Life

Revista Taifasuri 960! Super-interviu exclusiv cu „Făt Frumos cu glas duios”, Ciprian Silași! Editorial Fuego! CD surpriză! Vedete, rețete, horoscop, matrimoniale!

Revista Taifasuri 960: Interviu exclusiv cu „Făt Frumos cu glas duios”, Ciprian Silași! Editorial Fuego, CD surpriză, dragoste și secrete de vedete, rețete, horoscop, matrimoniale.
16.11.2023 | 15:02
Revista Taifasuri 960 Superinterviu exclusiv cu Fat Frumos cu glas duios Ciprian Silasi Editorial Fuego CD surpriza Vedete retete horoscop matrimoniale
Revista Taifasuri 960! Super-interviu exclusiv cu „Făt Frumos cu glas duios”, Ciprian Silași! Editorial Fuego! CD surpriză! Vedete, rețete, horoscop, matrimoniale!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 960! Cu un super-interviu cu „Făt Frumos cu glas duios”, Ciprian Silași! Cu un nou editorial FUEGO! Cu dragoste și secrete de vedete! Cu noi proceduri medicale! Cu rețete inedite din farmacia verde! Cu evlavie și religie! Cu horoscop! Cu anunțuri matrimoniale! Cu agenda culturală a week-end-ului! Cu un CD surpriză! Pe scurt, revista TAIFASURI 960!

A apărut revista TAIFASURI 960! Super-interviu exclusiv cu „Făt Frumos cu glas duios”, Ciprian Silași! Editorial Fuego! CD surpriză! Dragoste și secrete de vedete! Modă! Rețete! Horoscop! Matrimoniale!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex și complet, cântă, compune melodii și versuri, pictează, promovează folclorul autentic prin spectacole grandioase, cu mai vedete ale muzicii noastre mioritice.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 960 despre… FUEGO!

ADVERTISEMENT

Fac 30 de ani de carieră. 30 de ani de când am pășit prima oară pe o scenă de mare anvergură, în afara festivalurilor și a teatrului din Turda, scena de la Mamaia.

Nu am luat nici un premiu acolo, pentru că erau vremuri complicate din punct de vedere al valorii, dar nu asta a contat atunci, ci faptul că am putut trăi acea experiență.

De fapt, așa a fost și este toată această carieră artistică a mea, o continuă experiență, o provocare, o dorință nemăsurată de a arăta ce pot și că pot!

O luptă cu mine în a fi mai bun și mai performant, o bucurie nemăsurată și un fel de-a spune lumii că sufletul meu e muzică, este fericire pe care vreau să o dau și altora, prin ceea ce fac.

Nu știu cum aș…

Ce nu știe FUEGO cum să… …aflați numai din editorialul său din numărul 960 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 16 noiembrie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte de mare interes vă oferă TAIFASURI 960. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Super-interviu în exclusivitate cu… „Făt Frumos cu glas duios”! La 18 ani a fugit în Italia ca să scape de… armată! S-a angajat barman și a ajuns… model! A prezentat modă pentru titani ca Calvin Klein, Donatella Versace, Cartier sau Tommy Hilfiger! La 28 de ani a revenit la iubirea din copilărie… muzica populară! Viața sa ca un scenariu de film aflați-o chiar de la el, numai în revista TAIFASURI 960!

ADVERTISEMENT
pagina 1 revista Taifasuri cu Ciprian Silasi960
Nu ratați revista TAIFASURI 960 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți din copertă-n copertă!

„Alice în Țara Minunilor”… nu, nu în Țara Minunilor, ci în… Grădina Botanică din București! Aflați totul despre cel mai lung tunel de lumini din Europa, 200 de metri luminați de 320.000 de leduri, de la PR-ul acestui proiect unic în România, Irina Segărceanu, într-un interviu din revista TAIFASURI 960!

Cele mai ciudate promisiuni… electorale! Sau „Politicienii spun lucruri trăznite”! Nu numai la noi! În toată lumea! Distrați-vă… sau nu… cu declarațiile grandioase pentru păcălirea alegătorilor numai ca să le dea votul! Colecție de… Pinocchio în revista TAIFASURI 960!

ADVERTISEMENT

Marile acvarii ale lumii, de la Okinava Churaumi (Japonia) la Blue Planet Aquarium (Anglia), de la Georgia Aquarium (SUA) la AquaRio (Brazilia), de la Nausicaá (Franța) la Oceanográfic (Spania), de la Dubai Aquarium & Underwater Zoo (Emiratele Arabe Unite) la Regatul Oceanului Chimelong (China), le „găsiți” numai în revista TAIFASURI 960!

Știați că banalul oțet de mere este un excelent ingredient pentru tratamente… cosmetice? Sau că varza murată reduce simptomele de… autism? Știți ce sunt terapia magnetică și terapia de procesare? Sau care este secretul vindecării prostatei? Dar care este importanța strategiei în îndeplinirea unui vis? Ori secretele partenerilor de cuplu care nu se… ceartă? Efectele uluitoare ale obsesiei mondiale pentru… Pokemon? Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 960!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete  cu cele mai ciudate variante de… înghețată! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 960!

Nu ratați un CD surpriză, numai cu revista TAIFASURI 960! Cereți vânzătorului CD-ul dacă nu-l primiți odată cu revista TAIFASURI 960! Reclamații la numărul de telefon 031/432.69.48

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 960 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 16 noiembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT