Life

A apărut revista Taifasuri 928! Interviuri explozive cu Shurubel, Lili și Bogdan, despre care tot „Vorbește lumea”! Editorial Fuego. Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Revista Taifasuri 928: „Vorbește lumea” despre Shurubel , Lili Sandu și Bogdan Cuidoiu. Interviuri explozive! Editorial Fuego. Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
06.04.2023 | 18:58
A aparut revista Taifasuri 928 Interviuri explozive cu Shurubel Lili si Bogdan despre care tot Vorbeste lumea Editorial Fuego Secrete de vedete retete horoscop concurs
A apărut revista Taifasuri 928! Interviuri explozive cu Shurubel, Lili și Bogdan, despre care tot „Vorbește lumea”! Editorial Fuego. Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 928! „Vorbește lumea” despre succesul lui Shurubel Andrei Lăcătuș, Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu. A vorbit și revista TAIFASURI! În 3 interviuri explozive! Un nou editorial FUEGO! Secrete de vedete, noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop, concurs. TAIFASURI 928!

A apărut revista TAIFASURI 928! Interviuri explozive cu Shurubel, Lili și Bogdan, despre care tot „Vorbește lumea”! Editorial Fuego. Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 928.

„Se spune că oamenii caută fericirea acolo unde ea nu se regăsește. Nimic mai adevărat! Eu unul am tot vorbit în permanență despre fericire, despre cum o văd și o definesc eu, dar poate că n-am trecut-o niciodată prin filtrul propriei mele trăiri și să vă mărturisesc cum o simt eu.

Spun că fericirea e ca lucrul manual. Singur robotești la ea și din când în când, la greu, mai apare cineva să-ți ofere puțin ajutor, în caz că ți s-au dus corăbiile pe Apa Sâmbetei.

Fericirea este o stare, un concept,  dar viața îți arată întotdeauna că, în cea mai mare măsură, ceea ce e în cărți sau în manualele unor optimiști pentru dezvoltare personală, e diferit și are alte valori și valențe. Bun! Editorialul acesta este strict despre…”

Despre ce este editorialul lui FUEGO aflați numai din numărul 928 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 6 aprilie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 928. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Shurubel Andrei Lăcătuș, Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu sunt un trio exploziv care face un show exploziv în fiecare dimineață la Pro TV, așa încât vorbește lumea despre… „Vorbește lumea”, matinalul lor. Revista TAIFASURI 928 vă oferă 3 interviuri, evident… explozive, cu îndrăgiții „matinali”! Nu ratați „culisele” dezvăluite în exclusivitate în revista TAIFASURI 928!
coperta 1 revista Taifasuri 928
NU ratați revista TAIFASURI 928 că nici nu știți ce pierdeți! Vorbește lumea că e… explozivă!
  • Arhidiaconul Vlăduț-Iulian Roșu de la catedrala Sfântul Spiridon cel Nou din București ne luminează pe toți în revista TAIFASURI 928 cum să ne facem în Săptămâna Mare o „radiografie” a conștiinței pentru a ne lămuri sufletul unde ne aflăm în raport cu Dumnezeu. Și a ne pregăti cât mai cuvios pentru Marea Sărbătoare a creștinătății care este Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Nu ratați balsamul sufletesc din revista TAIFASURI 928!
  • Știați că vestiții Codrii de Aramă și minunata Pădure de Argint din superbul poem „Călin (File de poveste)” al poetului nepereche al neamului românesc, Mihai Eminescu, există în realitate? Unde sunt aceste locuri de poveste și cum puteți ajunge acolo ca să vă bucurați de frumusețea lor parcă ireală, aflați numai din revista TAIFASURI 928!
  • Carismaticul Kevin Costner a împlinit 68 de ani! Pare incredibil, parcă mai ieri era ba „Cel care dansa cu lupii”, ba „Bodyguard” pentru regretata Whitney Houston, ba „Robin Hood, prințul hoților”… Vârsta, însă, nu i-a răpit nici farmecul, nici talentul, nici… contractele uriașe pentru filmele în care ne încântă. Un exemplu este serialul „Yellowstone”, care a strâns în fața televizoarelor impresionanta mulțime de 12,1 milioane de telespectatori la un singur episod! Aflați cum reușește Kevin Costner să se mențină în formă numai din revista TAIFASURI 928!
  • Iubiți animalele? Aveți un prieten blănos cu 4 lăbuțe? Atunci este evident necesar să știți cum să-l îngrijiți ca pe orice membru al familiei. Aflați din revista TAIFASURI 928 cum trebuie să aveți grijă zilnic de dantura animăluțelor din viața voastră!
  • La ce mănăstiri puteți trece cu sfințenie Sfintele Sărbători de Paște, ce spectacole puteți vedea în Duminica Floriilor și în Săptămâna Mare, cum să atrageți adolescenții înrobiți de tehnologie la mișcare fizică, ce este terapia de ultim moment Blu Room, cum și unde puteți beneficia de liftingul brațelor, cum influențează muzica ascultată tare excesul de „junk food” – aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 928!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete uimitoare de preparate mănăstirești din vechime! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 928!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 928 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 6 aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Concurs! Premii! Bani! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară în această iarnă-primăvară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și noi forme ale ciudatului virus COVID-19, cum ar fi Flurona, mai apar când credeam că am scăpat de pandemie, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

ADVERTISEMENT

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT