Sport

Revista Fanatik 745! Superanaliză SuperLiga! „Crăcănatul” Ngezana și frumoasa Andreea Trușcă!

Exclusiv în FANATIK 745: Superanaliză a orgoliilor din SuperLiga! Totul despre „Crăcănatul” Ngezana! Secretele frumoasei Andreea Trușcă! Mașinile superstarului WWE Roman Reigns!
19.07.2023 | 09:00
Revista Fanatik 745 Superanaliza SuperLiga Cracanatul Ngezana si frumoasa Andreea Trusca
Revista Fanatik 745! Superanaliză SuperLiga! „Crăcănatul” Ngezana și frumoasa Andreea Trușcă! Mașinile superstarului WWE Roman Reigns!
ADVERTISEMENT

A apărut revista FANATIK 745, pe iulie-august! Cu superexclusivități! Superanaliză a marilor orgolii din SuperLiga 2023-2024! Istoria „Crăcănatului” Ngezana înainte de FCSB! Andreea Trușcă, dincolo de „ecranul” Digi Sport! „Bijuteriile” auto din garajul superstarului WWE Roman Reigns! 84 de pagini cu superexclusivități. Revista FANATIK 745 pe iulie-august!

A apărut revista FANATIK 745 pe iulie-august! Superanaliză SuperLiga! Totul despre „Crăcănatul” Ngezana și frumoasa Andreea Trușcă! Mașinile din garajul superstarului WWE Roman Reigns!

Cu ce daruri editoriale te poți delecta în acest nou număr al revistei premium FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy cu interviuri, reportaje, dezvăluiri, povești adevărate, analize, pronosticuri, pariuri, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei glossy FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. Nu rata o lectură fascinantă!

  • Superanaliza la firul ierbii a marilor orgolii din SuperLiga 2023-2024, care se anunță cea mai tare din istorie! Gigi Becali aplică din nou pentru… licența PRO! Rapid, oala cu presiune… centenară! Geniul lui Gică Hagi vs restul lumii! Craiova, eterna… orgogliosa! CFR Cluj post Dan Petrescu, strategie schimbată radical de finanțatorul Neluțu Varga! Analiza specialiștilor Ilie Dumitrescu și Dumitru Dragomir despre fiecare caz în parte! Exclusiv în revista FANATIK 745 pe iulie-august!
ADVERTISEMENT
coperta revista Fanatik 745
Nu rata revista FANATIK 745 pe iulie-august că nici nu știi ce pierzi!
  • Știați că Siyabonga Ngezana a fost dat afară după un 0-5? Dar de ce, de unde, de când i se spune… „Crăcănatul”? Află toată povestea vieții fundașului din Africa de Sud, de la primii pași în viață, în Sebokeng la primii pași în fotbal la echipa de amatori 3D din Soweto, de la Orlando Pirates la Sinawana Gunners și – ajutat de… religie! – de la Kaizer Chiefs la FCSB numai din revista FANATIK 745 pe iulie-august!
  • Andreea Trușcă, frumoasa prezentatoare a știrilor de la Digi Sport, spune că „Sportul m-a ales pe mine. Mi se potrivește și și este cel ce mă determină să fac televiziune”. Ce dezvăluiri a mai făcut, într-un amplu interviu, despre viața sa de zi cu zi din spatele ecranului, despre preferințele în multe… privințe, despre planurile, realmente mari pe care le are, află, în exclusivitate, din revista FANATIK 745 pe iulie-august!
  • Vedetele feminine din „marcajul” sportivilor, de la tenismani la fotbaliști, sunt nu numai frumoase, dar și deosebit de interesante ca personalitate, ambiții, visuri și… dragoste. Află cine cu cine, cum, de ce, care pe care numai din revista FANATIK 745 pe iulie-august!
  • „Șeful de trib” din wrestling este șef și în… garaj! Superstarul WWE Roman Reigns are mașini pe măsura… sa – fizică! – și a supercâștigurilor din ringul pe care îl domină de trei ani. Admiră-le alura și performanțele în revista FANATIK 745 pe iulie-august!

Horia Ivanovici revine cu FANATIK SUPERLIGA: „Să facem show!”

Superhiturile verii! Adică surprizele pe care ți le pregătește Horia Ivanovici în noul sezon de FANATIK SUPERLIGA! Supershowl se reia pe 17 iulie! Află noutățile numai din revista FANATIK 745 pe iulie-august! Nici nu știi ce te… așteaptă în noul sezon de FANATIK SUPERLIGA! „Să facem show”!

ADVERTISEMENT

Editoriale de nota 10 într-o revistă premium de nota 10!

ATENȚIE! Toate cele amintite mai sus sunt NUMAI CÂTEVA dintre articolele pe care ți le oferă noul număr 745, pe iulie-august, al revistei premium FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

Ofertă editorială generoasă, pigmentată cu editorialele „ascuțite” semnate de Cristi Coste, „Mister” Cornel Dinu, Silviu Ghering, Andrei Dicu și Răzvan Nicolae. Citiți „săgețile” lor exclusiv în noul număr al revistei glossy FANATIK!

ADVERTISEMENT

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noul număr 745, pe iulie-august, al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 15 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! De fapt nu emoție, ci… emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium! PREMIUM FANATIK!

ADVERTISEMENT