Life

Revista Taifasuri 944! Artistul Poporului moldovean Ion Paladi despre neam și România Mare! Editorial Fuego! Câștigătorii concursului „De ce iubim Taifasuri”

Revista Taifasuri 944: Interviu cu Artistul Poporului moldovean Ion Paladi, despre neam și România Mare! Editorial Fuego! Câștigătorii concursului „De ce iubim Taifasuri”!
27.07.2023 | 11:52
Revista Taifasuri 944 Artistul Poporului moldovean Ion Paladi despre neam si Romania Mare Editorial Fuego Castigatorii concursului De ce iubim Taifasuri
Revista Taifasuri 944! Artistul Poporului moldovean Ion Paladi despre neam și România Mare! Editorial Fuego! Câștigătorii concursului „De ce iubim Taifasuri”
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 944! Cu un interviu mândru cu un om mândru: Artistul Poporului moldovean Ion Paladi, despre neam, România Mare, familie și carieră! Cu un nou editorial FUEGO. Cu noi rețete – și medicale, și culinare! -, cu farmacia verde, cu evlavie și religie, cu horoscop. Și, atenție: cu câștigătorii concursului „De ce iubim TAIFASURI”! Pe scurt, revista TAIFASURI 944!

A apărut revista TAIFASURI 944! Artistul Poporului moldovean Ion Paladi despre neam și România Mare! Editorial Fuego! Câștigătorii concursului „De ce iubim TAIFASURI

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 944 despre secretul longevității sale artistice.

„Cineva m-a provocat zilele acestea să scriu o rețetă a succesului meu, a longevității, a puterii de a mă menține mereu în față. Vă mărturisesc că nu am cine știe ce ingrediente și că nu există secrete ascunse pentru asta, ci doar câteva direcții clare, pe care mi-ar face mare plăcere ca oamenii să le conștientizeze și să le vadă rațional.

Spun asta pentru că mulți au impresia că viața de artist e ceva roz, pe cai albi, cu saci plini de bani. Da, câștigăm bani, dar nu pentru că ne milogim pentru ei, ci pentru că muncim, pentru că investim la fel de mult, pentru că suportăm renunțări, pentru că atunci când toată lumea se trezește, eu abia merg la somn și tot așa o listă tare lungă.

Așadar, cazul meu este unul clasic și nu știu dacă e așa la toți, dar consider eu că acestea ar fi cele mai bune motive de luat aminte. Cum m-am menținut…”

Cum s-a menținut FUEGO 30 de ani în prim-planul vieții noastre culturale, aflați numai din editorialul său din numărul 944 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 27 iulie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 944. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

„Să nu uităm locurile unde am copilărit și să purtăm întotdeauna în suflet tricolorul nostru sfânt”, spune Artistul Poporului moldovean, Ion Paladi. Iubit de românii de pretutindeni, cu inima cât… România Mare, rapsodul din Moldova cea bătrână, de dincolo de Prut, se „dezvăluie” în toată frumusețea și noblețea existenței sale într-un interviu mândru ca el, numai în revista TAIFASURI 944!

coperta revista Taifasuri 944
Nu ratați revsita TAIFASURI 944 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Mumiile… animalelor din Cairo „dezgroapă” istoria Egiptului! Misterioasele obiceiuri de înmormântare din Egiptul antic fascinează și azi. Nu numai mumiile faraonilor, dar și cele ale animalelor care i-au însoțit în viață și în moarte „spun” legende incredibile și oferă răspund multor întrebări despre străvechea civilizație de pe malurile Nilului. Aflați-le numai din revista TAIFASURI 944!
  • Pălăria Panama este la modă de peste un secol. De ce, cum reușește așa performanță acest reper fix al modei, care nu iese niciodată din trend, acest accesoriu al versatilității, purtat atât de bărbați, cât și de femei, aflați numai din revista TAIFASURI 944!
  • TAIFASURI nu te uită! TAIFASURI te ajută!”. Să aflați, de exemplu, ce utilizări surprinzătoare poate avea… oțetul! Banalul oțet! Și nu este vorba de gătit! Ce face oțetul să… dispară ca prin minune, ce elimină oțetul aflați numia din revista TAIFASURI 944!
  • Exerciții pentru picioare… Barbie! Trucuri orientale pentru frumusețe din cap până-n picioare! Scădere masivă în greutate cu ajutorul unei… înregistrări „antigustări”! Cum influențează periajul dinților seara sănătatea… inimii! Profesii care predispun la cancerul ovarian! Strategii pentru a îmbunătăți memoria și a evita uitarea! Toate acestea plus multe alte subiecte incitante găsiți numai în revista TAIFASURI 944!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete tradiționale din Baspunar, Dobrogea! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda cultural! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 944!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 944 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 27 iulie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Lista câștigătorilor concursului „De ce iubim TAIFASURI”, numai în revista TAIFASURI 944!

Nu ratați să vă… bucurați! Aflați ce premiu ați câștigat la concursul „De ce iubim TAIFASURI”! Lista norocoșilor este în revista TAIFASURI 944! Și dacă zeița Fortuna v-a „sărit” acum, nu vă descurajați, revista TAIFASURI vă pregătește noi concursuri cu premii din ce în ce mai atractive! „Ai câștigat, continuă, n-ai câștigat, continuă!”, este esența Jocurilor Olimpice! Continuați, deci, să citiți revista TAIFASURI! Va veni și rândul dumneavoastră să câștigați cu revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă pe caniculă sau pe… vijelie, extremele zilnice ale verii 2023, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT