înnăscut? Pentru că vânzările sunt esențiale în orice afacere de succes. Produsele diferă de la zarzavaturile din piață la ideile geniale pentru medicația cancerului sau zborul pe alte planete. Aflați secretele succesului de la life-coach-ul Cătălina Tăgârță, exclusiv din revista TAIFASURI 942!
  • Neașteptatele beneficii ale deținerii unui animal de companie asupra migrenelor și convoiului de neplăceri asociate. Ce hormon periculos scade o simplă plimbare cu câinele, ce valori interne de risc reduce simplul mângâiat al pisicii, ce aspect esențial de zi cu zi și noapte de noapte din viața noastră favorizează prezența prietenilor necuvântători, aflați numai din revista TAIFASURI 942!
  • Haideți la TAIFASURI în jurul lumii! Haideți să aflați adevărul istoric despre „legenda lui Zorro”! Haideți în vizită prin… cimitire istorice, cimitire neobișnuite, adevărate muzee în aer liber! Haideți printre delfini, balene și… alge ca să le aflați problemele și soluțiile acestora! Haideți să citiți toate acestea numai în revista TAIFASURI 942!
  • Totul despre pudra de proteine. Și despre îngrijirea tenului sensibil. Și despre soluțiile contra problemelor digestive care apar vara. Și despre marea senzație a modei de vară 2023. Totul despre toate acestea, numai în revista TAIFASURI 942!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete-surpriză de tartine! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 942!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 942 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 13 iulie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

ADVERTISEMENT

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Dezlegare la pește și vin. Somon cu legume și sos roșu
Dezlegare la pește și vin. Somon cu legume și sos roșu
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română