Life

Revista Taifasuri 959! Raluca Diaconu, sora și „dascălul” lui Theo Rose! Editorial Fuego! Dragoste și secrete de vedete, horoscop, rețete, matrimoniale!

A apărut revista Taifasuri 959: Interviu cu Raluca Diaconu, sora și „dascălul” lui Theo Rose! Editorial Fuego, dragoste și secrete de vedete, rețete, horoscop, matrimoniale.
09.11.2023 | 14:55
Revista Taifasuri 959 Raluca Diaconu sora si dascalul lui Theo Rose Editorial Fuego Dragoste si secrete de vedete horoscop retete matrimoniale
Revista Taifasuri 959! Raluca Diaconu, sora și „dascălul” lui Theo Rose! Editorial Fuego! Dragoste și secrete de vedete, horoscop, rețete, matrimoniale!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 959! Cu un amplu interviu, în exclusivitate, cu frumoasa interpretă de muzică populară Raluca Diaconu, sora mai mare și, implicit, „dascălul” lui Theo Rose! Cu un nou editorial FUEGO! Cu dragoste și secrete de vedete! Cu noi proceduri medicale! Cu rețete inedite din farmacia verde! Cu evlavie și religie! Cu dezvăluiri istorice! Cu horoscop! Cu agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! Pe scurt, revista TAIFASURI 959!

A apărut revista TAIFASURI 959! amplu interviu, în exclusivitate, cu Raluca Diaconu, sora și „dascălul” lui Theo Rose! Editorial Fuego, dragoste și secrete de vedete, evlavie și religie, dezvăluiri istorice, rețete inedite, horoscop, matrimoniale!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex și complet, cântă, compune melodii și versuri, pictează, promovează folclorul autentic prin spectacole grandioase, cu mai vedete ale muzicii noastre mioritice.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 959 despre îndrăgita, frumoasa și complexa Iuliana Tudor.

ADVERTISEMENT

Iubesc oamenii care fac în viață doar ce-i definește. Profesioniștii care știu că doar de pasiunea aceasta nebună pentru ceva depinde și succesul și fericirea lor. Un astfel de om este Iuliana Tudor.

Toată lumea o cunoaște pentru capacitatea sa de a ține în mână un eveniment, pentru pregătire, pentru producțiile impresionante pe care le-a realizat și pe care le-a desăvârșit în ani. Dar puțini sunt cei care o cunosc pe Iuliana dincolo de această imagine puternică.

Recunosc că e o bucurie să vezi că în spate există un om sincer, capabil de a recunoaște când greșește. Iuliana este într-o permanentă evoluție, are un program strict, are priorități clare și uimește cu minunata sa capacitate de a vedea în ansamblu orice situație a vieții sale.

Și nu a avut cea mai simplă…

Ce nu a avut Iuliana Tudor aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 959 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 9 noiembrie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte de mare interes vă oferă TAIFASURI 959. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Amplu interviu, în exclusivitate, cu Raluca Diaconu, frumoasa prezentatoare a matinalului de succes de la Etno TV. Sora mai mare și, implicit, „dascălul” lui Theo Rose. Amintiri ca între surori, cariera sa în muzica populară, familie, credință și, nu în ultimul rând, sfaturi de înfrumusețare pentru doamne, numai în revista TAIFASURI 959!

ADVERTISEMENT
pagina 1 revista Taifasuri Raluca Diaconu si Theo Rose
Nu ratați revista TAIFASURI 959 că nici nu știți ce pierdeți!

Moda lui 2024 va fi inspirată din… natură! Ce haine, ce materiale, în ce cromatică, ce tunsoare, ce culoare de păr, ce machiaj vor fi vedetele anului viitor, aflați numai din revista TAIFASURI 959!

Succesele secolului în salvarea unor specii de animale emblematice. De la ursul Panda la lupul cenușiu. De la rinocerii negri la balenele albastre. De la vulturul pleșuv la condorul californian. Aflați cum și ce oameni minunați au reușit aceste adevărate minuni numai din revista TAIFASURI 959!

ADVERTISEMENT
  • Știți unde este „Gura de Rai”, loc sfânt cu proprietăți miraculoase, din România?
  • Care sunt cele mai rare sortimente de miere din lume?
  • Cum scăpați de pesimism?
  • Ce este diabezitatea și cum trebuie să vă feriți de ea?
  • Cum tratează discectomia percutană hernia de disc cervicală printr-o simplă injecție?
  • La ce renunță oamenii… fericiți?
  • Cum să vă eliberați de relațiile toxice cu… părinții?
  • Care sunt cele mai inedite și inspirate modalități de refolosire a vechilor… cabine telefonice?

Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 959!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete inedite, precum cafeaua cu… dovleac! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 959!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 959 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 9 noiembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT