Life

Revista Taifasuri 950! Ana și Monica Odagiu, frumusețe și talent la… dublu! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!

A apărut revista Taifasuri 950: Ana și Monica Odagiu, frumusețe și talent la... dublu! Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete inedite, religie, farmacia verde, horoscop.
07.09.2023 | 14:50
Revista Taifasuri 950 Ana si Monica Odagiu frumusete si talent la dublu Editorial Fuego Vedete retete horoscop
Revista Taifasuri 950! Anca și Monica Odagiu, frumusețe și talent la... dublu! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 950! Cu un interviu „la dublu” Ana și Monica Odagiu, frumusețe și talent „la pătrat”! Cu un nou editorial FUEGO! Cu dragoste și secrete de vedete! Cu noi proceduri medicale! Cu rețete inedite din farmacia verde! Cu evlavie și religie! Cu dezvăluiri istorice! Cu horoscop! Cu agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! Pe scurt, revista TAIFASURI 950!

A apărut revista TAIFASURI 950! Ana și Monica Odagiu, frumusețe și talent la… dublu! Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, evlavie și religie, dezvăluiri istorice, horoscop!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex și complet, cântă, compune melodii și versuri, pictează, promovează folclorul autentic prin spectacole grandioase, cu mai vedete ale muzicii noastre mioritice.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 950 despre Petre Geambașu, „Lord al muzicii românești”.

ADVERTISEMENT

Repet de ani buni, cu toată determinarea, că muzica ușoară românească are eroi, are staruri, are legende pe care trebuie să le cunoaștem, să le ascultăm și să le prețuim la justa valoare, pentru munca lor și pentru tot efortul depus la susținerea unui gen.

Este și cazul maestrului Petre Geambașu, pe care-l respect pentru verticalitatea sa și pentru felul profesionist în care și-a desfășurat cariera de peste 55 de ani. Glasul său puternic este inconfundabil și a fost, peste ani, un mesager al lucrului de calitate cu origini în România, peste granițele țării.

Și-a înființat propria orchestră și a desăvârșit programe unice, având talentul formidabil de face spectacol, de a ține oamenii în priză. Vocea sa este, de asemenea…

Cum mai este vocea lui Petre Geambașu aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 950 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 7 septembrie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte de mare interes vă oferă TAIFASURI 950. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Are mama două fete, și frumoase și cochete. Surorile Ana și Monica Odagiu sunt „pe val” în showbizul de la noi. Revista TAIFASURI 950 vă invită să le descoperiți cum sunt dincolo de scenă și reflectoare într-un mega-interviu „la dublu”.

ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 950 Anca si Monica Odagiu
Nu ratați revista TAIFASURI 950 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Coincidențe care au uimit lumea! Mark Twain și cometa, președinții morți de Ziua Independenței, blestemul Lincoln, femeia care a supraviețuit la trei naufragii vestite, cine este ofițerul britanic fulgerat de 3 ori în viață și o dată după moarte, cum au ajuns ultimul soldat ucis în Primul Război Mondial să fie îngropat alături de… primul soldat ucis în marea conflagrație, toate aceste „mistere” le găsiți în revista TAIFASURI 950!

Ați fost vreodată în stațiunea Văliug de la poalele masivului Semenic? Revista TAIFASURI 950 vă „duce” în această combinație perfectă dintre munte și mare, la numai 30 km de Reșița, într-una dintre cele mai frumoase zone nu numai din Banat, ci din toată „România frumoasă”!

ADVERTISEMENT

Cum puteți câștiga mai mulți bani vă dezvăluie life coach Cătălina Tăgârță, care sunt secretele unei fericiri pe termen lung, unde se află – în Turcia! – băile sacre ale Cleopatrei, remedii din… bucătărie pentru plantele dumneavoastră, ce româncă a fost prima femeie-parașutist și una dintre primele femei-pilot, aflați numai din revista TAIFASURI 950!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete prietenoase cu… rinichii! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 950!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 950 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 7 septembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT