Life

Revista Taifasuri 955! Luptele Claudiei Pătrășcanu. Editorial Fuego! Vedete, horoscop, rețete!

A apărut revista Taifasuri 955: interviu nefardat cu Claudia Pătrășcanu, frumoasa cântăreață care s-a luat la luptă cu viața. Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, horoscop.
12.10.2023 | 10:44
Revista Taifasuri 955 Luptele Claudiei Patrascanu Editorial Fuego Vedete horoscop retete
Revista Taifasuri 955! Luptele Claudiei Pătrășcanu. Editorial Fuego! Vedete, horoscop, rețete!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 955! Cu un interviu nefardat, dur pe alocuri, cu frumoasa cântăreață Claudia Pătrășcanu despre luptele ei cu viața. Cu un nou editorial FUEGO! Cu secrete de vedete! Cu noi proceduri medicale! Cu rețete inedite din farmacia verde! Cu evlavie și religie! Cu dezvăluiri istorice! Cu horoscop! Cu agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! Pe scurt, revista TAIFASURI 955!

A apărut revista TAIFASURI 955! Luptele Claudiei Pătrășcanu.. Editorial Fuego, secrete de vedete, evlavie și religie, dezvăluiri istorice, rețete inedite, horoscop, matrimoniale!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex și complet, cântă, compune melodii și versuri, pictează, promovează folclorul autentic prin spectacole grandioase, cu mai vedete ale muzicii noastre mioritice.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 955 despre încredere și cum să nu o… înșelați!

ADVERTISEMENT

De multe ori suntem dezamăgiți de cei în care ne punem multe speranțe. Ajungem să fim înșelați, trădați, mințiți, tocmai de oamenii care ne sunt apropiați, ne sunt confidenți, ne sunt prieteni.

Mi se pare cel mai urât să înșeli încrederea cuiva, să nărui speranțe, să minți cu nerușinare despre ceva ce simți și ești, ca să păcălești doar de dragul unor aparențe inutile.

Din păcate vedem asta tot mai frecvent pentru că oamenii nu mai au coloană vertebrală, principii și fiecare, egocentrist, aleargă după propriul avantaj, fără a mai conta că în maratonul acesta inutil rănește, lovește și lasă urme adânci.

Pentru mine, la modul general, tipul acesta de trădare este…

Cum este, surprinzător, „tipul acesta de trădare” pentru FUEGO, aflați numai din editorialul său din numărul 955 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 12 octombrie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte de mare interes vă oferă TAIFASURI 955. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Frumoasa cântăreață Claudia Pătrășcanu, mama a doi băieți, recent divorțată, nu cedează în fața greutăților vieții. Are planuri importante în muzică și nu se grăbește să-și găsească un nou… soț! Aflați totul despre luptele sale cu destinul dintr-un mega-interviu în exclusivitate din revista TAIFASURI 955!

ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 955
Nu ratați revista TAIFASURI 955 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Totul despre marele muzician Ciprian Porumbescu, de la botezul în apă neîncepută din 3 izvoare la traseul său școlar genial, de la „Pe-al nostru steag e scris unire” la „Hora detrunchiaților”, de la pușcăria austriacă la societatea „Arboroasa”, vechea denumire a Bucovinei, de la ce nume polonez al familiei i se trage numele transformat în renume. Toate acestea, și altele!, le găsiți numai în revista TAIFASURI 955!

Marile beneficii terapeutice ale… râsului nu sunt deloc de… râsul lumii! Și sunt la îndemâna oricui! Fortifică inima, tratează tensiunea arterială, are efect analgezic, de diminuare a durerilor, întărește sistemul umanitar și… și ce mai face aflați numai din revista TAIFASURI 955!

ADVERTISEMENT

„Modul Călugăr” („Monk Mode”) este un mod pretențios de viață, dar care poate, printre altele, să vă scape de nedorita dependență de magia traiului… online! Cum, aflați numai din revista TAIFASURI 955!

Câinii „de serviciu” sunt… terapeuți de top pentru militarii veterani! Incredibilele lor performanțe în relația deloc ușoară cu oameni care au văzut… moarte la propriu, aflați-le numai din revista TAIFASURI 955!

Cele mai ciudate pretenții de culise ale vedetelor sunt mai mult decât… ciudate! Fără ce nu pot trăi în cabine celebrități ca Mariah Carey, Paul McCartney, Beyonce, Justin Bieber, Taylor Swift, Eminem sau Rihanna, aflați numai din revista TAIFASURI 955!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete de gulaș „születési anyjuktól”! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 955!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 955 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 12 octombrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți! Din… copertă-n copertă!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT