Life

A apărut revista Taifasuri 939! Maria Tănase – Pasărea Măiastră a lui Brâncuși implicată în… spionaj! Editorial Fuego, farmacia verde, religie, vedete, rețete, horoscop!

Exclusiv în revista Taifasuri 939 Maria Tănase - Pasărea Măiastră a lui Brâncuși implicată în... spionaj! Plus editorial Fuego, farmacia verde, religie, vedete, rețete, horoscop!
22.06.2023 | 10:48
A aparut revista Taifasuri 939 Maria Tanase  Pasarea Maiastra a lui Brancusi implicata in spionaj Editorial Fuego farmacia verde religie vedete retete horoscop
Exclusiv în revista Taifasuri 939 Maria Tănase - Pasărea Măiastră a lui Brâncuși implicată în... spionaj! Plus editorial Fuego, farmacia verde, religie, vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 939! Viața tumultuoasă a marii artiste Maria Tănase, între scena și înregistrările care i-au dus măiestria în toată lumea și i-au adus supranumele de Pasărea Măiastră a  altui geniu românesc, Constantin Brâncuși și acuzațiile de… spionaj ale Siguranței în timpul celui de Al Doilea Război Mondial Un nou editorial FUEGO! Noi rețete – și medicale, și culinare! -, „farmacia verde”, evlavie și religie, horoscop. Pe scurt, revista TAIFASURI 939!

A apărut revista TAIFASURI 939! Maria Tănase – Pasărea Măiastră a lui Brâncuși implicată în… spionaj! Un nou editorial Fuego, rețete din farmacia verde și bucătăria FAO, religie, secrete de vedete, horoscop!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul-manifest al lui FUEGO din revista TAIFASURI 939 despre cei 30 de ani de carieră exponențială în muzica românească pe care îi celebrează cu mari concerte.

„Mulți mă întreabă cum percep eu cei 30 de ani care au trecut de la lansarea mea oficială în spațiul audio-vizual românesc, în 1993, la Festivalul de la Mamaia, la secțiunea de Interpretare și la recitaluri, în medalionul dedicat compozitorului George Grigoriu. Răspunsul e tare simplu: nu-i percep!

Nu cred că a fost o perioadă pe care să o parcurg conștient, neapărat numărând și adunând. Timpul a trecut firesc, eu am crescut, am încercat multe stiluri, am avut multe etape.

Și azi am ajuns la această maturitate artistică care mi-e tare dragă și care-mi permite să mă joc, să abordez multe genuri, să fac producții impresionante la săli mari și să le arăt cârcotașilor că forța artistică și longevitatea stau în primul rând în seriozitate și implicare.

Mai apoi aș spune că e…”

Ce e, cum e viața lui FUEGO la 30 de ani de la debut, aflați numai din editorialul său din numărul 939 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 22 iunie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 939. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă… Convingeți-vă! Găsiți revista TAIFASURI 939 la orice punct de difuzare a presei!

  • Maria Tănase a avut o viață potrivită cu un scenariu nu de un film, ci de un… serial! Vocea sa inegalabilă i-a adus faimă, frumusețea și misterul său „etern feminin” i-au adus admiratori din întreaga lume, relațiile sale amoroase sale i-au adus implicarea în… spionaj! Aflați povestea fascinantă a celebrei artiste, poreclită Pasărea Măiastră, după celebra sculptură a marii sale iubiri, celebrul Constantin Brâncuși, din cele 3 pagini dedicate Mariei Tănase în revista TAIFASURI 939!
coperta 1 a revistei Taifasuri 939 - Maria Tanasae
A apărut revista TAIFASURI 939! N-o ratați că nici nu știți ce pierdeți!
  • Frumoasa Kate Beckinsale împlinește 50 de ani pe 26 iulie și arată de… 25! Vedeta din „Pearl Harbor”, „Aviatorul”, „Eliza Graves” sau seria „Lumea de dincolo” are un chip proaspăt, tânăr, cu o strălucire tinerească în superbii ochi, un păr superb, un corp perfect „sculptat”. Cum reușește Kate Beckinsale să se mențină într-o tinerețe fără bătrânețe aflați numai din revista TAIFASURI 939!
  • Atenție! Cum să câștigați mai mulți bani la locul de muncă, cum să obțineți succes și reputație în profesia dumneavoastră, metode „zilnice” la îndemână cărora nu le acordăm atenția necesară sau metode pe termen mediu spre lung, probate în studii specializate, aflați numai din revista TAIFASURI 939!
  • Și mai multă atenție! Protocolul Budwig poate lupta cu succes contra cancerului! Ce este Protocolul Budwig, planul complex, deopotrivă alimentar și energetic, una dintre cele mai recente adevărate revelații pe frontul dur al bătăliei anti-cancer, aflați în amănunt din revista TAIFASURI 939!
  • Știți care este nuanța supremă de ruja verii 2023? Sau care sunt beneficiile extraordinare ale pudrei de colagen? Ce sindrom cumplit, din ce în ce mai prezent în jungla în care trăim, tratează… banala verbină, „iarba sacră” a persanilor, egiptenilor și romanilor? Dar care sunt cele mai populare destinații turistice pentru turiștii care călătoresc… singuri? Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 939!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete inedite de pește din cartea de bucate a FAO – Organizația Națiunilor Unite pentru alimentație și Agricultură, PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 939!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 939 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 22 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

ADVERTISEMENT

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT