Life

Revista Taifasuri 948! Nebunia Barbie! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!

A apărut revista Taifasuri 948: Nebunia Barbie, culisele fabuloase ale revoluției roz! Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete inedite, religie, farmacia verde, horoscop.
24.08.2023 | 10:02
Revista Taifasuri 948 Nebunia Barbie Editorial Fuego Vedete retete horoscop
Revista Taifasuri 948! Nebunia Barbie! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 948! Totul despre nebunia Barbie, culisele fabuloase ale revoluției roz! Un nou editorial FUEGO! Plus noi proceduri medicale, secrete de vedete, rețete inedite, farmacia verde, evlavie și religie, dezvăluiri istorice, horoscop. Pe scurt, revista TAIFASURI 948!

A apărut revista TAIFASURI 948! Nebunia Barbie! Culisele revoluției roz! Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, evlavie și religie, dezvăluiri istorice, horoscop!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex și complet, cântă, compune melodii și versuri, pictează, promovează folclorul autentic prin spectacole grandioase, cu mai vedete ale muzicii noastre mioritice.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează longeviva emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 948 despre… FUEGO! FUEGO la 47 de ani! Împliniți pe 23 august!

ADVERTISEMENT

„Uite că am ajuns și la vârsta de 47 de ani. Vă mărturisesc sincer că nu o simt deloc. Eu sunt omul care trăiește clipa, care e într-o continuă depășire a sa, care nu are timp să stea să se gândească prea mult la ce a fost sau la ce va fi.

Mă simt în continuare copilul gata să primească o nouă provocare de joacă, mă simt adolescentul plin de gânduri și vise, cu dorința nebună de a confirma și de a arăta tuturor ce poate.

Așa mi-e sufletul și parcă viața mea de până acum a fost o călătorie cu bune și mai puțin bune, doar la nivel superior, în care am avut – și am! – parte de noroc și de întâlniri care mi-au schimbat radical parcursul.

Dacă e să fac un bilanț a ce sunt eu până azi, aș zice doar că…”

Ce ar zice FUEGO despre bilanțul celor 47 de ani împliniți pe 23 august aflați numai din editorialul său din numărul 948 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 24 august la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Nu ratați subiectele incitante din revista TAIFASURI 948! Iată numai câteva dintr-o ofertă consistentă!

Totul despre fenomenul Barbie! Revoluția roz care a cuprins toată lumea cu stilul personal în note feminine, jucăușe și optimiste. Filmul Barbie a devenit un moment de referință al culturii pop. Moda, cu toate accesoriile sale, dar și designul interior, de la culoarea pereților la… lustre și candelabre, toate au intrat în… Barbiecore! Ce este Barbiecore? Aflați numai din revista TAIFASURI 948!

ADVERTISEMENT
coperta 1 a revistei Taifasuri 948
Nu ratați revista TAIFASURI 948 că nici nu știți ce pierdeți!

Șapte idei ca vă ajută să nu mai fiți afectați de omniprezentul, terorizantul, străvechiul, chiar tradiționalul fenomen social numit simplu… „gura lumii”! V-ați întrebat vreodată cum ar fi viața dumneavoastră dacă nu v-ați mai face griji despre „ce-o să spună lumea”? Descoperiți cum puteți scăpa de „judecata” celor din jur numai din revista TAIFASURI 948!

Cât, cum și când ajută aplicațiile de „întâlniri”, ca să nu ne englezim cu „dating”, cum ar trebui să gestionați emoțiile prea puternice în relația de cuplu, ce „leagă” cuplurile de mileniali și de tineri ai „Generației Z”, aflați numai din revista TAIFASURI 948!

ADVERTISEMENT

Orient Express, 140 de ani de lux Art Deco cu „glasul roților de tren”, când și unde… revine pe șine! Iubirile Regelui Mihai , de la o actriță italiană la o grecoaică „plantată” în patul regal de… NKVD! La ce vârste neașteptate au reușit exemplare deosebite ale regnului animal să facă… pui! Subiecte istorice incitante pe care le puteți savura numai în revista TAIFASURI 948!

Ce surprize plăcute și unde sunt Băile Sărate Telega în România Frumoasă, ce pericol teribil îi paște pe copiii care se uită mult la televizor, ce sunt dieta GOLO, procedura GUA SHA, autofagia, Miastenia Gravis, cum să vă feriți de alimente care nu sunt ceea ce credeți, care este primul tratament aprobat oficial pentru depresia postnatală, care sunt pericolele fumatului pasiv sunt numai câteva dintre subiectele pe care le găsiți numai în revista TAIFASURI 948!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete de marinade pentru fripturi aromate! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 948!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 948 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 24 august! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT